Kokemuksia Astro vanista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja electra1, 5.4.2005.

  1. electra1

    electra1 Gearhead

    Aattelin hommata käyttöpeliksi tommosen 4.3 astro vanin 80-luvun lopulta, joten kyselisin kokemuksia kyseisestä kulkuneuvosta! Lähinnä tekniikan kestävyys ja bensan kulutus kiinnostaa...Onkos noissa muuten mikä laatikko alkuaan? Kaikki tieto kiinnostaa...
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    On mut ei jaksais kirjoittaa samoja tarinoita kymmenettä kertaa. Käytä tuota hakua tai googlaa vanhoja keskusteluja.
     
  3. jartos

    jartos 1st gear

    minäkin ostin tossa kuukausi takaperin 89-astron tuhannella eurolla. kulutuksen mittasin 400 km matkalla 11 litraa sataselle, ajoin 90kymppiä ja pakkasta oli 10 astetta.kaupunki ajossa ei pääse alle 15 litran mitenkään.
     
  4. jartos

    jartos 1st gear

    vikoja tossa astrossa minkä ostin. helmat oli melko ruostunu, vaikka on kalvanoitu kori. sähkövikoja , sähkö lasi ei toiminu toisella puolella ja pyyhkijät ei toiminu. melko yleisiä noi sähkö viat noissa astroissa.
     
  5. Oldman

    Oldman 1st gear

    Mulla, tai emännällä -86 astro käyttöautona 4:ttä vuotta, leimasta joka vuosi heittämällä läpi, toiminut kuin junan vessa.
     

Kerro tästä muillekin!