Kivoja vireoita

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja HEMI, 31.1.2005.

 1. lojo80

  lojo80 3rd gear

  mikäköhän siin koirankoppi-bimmerissä poksahti..? :eek:
   
 2. Jza

  Jza Gearhead

  No mitä välii. Näytti olevan ajovarusteet kuitenkin niin viimeisen päälle, ettei haittaa vaikka se motti syttys tuleen siinä vieressä :rotfl:
   
 3. lojo80

  lojo80 3rd gear

  mikäköhän siin koirankoppi-bimmerissä poksahti..?


  No mitä välii. Näytti olevan ajovarusteet kuitenkin niin viimeisen päälle, ettei haittaa vaikka se motti syttys tuleen siinä vieressä


  no niin juu.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
  aika huima laite kyl..motti tossa vieressä ja täysiä mennään niin kauan ku vehkeet vaan kestää.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 4. vipottaja

  vipottaja 1st gear

 5. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

 6. valiant65

  valiant65 Gearhead

 7. Power

  Power 1st gear

 8. laakkius

  laakkius Gearhead

 9. cam68

  cam68 1st gear

 10. 383

  383 Gearhead

 11. Mudracer

  Mudracer Gearhead

 12. bootsi

  bootsi Gearhead

 13. 496SS

  496SS 3rd gear

  Äläs nyt....vastahan tämä oli kolmas tai neljäs kerta :lol:
   
 14. 57 Firedome

  57 Firedome Gearhead

  Rallycross Iceland haulla löytyi kiva pätkä video kuukkelista, mä mitään linkittää osaa :oops: . Yllättävän ajettavia vehkeitä heillä.
   
 15. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Kertaus on opintojen esi-isä vai miten se oli. Sori jos jonkun näköhermo otti itteensä :rotfl: . Missäs on muuten se lista josta näkee mitä täällä jo on :odroll: ettei vaan tule toiste rikottua 13. käskyä.
   
 16. apuwoima

  apuwoima 1st gear

  Aika hyviä vetoja "katurasseilta". Tosin OL 10.5:iin tarvii näköjään olla ch-päätteinen nimi jos aikoo pärjätä.

  1. Fitch
  2. Unsch
  3. Lynch

  Rankkoja vetoja kun ajattelee että täysveriset kilpurit Pro Stockit ajelee Amerikassa 6.6:ia ja katuautot 6.5:ia.

  -Apuch-
   
 17. DS 333

  DS 333 1st gear

  l

  Tuntuu vaan olevan noi vehkeet aika täysiverisiä kilpureita. Enemmän muistuttaa pro mod touhua. Vaihteistot on kuten pro stock autoissa, lisäksi rungot taitaa olla aika lailla putkirunkoja, mikähän tuolla mahtaa olla koneen kooon rajana :eek: Tuplaturboja, ilokaasutettuja ym. härpäkkeitä ja tieto taitoa lienee noille ukoille tuolla kertynyt. Kun vertaa noihin nopeimpiin tossa videossa niin näyttää pro stockeri vaparikoneena aika vakiolta, taitaa olla noissa tuhat kaakkia enemmän :D Mutta komeeta menoa ihan limitillä :D
   
 18. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Re: l

  Juu kyllä on homma hakusessa jos verrataan PS:iä ja noita 10.5 autoja keskenään! No, pyritäänhän molemmilla ajaan mahd suoraan maalia kohden ja lämä tiskissä. Tehon lisäks painoissa on "jonkin" verran eroa. Kymppipuolosissa pääsääntöisesti vaaditaan alkuperäistyyppinen eturipustus ja tulipelti orkkis kohdassa.
   
 19. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Noit kymppipuol luokkiakin on pilvin pimein, erilaisin säännöin ja vaatimuksin. Moi nopeemmat taitaa olla OL 10.5 luokkaa, jotka on rungoiltaan pitkälti pro modeja kapeilla renkailla. 60 jalkasia noi pyyhkii matalia 1.0 alkusia ja hommaa pelataan pitkälti elektroniikan varassa ahdon tai kaasun hallinnan suhteen progressiivisesti. Meikäläisissä oloissa, ajomäärillä ja resursseilla ei yks ihmisikä riittäis varmaan edes 60-jalkasen saamiseks suunnilleen alueelle. :rotfl:
   
 20. triniemi

  triniemi Gearhead

  1977 NHRA Gatornationals!

  http://www.youtube.com/watch?v=jd9rsZr-RwI

  Noita on sitten kuusi osaa. Aika legendaarista tavaraa, turvahäkitkin näyttää hiukan erilaiselta mitä tänään. Olipa siellä Pro Stockia harjoittelemassa sellanenkin nuori kölvi kuin Warren Johnsson. Ja Top Fuel Dragsterilla 5 sekunnin aika oli jo kova.
   

Kerro tästä muillekin!