Kirjallisuutta?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Annie Mopar, 15.8.2005.

  1. Annie Mopar

    Annie Mopar 1st gear

    Tarvitsisin itselleni hyvän kirjan avuksi moottoriremontin tekoon. Apuna myös osaavia kavereita, mutta tahtoisin myös itselleni jonkunnäköisen käsityksen asiasta :rotfl:
    Eli vinkkejä kirjoista...
    Kiitos!
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nimestä päätellen tällä tuskin tätä kirjaa hankit, mutta Tom Monroen "How to rebuild small-block Ford engines" oli parasta luettavaa. Mutta eiköhän Moppeihin löydä samanlaista kirjaa.
    esim. 273-360
    http://www.amazon.com/gp/product/custom ... 55&s=books
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Käypä pläräämässä Haynesin ja Chiltonin kirjat läpi, joissakin on hyvät ohjeet perusremontteihin, parhaassa tapauksessa saat oman autosi mallikohtaisen kirjan, jossa on käsitelty muutkin korjaukset.

    Ja pohjimmiltaanhan jenkkikone on vaan moottori ihan siinä missä muutkin, että taitaa olla momentit ja välykset ne tärkeimmät tiedot, mitä tarvitaan, jos jotain kokemusta moottoreista on.
     
  4. KajS

    KajS Gearhead

    Tuossa sivun oikeassa reunassa on maksettu linkki Alan Kirjallisuuden Kauppiaan suuntaan.

    Tilaa SamiL:ltä, kyllä sen kirjallisuuden avulla onnistuu Auto; pura ja kokoa.
     
  5. harri60

    harri60 Gearhead

    Laitoin sulle yv.
     

Kerro tästä muillekin!