Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

 1. Bukero

  Bukero Gearhead

  perjantaina kun aiheesta kyselin niin vaihdeneiti länkytti jotain että hatanpäällä ei välttämättä cryryjä rassailtas ja käänsi puhelun hämeenlinnaan....nämä 3setkujen huoltopalvelut on kyllä aika heittopusseina olleet...niinkuin koko automerkki.
  noh eipä sieltä h:linnastakaan kukaan soitellut takaisin vaikka jätin soittopyynnin:odrealmad:
   
 2. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Odotitko oikeasti, että sieltä joku soittais? Siinähän odotat, itse saat soittaa tai oikeastaan käydä siellä, jos palvelua toivot :odcry::odcry::odcry:

  Niillä on nyt uuden maahantuojan johdosta ollu tunnukset käyttökelvottomia pari viikkoa ja eivät pääse järjestelmään sisään, ei saa PIN-koodeja, ei pääse varaosa-ohjelmaan eikä sen johdosta pysty tekemään recalleja....
   
 3. Bukero

  Bukero Gearhead

  no en onneksi odottanut. paska touhua muutenkin tämän merkin huoltopuoli. ei tunnu ketään kiinnostavan. kaikki pitäis ite tehä.
  tähän asiaan liittyy erään "edesmenneen" jyväskyläläisfirman mokailu, kyseiseen autoon on recall,it tehty -18 kesänä, mutta ei ilmoitettu traficomille.
   
 4. MJF

  MJF Double Gearhead

  Oman käytin Oulussa airbagin vaihdossa. Ei sieltäkään suoraan tietoa mennyt, itse piti paperi esittää katsastuksessa.
   
 5. Bukero

  Bukero Gearhead

  no joo näinpä, ei autopalesta mitään papereita saanut.
  varmaan paperi loppu, niinkuin nyt koko puljukin.
  lukekaa tekin suoli24:ää.
  ei olis kannattanut sinne rotteloitaan viedä, täytyy teetättää muualla uusiks.
   
 6. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Ei se keltään mene Traficomille, pokan täytyy se paperi esittää...
   
 7. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Joo, hyvä kun muistutit, olin kaksi viikkoa sitten Jyväskylässä ja noteerasin että Autopalella on portit kiinni. Täytyykin alkaa selvittämään, mitä sille kalustolle tapahtuu...
   
 8. Bukero

  Bukero Gearhead

  jämsä/nykäskylä slut jo keväällä. ja käsittääkseni ei jatkajaa?
   
 9. Bukero

  Bukero Gearhead

  ratin tyyny hoidettu 16vuonna kaikki ok, ei mitään lappuja tarvinnut kellekään esitellä. nyt tämä oikeenpuolen tyyny kamppanjakoodi S43 meni vituiks, vaikka oli autopalella jyväskylässä 26.07.2018 työn alla.
  ei ole kuitattu trafille.
   
 10. Bukero

  Bukero Gearhead

  kukahan tuolta s.p.a 0080004265337 numerosta vastaa kun huomenaamulla sinne alan soittelemaan.
   
 11. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Sulla olis pitäny olla se lappu tai jos se ei koskaan ole näkynytkään Traficomin sivuilla oransiilla RECALL -tekstillä, oletko tarkistanut? Jos se on tehty ennenkuin se näkyy oransiina, sitä ei kysytä... Meillä oli tiedossa Commanderin virtalukon takaisinkutsu viime vuoden keväällä ja vastustin sen tekoa, silloin tarkistin ja ei ollut vielä oranssina, kerkeksin katsastaa silloin, tänä keväänä oli sitten jo pakko se teettää, että sain leiman...
   
 12. Bukero

  Bukero Gearhead

  tehty nimenomaan ennen kuin muuttui "oranssiksi"...
   
 13. Bukero

  Bukero Gearhead

  eli sieltähän vastasi suomenkielisten ohje/valikko nauhotteiden jälkeen italiaa puhuva nuorimies jonka kanssa rallienglanti ei oikein tuottanut tulosta... ajoittain on kuulemma käytettävissä jopa suomenkielistä asiakaspalvelua heillä, ilmeisesti jossain fiiatin kellarissa oli tuo..."toimisto"
   
 14. kingsway

  kingsway Gearhead

  Mulla vaihettiin Hatanpäällä. Siitä on pari vuotta aikaa.
   
 15. Teemu T.

  Teemu T. 2nd gear

  Kävin kanssa Hatanpäällä kysymässä 300C:n osia. Sieltä ilmoitettiin, että heillä ei ole enää tämän vuoden alusta alkaen ollut Chrysleriin mitään osia tai huoltotoimintaa. Tampereella ei ole ollenkaan Chryslerin virallista osamyyntiä tai huoltoa, lähin on Hämeenlinnassa.
   
 16. Soikhei

  Soikhei 2nd gear

  Nurkassa pyörii joutavina pakkauksissaan olevat Gabrielin takaiskarit Chrysler 300c- malliin. Hintaa nillä yhteensä 100e. Sama malli mikä esim. Us partsissa maksaa 114e/kpl. Sijaitsevat Helsingissä , mutta voin lähettää kauemmaksikin.
   
 17. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Multa saa Moparin osia, jos tukkurilla on, ylihuomiseksi +, lisämaksusta seuraavaksi päiväksi...
   
  hartsa69 ja isalmela tykkäävät tästä.
 18. Bukero

  Bukero Gearhead

  jihaa, kaivattu todistus saapui..ja crd jälleen liikenteessä ja hemi joutaa talviteloille.
  vähän joutui tekemään "salapoliisisäätöä" että asia järjestyi.
   
  Sounderi tykkää tästä.
 19. rotax

  rotax 1st gear

  Kattoluukun kanssa ongelmia, eli nostat takaosan luukusta ylös kaikki ok mutta kun suljet sen se menee katon reunasta n: 10mm ohi eli katon reunan alapuolelle. Sain sen ylös kun leikki sähkösäädöllä jonkun aikaa. Eiks tossa ole jonkunlainen rajoitin mikä sen pysäyttää oikeaseen kohtaan. Auto -05
   
 20. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Se pitää kalibroida....
   

Kerro tästä muillekin!