kiukutteleva vectra

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 4.6.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    vectra ei tykkää välillä lähteä käyntiin, saa startata monta kertaa ja usein olen "rapsutellut" virranjakajan kannen pinnat ja joskus se tuntuu auttavan mutta liekö sattumaa koska tekee sitä vaikka jakajan kansi olisi samalla viikolla ostettu :sad: bensansuodatin on vaihdettu, samoin tulpat, johdot, jakajan kansi ja pyörijä. öljyt ja suodatin vaihdettu eli tommoset perusjutut on huollettu.

    joskus lähtee paremmin käyntiin kun kääntää virrat päälle ja odottaa hetken että takapäästä loppuu se humina (tuleevissiin bensapumpusta) mutta välillä kuuluu sellanen outo ääni siihen päätteeksi, niinku kolaus tai joku muu... voisko tollanen oireilu olla bensapumpusta kiinni? mutta eikö auto sit sammahtelis ajaessaki?
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    ???? Mamman vekkulissa ei ainakaan tarvi odotella mitään, pumppu hurahtaa ehkä sekunniksi päälle ja sitten onkin jo paineet päällä. Olisko pumppu sökö? Paineenhan voi mitata ruiskun putkistosta???
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    tää on vähän tällanen vanhempi vectra, vuosmallia -90 1.6i koneella.. ei tossakaan aina tarvi odotella mutta joskus se odottelu auttaa asiaa.. tuota noin, sieltä takaa kuuluu sellanen omituinen ääni (narahdus tai joku muu) kun se bensapumppu on lähteny käyntiin.. eiks sen kuuluis olla täysin äänetön? eihän se voi edes oikeen mistään muusta tulla ku siitä pumpusta?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Bensapumpun releen oireet. Joskus lähtee käyntiin niin kuin pitääkin ja joskus ei millään. Rele on kuitenkin siten tehty, että kun se vetää pumpun kärjet kiinni, niin ei se sitten ajossa sammu.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    toi kuulostais aika oikeelle diagnoosille! täytyypä tarkistaa, kiitos :smile: on se yli vuoden oireillu enempi tai vähempi että alkaa jo kyllästyttää...
     

Kerro tästä muillekin!