Kipinä hukassa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Make.S, 17.5.2008.

  1. J.M

    J.M 1st gear

    kyllä sen jakajan joutuu purkamaan kappaleiksi jos sen pick up coilin vaihtaa
     
  2. Timi

    Timi 1st gear

    kipuna

    +

    Joo!Näyttäis huolestuttavasti siltä.Onko mitää kikka kuutosta hommaan?
     
  3. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Olikos noin.. voin muistaa väärinkin, mutta eikös se ollut kiinni vain niillä kahdella ruuvilla , joista toisella säädetään..? No, jos ei, niin tuskin tuo jakajan purku mikään amerikan temppu on purkaa.

    Sorry "väärästä " tiedosta..
     
  4. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Minä kyllä muistelen, ettei tarvi kokonaan purkaa. Jos se ei lähde ruuveilla irti, niin sitten se pyörijä pois niin saa sen levyn irti missä pick-uppi on kiinni. Eli jakajaa ei tarvi edes irroittaa.
     
  5. Timi

    Timi 1st gear

    Kipuna

    Pitänee jostain etsiä ulosvetäjä sille ns.sakarakappaleelle.Lukko tappi eli tarkoitan putkisokka vastapuolella kiilauraa.Eihän akselilla ole irtonaista kiilaa joka tietty rapisee sinne alas?
     
  6. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    Re: kipuna

    jakaja pois.koppa auki,pyörijä pois,alapäästä sokka tappi ja ratas pois,akselin vedät pois siinäpä se karkeesti,ei paha homma.purat ja rutsaat samalla koko jakajan niin taas on huolettomia km.
     
  7. Timi

    Timi 1st gear

    Re: kipuna

    Veikkaisin että purkaminen vois onnaa suurempia särkemättä?Välillä tuntuu että taipumus on tehdä pikkuvikaisesta täysin korjauskelvoton.Katellaan :D
    Hain tänään sen käikäleen ja niittaamalla on pikappi alalevyyn kiinnitetty.Oishan se toinen ruuvi ollut liian helppo.
    Kunhan tilanne etenee.Pidän teidät ajan tasalla
    8)
     
  8. J.M

    J.M 1st gear

    itse just kesällä vaihdoin.ainut hankala homma oli sen sakaralevyn irroitus mutta onneksi röistä löyty sopiva ulosvedin
     
  9. Timi

    Timi 1st gear

    Re: kipuna

    Käikäle laitettu paikoilleen ja kuten tarvike osissa usein käy.Säätö ei riitä.Täytyy purkaa uudelleen ja viilata ruuville lisää tilaa.
     
  10. Timi

    Timi 1st gear

    Kipinä hukassa!

    Sain pikapin säädettyä ja ja kone ei lyönyt tulille!Aikani räpläsin Ja hörähti.Ei kestänyt kaasua.Taas kokeilua.Hörähti käymään vaan ei kauaa.Taas käymään kesti kaasua vaanei kauaa, taas sammui.Puolan johdosta maihin kekeillessa kipinä oli hyvä vaan eipä tulpan johdosta,Kun tarjosit kaasua ei luvannutkaan paitsi aikansa starttailutuaan lähti käymään ilman kaasua.Tuli pirun pimeääkin .Pakko lopettaa.Mihin helkuttiin se kipinä häviää kun kaasua tarjoo???? :eek:
    Erilaisia tulpanjohtoja kokeiltiin kunnes taas lähti käymään ja kohta sammuija välittömästi perään tulpanjohtoa maihin.Eipä hypännyt liekki.Puolasta hyppäs mielestämme rieilustiEi auttanut toinen kansikaan.vanhalla kannella se välillä!Tietty uusi pyörijä paikallaan.Oliko sekavaa?Mulla on päässä ainaskin.
     
  11. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Kipinä on niin heikko ettei kestä kun saa seosta reilummin.
    Se kipinä nyt katoaa selvästi johonkin sieltä jakajasta, mutta itse asiassa kerran itse aiheutin tuollaisen ongelman kun "maadoitin" boksin "paremmin" eli itse asiassa huonommin.
    tarkistapa että se boksi saa maita, ja katso myös kaikki moottorin maadoitukset koriin. Voit olla tuota jo kokeillut mutta onhan se nyt kumma jos ei lähde pelittämään.

    En jaksanut kahlata koko topiccia läpi;
    Oletko jo kokeillut toista boksia?
    Onko kaikki johdot varmaan oikein?
     
  12. W201

    W201 3rd gear

  13. rasse

    rasse 1st gear

    Kokeilitko tuota strobo hommaa ?
    Onko varma että on oikealaiset tulpat ?
    Noista tulpista sen verran että omassani oli korjaamo laittanut uudet tulpat ja toimivat jollain lailla 2 kk:tta jonka jälkeen alkoi käynnistyksessä vikomaan.
    Noissa tulpissa ei ollut kuin yhden kirjaimen heitto(oli TBI:n tulpat ja omani on CPI) ja vaikka oli oikeanlaiset tulpatkin mutta kerran kastuneet niin käynti oli mitä sattuu eikä kipinää...Kun paiskasin uudet tulpat (kuivat) niin heti eka laakista käymään ja nyt on kohta vuoden kukkunut ilman ongelmia.
    Omaani tuli vaihdettua kaikki syttypuolelle uutta ja oli ainoastaan noista tulpista kiinni loppujen lopuksi tuo 2 kk:n autotallissa asuminen...
     
  14. Timi

    Timi 1st gear

    BPR5ES Noita käyttänyt 18 vuotta mitä joskus uusiin vaihtanut niiko kesäkuussa.Eli kerrataan vielä
    Boxi uusi
    3 puolaa uusi
    pyörijä,kansi,puolanjohto,akku,tulpat,pick up coil,virtalukon pohja,etuvasrus,vetäny akulta puolalle suoran johdon katkaisimella,kokeillu vetää uudet piuhat boxi-jakaja-puola,maad akkukaapeleilla korin+moottorin,lisäksi apujohto boxin pultin alle.Mitäs muuta?
    Kun lähtee lähtee heti ja kun ei niin ei sitten millään.Liekki katoaa silloin puolan johdon-tulpanjohdon välille.Taidan olla turhaan hankkinut nuo kaikki käikäleet?Vian täytyy olla moparin taivaassa?
     
  15. Timi

    Timi 1st gear

    Kipuna hukassa!

    Jo on ihme!Edelleen Rotke kesäkuusta duunin pihalla!Sunnuntaina uudet tulpanjohdot.Mikä vittu sitä vaivaa??Sorry ruma sana.Alkaa olla jo naurun aihe Timin ajopeli.Löytyisikö jo joku guru joka voisi auttaa kohtuullista korvausta vastaan peli tulille?Auto on Helsingissä.
    0500645093 ois puhelin.
     
  16. Timi

    Timi 1st gear

    Kioinä hukassa!Kipinä heikko

    :cry:
    Edelleen Dodge van b250-82 ei lähe käyntiin
     
  17. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Kokeileppa vielä varmasti ehjällä irtotulpalla sitä kipinää, jos sillä iskee kunnolla on tulpat kastumisen myötä menneet kaputt tilaan... Täysin mahdollista ja 2-T vehkeissä yleistäkin :D
     
  18. Timi

    Timi 1st gear

    Kipinä hukassa /heikko

    Moi!
    Silläpä juuri olen myös kokeillut ja ei iske mielestäni kunnolla.
     
  19. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Siis jossain virta häviää mutta missä.... Joku liitos tahi katkennu piuha katkoo. Tai sitten vika ei olekkaan sytytyspuolella...

    Mutta , mutta, onhan virtalukon ja pohjan välinen tanko kunnossa?? Menee start asennossa pohjaan saakka "rasian" päässä. Ja "rasian" liitin kunnossa ja paikallaan... Vaikuttas meinaan ettei start asennossa virta kulje puolalle saakka, ainakaan tarpeeksi. Kokeileppa virrat päällä asennossa antaa startin solenoidille virtaa, jos vaikka hörähtäis tulille... :D
     
  20. rasse

    rasse 1st gear

    Re: Kipinä hukassa /heikko

    Itse kun taistelin Astron kanssa samanlaisen vian kanssa niin ei minullakaan kummoinen ollut tuo kipinä irtotulpalla...
    Oireitten perusteella varmistasin nyt kuitenki ihan uusilla (koskemattomilla) tulpilla lähteekö tulille. Jollei käynnisty niin ainakin se olis pois suljettu...
    Tuo ihan sen takia että jossain vaiheessa kastuneet tulpat vaatii pois oton ja kuivattelua hyllyllä n. viikon jolloin vois olla toiveita että toimii kuin uusi...
    Tuntuu hullulta mutta näin se vain on... Voihan sitä nopeuttaa vaikka lämpöpuhaltimella ....
    Sitten ja jos ja kun saat käyntiin niin aja ehdottomasti samantien kunnolla lämpimäksi (kuumaksi) nuo tulpat ettei ala oireileen...
     

Kerro tästä muillekin!