Kojelaudan puuviilun uusiminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Concarne, 31.8.2021.

  1. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Saako tuota dippausjuttua jostain suomesta ostettua että vois kokeilla dipata itte? Maali dippausta olen kokeillut ja ihan hauskaa kuviota saa silläkin.
     
  2. jorma65

    jorma65 1st gear

    Itse liimasin contactiliimalla viilun muoviin josta tuli mittariston taulu. Reikien leikkuu viiluun on vain tarkkuutta ja aikaa vaativa työvaihe, vaatii terävän mattopuukon terän. Pieni viilun lohkeaminen ei haittaa, voit hioa viilua, viilusta lähtevä hiomapölyn voit sekoittaa pieneen määrään lakkaa, näin saat saman väristä kittiä korjauksiin.
     
  3. jarkko359

    jarkko359 3rd gear

    Sama on kokemus minullakin , oli ekakesän todella hieno . Vaan talven jälkeen vaikka " lämmin " halli niin oli jo poimuja tullut , joita " suu viivana " ...... tutkailtiin . No kun auto museokilvissä ja 46 vuotta vanha , niin sehän on " original " pinta . Olkoon .;)
     

Kerro tästä muillekin!