Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

 1. Soikhei

  Soikhei 2nd gear

  Mitä iskareita suosittelisitte/ mitkä käy 3,5 takavetoiseen Chrysleriin? Taakse pitäisi vaihtaa, tuli katsurilta korjauskehotus et vuotaa. Minkähän hintaiset lienevät? Ei ole Nivomat- systeemiä.
   
 2. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Ite laitoin Hemppaan ku vaihoin tulpat niin NGK LZTR4A-11 (5444), kärkiväli 1.15mm (0.045") ja hyvä tuli.
   
  toyota... tykkää tästä.
 3. elkamiina

  elkamiina Gearhead

  Ei ärsytä. Jos laittaa putket jossa kahdet vaimentimet. Ei kuulu sisälle juuri nimeksikään, mutta tuo kaivattua murinaa ulospäin. Esimerkkinä taas toi mun Flowmaster Force II. Löytyy hyviä klippejä juutuupista.
   
  Muokattu: 5.4.2018
  toyota... tykkää tästä.
 4. the kuningas

  the kuningas 3rd gear

  Eikö se juuri ole trafin meininki että jos näin voi tehä yhteen autoon niin saman homman voi tehdä toiseenkin samanlaiseen?
   
 5. toyota...

  toyota... Gearhead

  mistäs ne nivomat iskarit tunnistaa?
   
 6. päivystäjä

  päivystäjä 2nd gear

  Onko 300c:tä nivomat iskareilla edes tehty?
   
 7. challenger500

  challenger500 Gearhead

  Asiasta juuriharjaan, mulla olis ylimääräisenä hyllyllä vähän ajettu SRT8:n Bilstein/Nivomat alusta + SRT8 sway barit F/R, jos mikäli on kiinnostusta päivittää.
   
 8. rysleri67

  rysleri67 1st gear

  Jo vain toimii taas..Hyvinkäällä vähämaan autopalvelu laittoi..itselle jäi maksettavaa 90 €..
  Osan hinta oli 220 €.
  Kyssäri.. Riihimäen vahinko palvelusta bongasin xenon polttimot.. osram orginal xenarc D 1 R
  Mahtaako käydä..aika edulliset..10 € kpl
   
  VANKKURI tykkää tästä.
 9. HEM1

  HEM1 2nd gear

  Vaihdoin juuri uuden EGR-yksikön autoon. antoi vikakoodia muutaman kerran, ja löysin aika edullisen ebaysta tilalle, https://www.ebay.com/itm/310788541476
  Vaihtamiseen meni yli tunti, vähän ahtaissa paikoissa pultit, muuten helppo homma.
  Laite syöttää tietyissä tilanteissa pakokaasuja takaisin tuloilman sekaan, vähentää jonkin verran typen oksideja.

  Aika tarpeeton osanaen, monet ovat vaan tulpanneet aukon motin kyljessä ja vastuksella hoitaneet tietokoneen hämäämisen. Oikeastaan ei enää mitään merkitystä päästöille, kun ajelen etanolilla. Katsastuksessakaan eivät päästöistä näe, jos on poistettu mutta saattavat tietty vilkaista konepellin alle.
   
 10. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Kyllä mulla ainakin on takana nivomatit ja on suomiauto. Ne tunnistaa siitä ohuesta alapään kiinnitysestä.

  [​IMG]
   
  päivystäjä ja toyota... tykkäävät tästä.
 11. toyota...

  toyota... Gearhead

  tuossa kun tänään tankkasin muistin kirjotukset re85. Tarvis varmaan kans koittaa jos käy isommassa kylässä, mistä saa edes re85 niin lorauttaa puolitankkia, onko väljä sekottaako 85 vai 98?:D
   
 12. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Oisit tulpannu vaan koko turhakkeen pois :) Kannattaa katella noita osia ja hintoja www.rockauto.com, tuolla näytti olevan 33€ sama osa. Ite ajattelin jatkossa alkaa tilailee kaikki perusosat tuolta kun hinnat on halpoja ja paljon on positiivisia kokemuksia harrastelupiireissä tuolta tilaamisesta, osat tullee aina nopeaa ja kun voi tehä etukäteis tullauksenkin jne tuossa oston yhteydessä niin homma pelaa joustavasti :cool:
   
 13. toyota...

  toyota... Gearhead

  kuinkas noi ajovalot käyttäytyis jos katkasija olis A asennossa? Syttyykö valot heti ku laittaa virrat, vai vasta käydessä? Nyt syttyy valot ku kääntää virrat päälle katkasija O asennossa, ja hakee lähivalojen korkeuden. Startatessa melkein sammuu valot, vilkkuu ainakin. Tie kauanko kestää ballastit...
   
 14. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Seuraa takajarruista kysymys. Mulla V6 koneisessa on takana pienet kaposet levyt ja suurin osa puljuista tarjoaa hemin jäähdytettyjä levyjä taakse halvemmalla. Meneeköhän nuo aivan bolt on paikalleen kun joudun samalla vaihtamaan myös satulat taakse jokatapauksessa vai onki niissä eroa esim olka-akselissa tai käsijarrukengissä?
   
 15. mcmies

  mcmies Gearhead

  Asiaan ohuesti liittyen, mulla on 16 kpl ylimääräisiä Mopar-alkuperäistulppia (4-splzfr5c11), käypäiset 2009-2013 5,7 heimoihin, ilmeisesti myös 6,1:iin. Jos on tarvetta, yhteyttä vaikka privalla.
   
 16. VANKKURI

  VANKKURI Gearhead

  Oliko joku pulju josta sai istuvampia konsoleita Mygig naville?

  Nykyisessä on sellainen sovite-/täyteosa, eli kyseessä on 2005 REJ -navin paneli täytteillä. Mutta jos jostain löytyisi alkuperäinen Mygig soittimen paneli tai tarvikepaneli, koska Mygig on nyt asennettu.
   
 17. softail

  softail Gearhead

  Ilmajousia itekin miettiny niinkuin elkamiina...nettihelevetis ainakin yks 300c myynnis...muistan kyllä kun tuo aikoinaan tuli myyntiin eikä oo kyllä kotimaan tuotoksia. Suamen jätkät tekee tiätty kans http://www.lowtoys.com/
   
 18. softail

  softail Gearhead

 19. elkamiina

  elkamiina Gearhead

  Edittiä tuosta autodigi.ee firmasta. Infosi tänään mikä tuotteen hankinnassa mättää ja syynä UK tulli, joka oli ottanut multimediasoitinlähetyksen hallintaan liian pienen arvon vuoksi.
  Peruutti tilaukseni ja palautti rahat, mutta tilaa uuden laitteen minulle ja ilmoittaa kun se on tilattavissa suoraan häneltä hyllystä.
   
  Muokattu: 11.4.2018
 20. sirkus

  sirkus Gearhead

  Mulla oli faceliftissä (-08 hiukan erillainen radio aukko kuin vanhemmissa) alpinen 2din soitin ja asennus osat tuli ihan Audio Helmannilta suoraan hyllystä ja istu hienosti paikalleen + samasta paikasta tuli johdot jne et sai bostonit ja rattinapit pelaamaan
   

Kerro tästä muillekin!