Kipinä katoaa kierroksilla.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja KJii, 1.10.2009.

  1. KJii

    KJii Gearhead

    Tuli tuohon allekirjotuksessa olevaan Olssiin semmonen vika että käynnisty normaalisti ja kierroksia nostettaessa sammui kerralla. Tulpalle oli kipinä hävinny. Sattu onneks olemaan laatikossa toinen jakaja josta vaihoin kannen. Ja sen jälkeen käynnisty aivan normaalisti.

    Tupakan mittasen tyhjäkäynnin jälkeen yritin lähtä ajamaan niin sammu samalla tavalla, eli ei kestäny kierroksia yhtään. Ja kipinä taas kateissa. Jakaja on alipaine toiminen.

    Nyt sitten vaan raavitaan päänahkaa ja outetaan jotaki kuningas ajatusta.
     
  2. Ana67

    Ana67 Gearhead

    GM-vehkeitä tarkemmin tuntematta, tulee mieleen että puola on sanomassa sopimusta irti...
     
  3. KJii

    KJii Gearhead

    Juu, niitä varmaanki jo kaks meni ku on siinä kannessa. :cry:
     
  4. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Tai sitten jakajan kantta vaihtaessa tökkäsit jotain johtoa joka on irtoamaisillaan. En kyllä pahemmin oo noihin perehtynyt...
     
  5. KJii

    KJii Gearhead

    Osu ja uppos. :D
    Jakajan sisältä siitä akselin juuresta lähtevistä johdoista toinen oli poikki.
     

Kerro tästä muillekin!