Kipinä hukassa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Make.S, 17.5.2008.

  1. belvedere-64

    belvedere-64 2nd gear

    Jos kipinä hukkuu edelleen jakajan sisään, niin kannattaa tarkistaa pyörijän jousi kosketinpinta härpäke. mopareissa joskus pääsee menemään sen kannen keskihiilen sivuun ja sillon harvemmin toimii kunnolla. oliko pyörijä uusittu..?
     
  2. Timi

    Timi 1st gear

    Kipuna hukassa

    Moikka!Pyörijä on myöskin uusi.
     
  3. Timi

    Timi 1st gear

    Kipuna

    Pohja on irrallaan ja sopivalla kynällä liikutan sitä"kiskoa"Liittimet aukaistu ja huonon näköiset uusittu.Puolalle vedetty erillinen piuha akulta.
     
  4. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Olikos siinä sille sytytysjärjestelmälle sulaketta?? Jos siellä päin katkosta, ei boksi saa virtaa...
     
  5. Timi

    Timi 1st gear

    Kipinä

    Mittasin että 12v tulee boxille.Ja säsökynällä kun tsekkaa puolan navalta niin startatessa kyllä katkoo.
     
  6. Timi

    Timi 1st gear

    Kipinä hukassa!

    Dodge lähti käymään.Viikko sitten kaveri nappas ruuvarin startin napoihin ja hörähti laakista.Tietty hiukka ontuen,kun viime kesäkuusta on aikaa.Tästä riemastuneena tänään säntäsin US-PARTSIIN ja ostin uuden startin.Eipä ennes pyörittänyt.Mitä hemmettiä?Hessu tsekkaili rintapellissä oleva releen piuhoja ja virta tulee mut ei mene.Rele auki.Hapettumaa näytti olevan käikäleessä.Pikainen ensiapu ja kone tulille.Hurraa!Riisuin "Viritykset"Kuten suora johto akulta puolalle ja esivastuksen ohitukset pois.Jännittyneenä kokeilu.Jippii!No tulihan sitten aikaisemmin uusittua puola,boxi,akku,virtalukon pohja,jakajan kansi,pyörijä,tulpat,johdot,pic-up ja nyt startti.Vielä tuo uusi rele,niin vois pyytää kaveria jatkamaan hitsaushommia.Mikäli häntä vielä ennes kiinnostaa?Ja viedä sitten syyniin.Ties mitä vikoja vuoden seisonnan jälkeen on tullut?Villi arvaus että syynä on ollut tuo helkutin rele ja ehkä startti ottanut kenttään?
     

Kerro tästä muillekin!