Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

 1. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ohjauksen palautumiseen auttaa jonkun verran uudet öljyt. Ei varmaan ole ikinä vaihdettu. Mutta mitään merkittävää eroa ei huomaa, ellei ole omistanut pidempään LX/LC korista.
  Jarrut.. ne on jotain surkea ja naurattavan väliltä. Itellä palat ja levyt yms ihan kunnossa, mutta tuntu ettei toi Möhköfantti vaan pysähdy. Joten 370mm BR9 etujarrut oli ihan ekana muutoslistalla.
   
 2. julmajari

  julmajari Gearhead

  ok, kiitti tiedosta, taidan katella jonkun perinteisemmän Jenkkivehkeen, hieno auto kyllä ja maukas nahkasisusta.
   
 3. toyota...

  toyota... Gearhead

  Tarvitsisi muutenkin ostaa uusi satula kun kuseksii nestettä, ja levyt sorvattiin hätä avuksi kun oli kierot, mutta mistä saisi edullisesti br9 setin? Jossain oli myös myynnissä 360mm laikkoja uudempaan koppaan, mitähän lienee ne?
   
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  360mm tais olla pikku-Brembojen levyt.
  BR9 370mm setti on helpoin tilata Rockautosta tai sit etsiä Ebaystä osanumeroilla. Kaikki muu on suht edullista, mutta levyjen rahdit on kalliit. Tosin kannattaa tarkastaa päivän rahtihinta. Mutta useampi satanen niihinkin menee.
   
 5. toyota...

  toyota... Gearhead

  Mistähän vuodesta alkaen on isot levyt?
   
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Olikohan 2014 tai 2015. Eli jos asentaa vanhempaan, tarvii olka-akselissa olevat kannakeraudan pulttien reiät porata 12mm koosta 14mm.
  Takana 350mm tais tulla 2007? Tosin se on samalla satulalla kuin 320mm jäähdytetty. Ero on vain satulan kannatin rauta ja levyt. Tosin noita kannatin rautoja en ole löytänyt mistään erillisinä. Ja Rockauton mainostamat satulat rautoineen, ei käy 350mm levylle. Arvaa mistä tiedän.....
  Sit 14-15? tuli taakse isommat BR9 satulat omalla kannatinraudalla, ne on bolt-on.
   
 7. toyota...

  toyota... Gearhead

  370mm jarrusetti 850€ rockautosta, rahdin osuus 350€. Tarvis kontti rahdilla ottaa, mut sit on tää kesä ohitse.
   
 8. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Katso Ebaysta kanssa. Löysin levyt sieltä ja rahti oli vain 1/3 Rockauton rahdista samalle levyille.
  Mutta jos sinulla on takaveto, niin suosittelen katsomaan SRT jarruja. Vaikka joutuukin vaihtamaan olka-akselin, niin Brembot on parempi vaihtoehto takavetosiin. BR9 kaikki osat on valurautaa.... painaa muuten jonkun verran. Tosin Brembot vaatii väljemmän vanteen.
  Olen yrittänyt etsiä firmaa joka myisi adapterin, että pikku-Brembot tai Hellcat yms isommat Brembot kävisi R/T jarrujen tilalle. Mutta kaikki myy vaan täysiä kittejä missä satulat yms... Tollasella saisi myös AWD käymään Brembot.
  [​IMG]
   
 9. Stang 72

  Stang 72 3rd gear

 10. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Muistutuksena, kuukauden päästä Lahdessa. Myös Magnumit ovat tervetulleita.
  Meetig /Cruising
  10.6-23 Chrysler 300c Päijät-hämeen maisemissa. Mahdollinen Lahti Cruising samalla illalla johon voidaan liittyä.
  Lähtö Vintage Rusty Cafe klo 12.00
  Vääksy Kierretään kalkkisten lenkki matkalla kalkkisten panimo, Pulkkilan harjut, Vääksyn panimo, Vääksyn kanava, Route24 kuvaus piste, Lahti Ravintola Lokki, Ace corner.
   
 11. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Parviälyä tarvii. Eli potilas on 2007 300C 5.7 Hemi. Oireet, sammuilee millon sattuu, enimmäkseen kun vaihtaa alaspäin yms. Vaihdettu akku ja lataa ok. Ei hapettumia etu- tai takasulake bokseissa.
  Vikakoodit U0100 ja P0700. Eli yleiskoodit heittää kun menee vikatilaan.
  Eli pätkäsee kaikki virrat pois, mutta toimii heti sen jälkeen.
  TCM boksin liitimet katsottu, ei öljyä liittimissä.
  PCM liittimet katsottu, ei hapettumia yms siellä.
  Laatikon öljyt ok määrä.
  Eli millä ton saisi katsottua, että missä tarkempi vika, kun ei ole muita koodeja.
  Conductor plate? Töpseli? Johtosarja TCM:lle? TCM? Johtosarja PCMlle vai PCM.
  Itse veikkaisin nettikeskustelujen perusteella vikaa PCM, kun sain vian hetkeksi katoamaan, kun heiluttelin johtosarjoja.
   
 12. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  eikö lukijalla näe freeze framea.
   
 13. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Vikakoodit katsottu Diablolla ja sit jollain yleislukijalla. Myöskin avain jumppa antaa samat. Ja samat tulee aina, eli noi yleiskoodit, jotkat minusta viittaa siihen, että koko systeemi katkaiseen virrat kaikesta, eikä vika olisi jossain yksittäisessä anturissa/piirissä yms. Inhoon sähkövikoja...
  Mutta heittäkää lisää ideoita jos on... tosin ite epäilen et PCM on sökö, mutta....
   
 14. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Tarviit testerin jolla näkee sen vaihteistonmodulin koodit. Toi P0700 tarkoittaa että katso TCM:n vikakoodeja, siellä on niitä...
   
  Fuselage tykkää tästä.
 15. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Toisenmerkkisessä tuollaista sammuilua ja epämääräisiä vikakoodeja tuli, kun lambdan lämmityselementti oli palasina, ja ilmeisesti teki oikosulkuja aina välillä. Sen verran oikosulut vei virtaa, että tuli vikakoodeja virransyötön ongelmista eri laitteilla, muttei kuitenkaan sulaketta polttanut.

  Jonkun aikaa etsitytti, ennenkuin hoksasi mitata anturin.
   
 16. challenger500

  challenger500 Gearhead

  Ei sattuis olemaan hyllyssä Hempan termaria, mallia 180 tai 190F . nykyinen, viime vuonna vaihdettu 180F - motti käy jatkuvasti siinä 200-205 tienoilla, ja motarikyydillä 215 jämpti. WTF. mitään ei vuoda, mitään erikoista ei kuulu eikä näy. ööö...
   
 17. rysleri67

  rysleri67 1st gear

  Apua..mökillä jumissa..auto on siis -07 crd..Vika..auto käynnistyy ja sammuu samantien.. starttaa hetken yksikseen ja se on siinä. Mikä vika..mikä avuksi..vikavalo paloi jo ennen tätä ,dpf:n takia. Apuva..
   
 18. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Palaako punainen ledi mittaristossa? Vaikuttas ajonestolle, jos hörähtää käyntiin ja sammuu saman tien. Patteri irti avaimessa tai sen pidikkeet murtunu?
   
 19. rysleri67

  rysleri67 1st gear

  Ei pala punaista..heti tuon edellämainitun jälkeen kun kääntää avainta niin starttaa varmaan niin kauan kun virtaa riittää mutta ei muuta..
   
 20. C '70

  C '70 3rd gear

  Oliko niin että käynnisty kuitenki sitte sammu, jos lähti käyntii ni kävikö kuin kauan, ihan mielenkiinnosta kyselen.
   

Kerro tästä muillekin!