Kivoja vireoita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja HEMI, 31.1.2005.

  1. lojo80

    lojo80 Gearhead

    mikäköhän siin koirankoppi-bimmerissä poksahti..? :eek:
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    No mitä välii. Näytti olevan ajovarusteet kuitenkin niin viimeisen päälle, ettei haittaa vaikka se motti syttys tuleen siinä vieressä :rotfl:
     
  3. lojo80

    lojo80 Gearhead

    mikäköhän siin koirankoppi-bimmerissä poksahti..?


    No mitä välii. Näytti olevan ajovarusteet kuitenkin niin viimeisen päälle, ettei haittaa vaikka se motti syttys tuleen siinä vieressä


    no niin juu.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
    aika huima laite kyl..motti tossa vieressä ja täysiä mennään niin kauan ku vehkeet vaan kestää.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

  5. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  6. valiant65

    valiant65 Gearhead

  7. Power

    Power 1st gear

  8. laakkius

    laakkius Gearhead

  9. cam68

    cam68 1st gear

  10. 383

    383 Gearhead

  11. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

  12. bootsi

    bootsi Gearhead

  13. 496SS

    496SS 3rd gear

    Äläs nyt....vastahan tämä oli kolmas tai neljäs kerta :lol:
     
  14. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kertaus on opintojen esi-isä vai miten se oli. Sori jos jonkun näköhermo otti itteensä :rotfl: . Missäs on muuten se lista josta näkee mitä täällä jo on :odroll: ettei vaan tule toiste rikottua 13. käskyä.
     
  15. apuwoima

    apuwoima 1st gear

    Aika hyviä vetoja "katurasseilta". Tosin OL 10.5:iin tarvii näköjään olla ch-päätteinen nimi jos aikoo pärjätä.

    1. Fitch
    2. Unsch
    3. Lynch

    Rankkoja vetoja kun ajattelee että täysveriset kilpurit Pro Stockit ajelee Amerikassa 6.6:ia ja katuautot 6.5:ia.

    -Apuch-
     
  16. DS 333

    DS 333 1st gear

    l

    Tuntuu vaan olevan noi vehkeet aika täysiverisiä kilpureita. Enemmän muistuttaa pro mod touhua. Vaihteistot on kuten pro stock autoissa, lisäksi rungot taitaa olla aika lailla putkirunkoja, mikähän tuolla mahtaa olla koneen kooon rajana :eek: Tuplaturboja, ilokaasutettuja ym. härpäkkeitä ja tieto taitoa lienee noille ukoille tuolla kertynyt. Kun vertaa noihin nopeimpiin tossa videossa niin näyttää pro stockeri vaparikoneena aika vakiolta, taitaa olla noissa tuhat kaakkia enemmän :D Mutta komeeta menoa ihan limitillä :D
     
  17. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Re: l

    Juu kyllä on homma hakusessa jos verrataan PS:iä ja noita 10.5 autoja keskenään! No, pyritäänhän molemmilla ajaan mahd suoraan maalia kohden ja lämä tiskissä. Tehon lisäks painoissa on "jonkin" verran eroa. Kymppipuolosissa pääsääntöisesti vaaditaan alkuperäistyyppinen eturipustus ja tulipelti orkkis kohdassa.
     
  18. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Noit kymppipuol luokkiakin on pilvin pimein, erilaisin säännöin ja vaatimuksin. Moi nopeemmat taitaa olla OL 10.5 luokkaa, jotka on rungoiltaan pitkälti pro modeja kapeilla renkailla. 60 jalkasia noi pyyhkii matalia 1.0 alkusia ja hommaa pelataan pitkälti elektroniikan varassa ahdon tai kaasun hallinnan suhteen progressiivisesti. Meikäläisissä oloissa, ajomäärillä ja resursseilla ei yks ihmisikä riittäis varmaan edes 60-jalkasen saamiseks suunnilleen alueelle. :rotfl:
     
  19. triniemi

    triniemi Gearhead

    1977 NHRA Gatornationals!

    http://www.youtube.com/watch?v=jd9rsZr-RwI

    Noita on sitten kuusi osaa. Aika legendaarista tavaraa, turvahäkitkin näyttää hiukan erilaiselta mitä tänään. Olipa siellä Pro Stockia harjoittelemassa sellanenkin nuori kölvi kuin Warren Johnsson. Ja Top Fuel Dragsterilla 5 sekunnin aika oli jo kova.
     
  20. c-305

    c-305 Gearhead

Kerro tästä muillekin!