Kilpailukutsut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja jussi308, 22.4.2008.

  1. jussi308

    jussi308 1st gear

    Tonne fyyran sivuille näyttää ilmestyneen noi 2008 kilpailukutsut mutta linkit ei ole vielä aktiivisia :eek:

    Ihmettelee

    Juha
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Öh, tota. Viis päivää ilmoittautumisaikaa, eikä vielä taida kilpailukutsut aueta, saati näkyä ilmoittautuneiden listoja? Taitaa aika harvaan jäädä noi ajettavat luokat?
     
  3. jussi308

    jussi308 1st gear

    l

    Soittelin tänään fyyraan ja sanoivat että kilpailukutsut eivät ole vielä valmiit. Loppuviikosta lupailivat...


    Juha
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eli kilpailijoiden pitää olla tarkkana että pääsevät ja huomaavat olla juuri oikeana päivänä netin ja faksin ääressä tulostamassa ja sit lähettämässä ne että ehtii ilmottautumaan ajoissa kun eihän tohon jää sit päivääkään pelivaraa niiden julkaisusta siihen kun ilmottautuminen pitää olla tehty :odroll:
     
  5. jussi308

    jussi308 1st gear

    k

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  6. Mopar

    Mopar Gearhead

    Eiks siihen pari tuntia riitä :rotfl:
    Ei vaan, kyllä alkaa oleen kohtuuton vaatia ilmottautumista 2 viikoa ennen kisaa, luulisi tuon nyt maalaisjärkeä käyttäen lyhenevän viikkoon.
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    No aika äkkiä se tulee vastaan tuo Kamasa -natsikin, jos kuukautta ennen pitäs sinne taas ilmoittautua. :eek:
     
  8. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Onks ne tilattu Sampo-pankista? Tekis mieli vähän valittaa, mut annetaan nyt olla. :rotfl:
     
  9. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Pitää varmaan peruuttaa pari ekaa kisaa, kun ei ole ilmoittautuneita ilmoittautumisajan päätyttyä yhteenkään luokkaan viittä kappaletta :rotfl:
     
  10. Tea

    Tea 1st gear

    Viimevuoden kutsuhan oli (fiksuna oon koneelle oikein tallettanu) niin, että ilmottautuminen viikkoo ennen.

    Mä varmaan joudun lähteen postiautolla (onks niitä vielä?) viemään sitä kun en omista faksia..

    En voi käsittää mikä ton kutsun tekemisessä maksaa. Mut mä nyt en ymmärrä montaa muutakaan asiaa...
     
  11. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Niillä on toimistolla van niin maan per**leen kiire just nyt. Ja kun siellä ei oo kuin 5 henkilöä toissä, niin eihän tollasta ehdi, kisatkin vaan tuottaa taas tappiota ja järjestelemiseenkin menee rahaa :poff: Sitäpaitsi kun noista Viidestä toimistolla olevasta 3 kuuluu vielä johtikseen niin 2 tekee työt ja loput vaan nauttii Jäsenistön luottamusta.

    Ihme touhua, noita ilmoittautumislomakkeita ei saada koskaan ajoissa, joka tietysti on Johtokunnan kannalta valitettavaa, mutta kun maksat maksusi Päivän myöhässä se on parhaassa tapauksessa 260 euroa / päivä :poff:

    Onks tää nyt sitten reilua :eek:
     
  12. ip

    ip 3rd gear

    Täälläkin ihmetellään V.Raiski kertoi 20.4 että ensi viikolla aukee! Mutta toisin kävi? Täytyy vissiin passata noi ekat kisat kun ei tiedä tuleeko luokkaan autoja eikä viitis turhaa maksaa? SPET. Eikä nää vapaat jotka tässä on vähissä viitis enää kytätä täällä netissä, kun on senttään Vappu tulossa! T.Ismo Pitkänen SPET 1969 ( kiire hän sinne tulee niihin toisiinkin kisoihin ilmoittaa jos siihenkin on kuukausi ilmoittautumisaika) Vai oisko jo jotkut aloittaneet ton Vapun vieton???
     
  13. triniemi

    triniemi Gearhead

    Nyt olis näköjään ladattavissa.

    Ilmeisesti finaali tosiaan on taas kolmipäiväinen ja NDRS finaali? Ainakin niin kilpailukutsussa lukee. FHRA:n kalenterin mukaan se olisi kaksipäiväinen. http://www.dragracing.se myös väittää, että se olisi kaksipäiväinen. Kumpi se nyt on?

    Kaikki AKK:n lisenssinhaltijat eli autopuolen kuskit (myös junnut) ilmoittautuu nykyään siis KITIn kautta. KITIssä ei vaan ole vielä noita kisoja, mutta soittelin toimistolle ja homma on työn alla. Ilmoittautumisaikaa luvattiin jättää riittävästi.

    Kertoivat myös, että sitä FHRA:n ilmoittautumislomaketta ei tarvi autokuskien faksata toimistolle, mutta se "tiimi, varikko & turvallisuuslomake" pitää.
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Pakko kommentoida että voi vittu mitä touhua, KITIN:n kautta sitä ja sen lisäks kuitenkin vielä erikseen faksaten tätä jos ja kun ehkä joskus nyt sit vielä tuonne KITI:iin imaantuiskin edes joku kohta millä ilmottautua :mad:
    Voisko tohon saada kuitenkin vielä jonkun yhden pakollisen lisälapun mikä pitäis ehdottomasti toimittaa vielä tavallisen postin kautta kirjeitse :poff:
    Hauskintahan tässä on että ihan peräti uutisoivat fhra:n sivuilla että nyt ne kilpailukutsut löytyy mut mitä väliä kun kuitenkaan vieläkään ei pääse mitenkään ilmottautumaan vaan yhä edelleen pitää kyttäillä ja olla valmiina sit toimimaan äkkiä josko tuo jonain päivänä onnistuis :rotfl:
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Hyvää vappua kaikille, kahden viikon päästä nähdään! :rotfl:
     
  16. Mopar

    Mopar Gearhead

    Koskakohan ne kisat sitten tulee sinne AKK:eek:on kitiin, jotta voi ilmotttautua? Ei ainaakan vielä näkyny. Vai joko se aika ehti mennä umpeen :eek:
     
  17. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Minnuu hiukka jo ruppee naarattammaa tää touhu :rotfl:
    Vipottaja tossa jo mainitsikin miks näitä hommia ei voisi aikanaan hoitaa mallilleen?
    Montakohan ihmistä näitä asioita hoitaa?
    Uusi sihteeri ei varmaankaan vielä ole aivan asioiden ytimessä.
     
  18. gremlin

    gremlin Gearhead

    Tosta oli siella kokouksessa puhetta, swedut oli kysyneet etta voisko finaalit olla suomessa ja FHRA oli kait sanonu etta on mahtollista mutta eivat sillon viela tienneet etta onko Alastaro varattu 2ksi vai 3ksi paivaksi.
    Lupasivat sen selvittaa ja sitten, asian selvittya, suoritetaan sita kuuluisaa tiedottamista.
    Tossa jutussa saattaa olla pikkusen muotovirheita kun en muista kaikkea niin tarkkaan kun olin siella selvinpain.
    Mutta ei hataa, silla voimme lukea tarkalleen miten toi juttu meni kun se kokous poytakirja laitetaan FHRAn uutispalstalle kaikkien pallisteltavaksi.
    Ja jos muistan oikein niin sekin lukee siina poytakirjassa etta sovittiin etta se poytakirja laitetaan nakyviin mahdollismman nopeasti. :-?
     
  19. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    V**tu mitä pelleilyä :mad:

    On se Per**le kumma kun toimistolla ei nykyään viitsitä tehdä itse enää yhtään mitään vaikka henkilökuntaa on kohta saman verran kuin Eduskunnan lisärakennuksessa. Mikähän siinä vanhassa tavassa ilmoittautua oli niin ylivoimaista, että vastuu siirretään kilpailijoille etsiä, löytää ja koettaa saada selväksi mitä teet. Ennen sentään riitti kun panit rastin ruutuun, soitit toimistolle tai vihelsit Säkkijärven polkkaa oikeassa paikassa.

    Olisiko mitenkään mahdollista saada edes YKSITYISKOHTAISET ohjeet miten ilmoittautua jotta edes noihin vikoihin kisoihin mahdollisesti tulisi mukaan. Pari ekaa näyttää nyt jäävän väliin ihan vaan FHRAn välinpitämättömyyden, saamattomuuden ja taidottumuuden hoitaa asioita takia :mad:

    Taidan ajaa vaan WCSCtä koko kesän niin ei tartte asioida tollasten..... :wc:
     
  20. ip

    ip 3rd gear

    Luki häiriö johtunee siman määrästä!
     

Kerro tästä muillekin!