klassikon kupla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja halitoosi, 2.4.2009.

  1. halitoosi

    halitoosi 1st gear

    eikös tää ble-xxx oo se aamulehden moro-kupla joka meni lunastukseen hellänvillen kulmalla joskus yli kymmenen vuatta sitten;...




    Suomi tuhansien verojen maa
     
  2. BLLand

    BLLand 1st gear

    Jos se on moro-kupla, niin valhetta piisaa artikkelissa.
    Tää jannu on omistanut Meksikon kuplansa vuodesta 1992..., joten eri auto kyseessä.
     
  3. halitoosi

    halitoosi 1st gear

    joo,voihan seolla niinkin, se moro-kupla oli vaan myöskin jotain bl-jotain, mitäpä tuolla enempiä päätään vaivaamaan.....
     
  4. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    No, kai se omistaja on tehnyt asiasta rikosilmoituksen?!? Ei tää oo mikään villi länsi jossa yksittäiset poliisit saa leikkiä cowboyta.
     
  5. Campala

    Campala Gearhead

    " Prätkä oli omin luvin lainassa tutulta mieheltä, tää pyörän omistaja viimeksi asiasta puhuttessa ei oo vieläkään saanu kytiltä tarvittavia papruja aiheesta ja siten rahojaan vakuutusyhtiöstä koska joku v-mainen kyttä ei niitä suostu antaan koska tää heppu on ollu "isossa talossa" aikoinaan..."

    Höpöhöpö. Pakko oli sanoa.
     

Kerro tästä muillekin!