Kirkkaat umpiot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja pala63, 27.9.2007.

  1. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Koskakohan eli minkä vuoden lokakuussa Biilteema meinaa suoda meille noita Lucaskopioita.. :mad: Tarttis kipeesti prätkään ton 5 3/4 umpion.

    Aika paljon muutakin jota piti tulla lokakuussa, pyöreät 4" peilit ym... :wc:
     
  2. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Nyt tietäjät, mistä saa (ja kenen valmistamana) kirkaslasiumpioita vaniin? :eek: siis tähän nelilamppujärjestelmään, en muista kokoa... Hella ei ainakaan tunnustanut valikoimissaan pitävänsä. :oops:
     
  3. kaasari

    kaasari 3rd gear

    jos jollain tietoa, niin auttakaa... hakusessa olis 7" pyöreät umpiot ILMAN parkkeja.. löytyykös sellaisia mistään? niitä parkillisia kyllä löysin mut dartti tarvis parkittomat...
     
  4. elkamiina

    elkamiina Gearhead

  5. kaaponnyrkkipaja

    kaaponnyrkkipaja 1st gear

     
  6. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Itse ostin tohon ponuun Aditasta Valuraudantie 1 Helsinki noi 5 3/4 kirkkaat lyhdyt. Muistaakseni vajaa 40e kpl ilman parkkeja
     
  7. suorsa

    suorsa 3rd gear

    http://www.lmctruck.com/icatalog/cc/full.aspx?Page=180

    Amerikassahan noita on, puuttuu vaan se tärkeä e-hyväksyntä...
     
  8. kassinen

    kassinen 1st gear

    mites olis 95 vaniin tavalliset umpiot eikä 75€kpl hintaan kun menee 4 kp
     
  9. dodge71

    dodge71 Gearhead

    mä ostin swingeriin 7" umpiot motonetista.Pv volvossa on sellaset ilman parkkivaloa,eikä ollu edes kalliit.
     
  10. jaska777

    jaska777 1st gear

    saako näitä muualta kun biltemasta. toi sininen "silmä" bilteman umpiossa ei oikein mielytä. Ja koko tarvis olla toi 5 3/4 eli 5,75"
     
  11. T5

    T5 Gearhead

    Kirkkaita 4x6 umpioita olisin vailla. Ebayssä ei oikein tahdo olla oikeanlaisia (joko projektoriumpioita tai sitten umpioita, joissa kupu polttimon edessä).

    Vai onko helpoin tapa hakea Motonetistä rihlatulla lasilla olevat umpiot ja vaihtaa rihlatun lasin tilalle vaikka pleksi tms? Tämä tosin tuskin olisi se kaikista kaunein vaihtoehto.
     
  12. kilikali

    kilikali 1st gear

    Kävin syksyllä Motonetistä hakemassa blazeriin 4kpl 4x6 Toyota HJ61:n umpiot, mutta oli ne niin rujon näköset, että kunnostin vanhat kirkkaat mielummin. Jos tarvit noita uusia, ota YV yhteyttä. Nimim 'pilkkahinnalla'
     
  13. makaro

    makaro 1st gear

  14. Rytari

    Rytari Gearhead

    kuinkas paljo tommoset kirkkaat 4x6 umpiot sais maksaa ja paljokohan niille olis menekkiä, tiedossa kun olis sae hyväksyttynä, kirkkaalla lasilla ja alumiinisella heijastimella oleva umpio, niitä vaan tarvis tilata oikeasti kymppitonilla kerralla.
     
  15. Karck

    Karck 3rd gear

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    (Tämmäsen palan jouduin leikkaa pois omista bucketeista.)

    Jaa tämmöset kiinostais? Ostin jenkeistä ja näissä on Dot ja Sae hyväksyntä toisin kuin melkein kaikissa Ebay valoissa. Ja Katsurikin hyväksy.

    http://www.modifystreet.com/4x6-H4651-H ... ights.html

    HUOM! Jos ostatte tollasii valoja jenkeistä niin ne kannattaa tiivistää jos niitä ei ole tiivistetty! Esimerkiksi joudin askartelemaan omiin tiivistemassat lasikehyksen ja pohjan rakoon. Toiseksi! Noi ei aina sovi teiän auton Bucketteihin eli niihin pohjiin, niitä voi joutua modaamaan. Itse jouduin rälläkällä tekemään isommat reiät bucketteihin.
     
  16. studio57

    studio57 Gearhead

    mistäs nyt löytää suomesta edukkaasti noita 5 3/4 kirkkaita? biltemaan tai motonetin katalogista ei ainakaan nopeesti löytynyt.
     
  17. Rytari

    Rytari Gearhead


    normaaleja 5 3/4" ilman parkkia ainakin oli tossa meillä paikallisessa kaupassa jollain 11-12€/kpl hintaan tossa kun viimme viikolla poikkesin mutta en huomannut kysyä oliko niitä kirkkaana hyllyssä, saattoi olla niitäkin vielä.

    vilkut.com
     
  18. SK-

    SK- 2nd gear

    Mistähän kannattaisi nykyään hankkia suomesta rihlaamattomat ja pyöreät 5 3/4" umpiot?
     

Kerro tästä muillekin!