Kokemuksia Cherokeesta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja V.Kutvonen, 13.5.2005.

  1. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

    Millasia käyttöautoina nuo 90-luvun alun Cherokeet? 4-litrasella kutosella ja automaatilla.Mihin kiinnittää huomioo erityisesti ostaessa.Ja nyt Tatsuni-kuskit turha puuttua kulutukseen.
     
  2. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Mä hommasin sellasen kymmenen vuotta vanhemman emännälle joskus vuosia sitten. Akka ainakin tykkäs ajella sellaisella. Ei mitään kummempia tyyppivikoja ilmennyt.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Voimansiirto toteutettu käkikello tekniikalla
     
  4. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Tommoinen -90 ollut pihassa viime syksystä. Hyvin on toiminut. Ainoa "vika" on koko, eli aika pieni auto, mutta pieni on kulutuskin 11-12 litraa. Ton ikäisissä saattaa olla jo pieniä ruostekukkasia oven alareunoissa yms.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Siis naksuttaa ja poksahtelee kunnes veto kokonaan loppuu?? :eek:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tähän asti harmittomin jenkki, mitä on ollut. Koneessa hyvin voimaa (highoutput), hyvä ajaa, eikä mitään chevymaisia sähköhäikkiä.
     
  7. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Helmat pehmenee takaa, useasti reikä pelkääjän puolella takapyöräkotelossa missä penkin kiinnitys ja tavaratilan lattia ruostuu maton alta, varsinkin jos ne metalliliuskat tavaratilassa.

    Muuten ihan mukava pikku 4x4 peli, ovat yksilöitä.
     
  8. velsuk

    velsuk 3rd gear

    Vakuutusyhtiöillä meressä käynyt alle 2000e Cherokee.
     
  9. nash

    nash 3rd gear

    cherokee

    helmat saattaa ruostua tosi nopeesti ja takapenkille saa ahtautua, muuten kyllä hyvä auto.
     
  10. ristokakko

    ristokakko 1st gear

    Mulla oli vuoden verran käytössä -94 mallin cherokee .Vaihdettiin happianturi , eteen vetareitten ristikot ja valokatkaisija. Ei muuta remppaa sinä aikana. osat yleensä kalliita. kone oli tuo 4-litrainen high output ja ihan ripeästi lähti verrattuna mihin tahansa pajeroon.kulutus oli maantiellä jotain 12-13 l /100km ja kaupunkiajossa n,16-17. Vaihdoin sen GRAND Cherokeehen ja tämä natisee ja nitisee kun on noita muoviosia paljon mutta onhan siinä V8!
     
  11. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

    grand vai tavallinen cherokee?

    Onko Cherokeessa ja Grand Cherokeessa miten paljo noin tekniikan puolesta eroja?Oon kuullu että automaattiloota ois Grandissa heikompaa sorttia.Grandi kiinnostas noin varusteiden puolesta enemmän mutta miinuksena on nuo mainitut nitinät ja natinat.Hinnan erotkaan ei näytä olevan kovin suuria.Kun nyt vaan löytys se sopiva yksilö.Kesälomilla onneks kerkii lähtee kattelemaan vähä kauemmakskin...
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Yahoolla on group nimelta "strokers". Siella on juttua Jeepeista ja 4.0 moottorista. Sielta loydat infoa ja linkkeja.
     
  13. Smith

    Smith 3rd gear

    Pikku Cherokee on paljon luottettavanpi tekniikaltaankin ku Grandi.
    -93 highoutput oli mullakin ja hyvä peli , ostin saksasta vuosi sitten ja jäi maksaan veroineen alle 5000e.Kulutus oli kympin pintaan ja kulkee hyvin (vertaa muut maasturit). Grandeissa perävikoja pirusti , sekä etu , että takaperä. Ja maksaa sit 3000e kipale laitettuna !!!! Lisäksi syylärit vuotaa kuulemma järjestään ??? Grandeista menee myös perän stefat ja vuotaa öljyt jarruihin...kysy vaikka Aroyhtymästä , tietävät viat.
     

Kerro tästä muillekin!