Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    Hei, mielenkiintoinen palsta vaikka onkin juttua paljon vain bensakoneista.

    Vaimolle tuli juuri -05 CDR, tuontiauto jossa navi. Saako siihen suomen karttaa kun ei ole koko levyä koneessa?

    Tuolla muuten vähä serviceopasta: http://www.nycelsystems.com/lx/
     
    Muokattu: 28.2.2017
  2. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Oulussa käyty airbag vaihtamassa ja yritin samalla saada päiväajovalot kytkettyä päälle mutta siellä ei ollut tietokoneessa starsenseä vaan jokin "visent" niin dlr täppä oli pysynyt harmaana ei ollut saanut muutettua. Pääsivät kuitenkin pitemmälle mitä starsyncillä.sillä ei saanut vaihdettua eurooppa modesta autoa pois.
     
  3. tyly

    tyly Gearhead

    Onks porukka asennellu vetokoukkua itte, millanen homma on sähköjen kans. Mulla tossa odottaa Hakan koukku farmariin kiinnittämistä.
     
  4. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Onko kellän tietämystä/ arvauksia missä vika kun vilkuttaa punaista salmavaloa (etc-valo) sekä esp/bas valo paloi. Liikennevaloissa juuri liikkeelle lähtiessäni moottorin käynti muuttui, kierrokset lähes 1500 siis tyhjäkäynnillä. Ajelin kilometrin matkan kotiin ja kierrokset pysyivär korkealla koko matkan. Autoon juuri vaihdettu sytytystulpat, mutta tuolla tuskin vaikutusta.
     
  5. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Vikakoodi (virta-avaimella kääntämällä x3) saatu näkyviin. P2173 eli high air flow detected, eli ilmavuotoa jossain. Oiskohan imusarjan kiinnityksessä jotain vikaa, kun seppä kertoi joutuneensa irroittamaan imusarjan vaihtaessaan uudet tulpat? Vai onko sensori vika. Onko kellään sattunut vastaavaa?
     
  6. jus57

    jus57 Gearhead

    Pitänee tunnustaa että on kokemusta kun harjottelin tuon egr.n vaihtoa ja jouduin irrottamaan imusarjan.Hyvin toimi 50 km kunnes nuo samat merkkivalot syttyi ja auto sammui.
    Lähti kyllä käyntiin ja pystyi ajamaan tyhjäkäynnillä.
    Syyksi paljastui se egr putki mikä tulee sinne imusarjan taakse se pääsi imemään ilmaa,samassa kiristin imusarjan.
    Kyllä taas kannatti tehdä itse;)
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ei ole Ryslerin ilmavuodoista kokemusta, mutta parista muusta ihan viime ajoilta. Metsästys kannattaa aloittaa purkamalla kaikki muovit ympäriltä pois (jos niitä on) ja kone käyntiin. Sitten starttipilottia tai bräkleeniä suihkuttelemaan ja kuuntelee muuttuuko käyntiääni. Saattaa joutua ruiskuttelemaan reilustikin. Tarkempaan paikantamiseen (jos vuotokohta ei ole ilmeinen) sopii pätkä letkua, jonka toinen pää korvaan ja toista tarjoaa konehuoneeseen kuunnellen mahdollisia suhinoita.

    Jos nuokaan ei tepsi, niin ilmanottoon sopivan kokoisesta sisärenkaasta pätkä niin että venttiilin kohta jää siihen. Toisen pään käärii rullalle ja puristimella kiinni. Sitten venttiilistä varovasti painetta ja kuuntelee missä suhisee. Tämä siis tietysti moottori sammuksissa...
     
  8. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Pitänee löysätä imusarja irti ja tarkistaa tuo egr-putken kiinnitys imusarjan taakse. Tänä aamuna 10km matka töihin meni ilman ongelmia. Ostin varmuudeksi uuden tiivisterenkaan tuohon putken päähän. Olen ymmärtänyt et pienikin ilmavuoto voi tulla ja mennä, eli pitkäänkin voi toimia moitteetomasti kunnes taas temppuilee.
    Parkkitutkan anturia herjaa aina ajoittain, onko noin herkkä likaantumiselle vai alkaako yksi tai useampi anturi mennä hajalle?
     
  9. challenger500

    challenger500 Gearhead

    Vaikka ei myyntipalsta olekaan, niin kiinnostaisko kuvan SRT8 takovanteet 300-miehiä?
    kahdessa Pirellin uudenkarheat 275/40-20 lakut, vanteet 9x20 ET25.5
    https://goo.gl/photos/B2E8JZLLeHXbaakr7
     
  10. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mulle tuli moinen feature puolivahingossa, kun ostin uuden valokatkaisijan jossa tuota automaattiasentoa ei ole estetty. Täytyisi vielä modailla systeemi niin, että olisi erilliset päiväajovalot tai sitten ajovalot muutaman prosentin teholla päällä DRL asennossa päivällä, niin olisi jopa laillinen käyttää.

    Tuota ei vaan taida saada millään evicillä naksuteltua käyttöön?
     
  12. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Tuo taustapeilissä oleva anturi on mulla (-07 hemi) se joka tunnistaa valot tuo kojelaudassa olevan peittäminen voi heikentää ilmastointilaitteen tehoa (pimeää luulee olevan yö ja viilentää yöteholla) itse tein laiskan miehen ratkaisun ja nykäisin liittimen irti taustapeilin anturista tosin tihkukytkin eikä sadetunnistin pelaa sen jälkeen eikä kuskin oven ikkunan automaattinen ylösnousu ja radion mode näppäin ei vaihda cd:tä radiolle kun dvd on päällä
     
  13. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Roadkill lauantaina olisin tulossa oletko maisemissa
     
  14. Roadkill

    Roadkill 2nd gear

    Pistin yyveetä
     
    päivystäjä tykkää tästä.
  15. T.U.P

    T.U.P 3rd gear

    Laitoin YV:n asiasta...
     
  16. Fireball

    Fireball Gearhead

    Kompastuin varastossa tommosen farkun alumiinisiin Thule kattotelineisiin, kattokaiteettomaan sopevaiset. Satasella saa ostaa pois ja yv tavoittaa. Taitaa nämä käydä sedaniinki?
     
  17. 300c

    300c 1st gear

    Muutaman kuukauden ajellut ylpeänä Chrysler 300c, farkku, diesel, nyt monenmoista korjattavaa tullut eteen. Ensin koiranluut (yleinen) sitten laakerit eturenkaisiin, alapallonivel oikealta puolelta, vielä imusarja moottoriin ja nyt teki akku tenän eli uusi akku (vanhassa oli vain 80 yksikköä tehoja, vaikka olisi ohjekirjaan mukaan pitänyt olla 95, nyt siellä on 100). Autolla ajettu 190t km eli pitäisi olla kelpopeli.
    Onko hyviä neuvoja? Sattuiko maanantai kappale vai onko huonoa tuuria?!
     
  18. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

  19. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    JOtkut automerkit tunnistaa väärän kokoisen akun ja auto menee viansietotilaan ja osa auton varusteista ei toimi. Tulee siis ihan ihme vikoja jotka johtuu väärän kokoisesta tai heikosta akusta
     
  20. 300c

    300c 1st gear

    Näin juuri toivonkin, että vika olisi ollut tuossa pienitehoisessa akussa, ja nyt lähtis auto pelittämään!!!
     

Kerro tästä muillekin!