Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

 1. VANKKURI

  VANKKURI Gearhead

  Monesta paikasta saa mattoja. En tiedä onko nämä ok, kun en ole niitä tilannut: Nämä saattaa olla oikeanpuoleisen ohjauksen matot, mutta lähetä heille sähköpostia, niin kertovat lisää tai katso valikosta LHD: http://www.custom300cshop.co.uk/chrysler300c_custom_interior_exterior.html Pitää olla LHD, eli left hand drive, niin sopii vasemman käden ohjaukselle. RHD on oikean puoleinen ohjaus kuten Englannissa (UK).

  Mutta ebay ja monet muut niitä jalkatilan kuramatoja myyvät.
   
  toyota... tykkää tästä.
 2. toyota...

  toyota... Gearhead

  Nyt kun on ollut jo vähän kylmempiä ja sumuisia aamuja olen ihmetellyt kun kojelaudan sivu suuttimista puhaltaa tosi vähäisesti. Onko ihan normaalia? Kai näissä jokin sisäilman suodatin on, tarvis varmaan vaihtaa...
   
 3. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Joo se on siellä apukuskin puolella konetilassa. Sille on oma luukkunsa siinä peitemuovissa. Tarvisi itsekin vaihtaa se.
   
 4. MJF

  MJF Double Gearhead

  Nyt kun tuli ilmastointi puheeksi. Ite on tullut totuttua siihen että automaatti-ilmastoinnin kun laittaa johonkin niin siihen ei tarvi enää ikinä koskea. Mutta tässä tuntuu että saa ruuvata koko ajan johonkin päin. Milloin puhaltaa täysillä koko ajan, välillä ei ollenkaan. Välillä puhaltaa kylmää ja välillä taas kuumaa. Aamulla tuli nyt todettua että puhalluksen nupin kun laittaa HI tai AUTO asentoon, puhallin ei puhu mitään. Mutta nopeudet toimii kun käsin asettaa. Katkaisija rikki, jotain muuta?
   
 5. kmp66

  kmp66 3rd gear

  Moi.

  Olisko täältä apuja. 300C SRT 8 07 ongelmana kaasu, eli sytyttää välillä salaman ja kumminkin testeri sanoo että kaasu ok mutta jossain suuri alipainevuoto? Onko vastaavaa ollut muilla. Koodi P2173

  KP
   
  Muokattu: 29.8.2018
 6. toyota...

  toyota... Gearhead

  Kiillotin sumarit
  [​IMG]
  Ja samalla uus maski
  [​IMG]
   
 7. Bukero

  Bukero Gearhead

  tuo linssien kiillotus jees mutta, öh....tuon maskin vaihdon oisin kyllä malttanut jättää tekemättä.
  tämä toki ihan oma:cool:mp
   
 8. päivystäjä

  päivystäjä 2nd gear

 9. VANKKURI

  VANKKURI Gearhead

  Korjausohje kertoo 1. alipainevuodosta jostakin tiivisteestä imusarjasta lähtien, ja niitä tivareita moottorissa on. 2. MAP sensoriviasta 3. TP sensoriviasta. Voi olla myös sähköjohdoissa/liittimissä vika.

  P2173-HIGH AIRFLOW/VACUUM LEAK DETECTED (SLOW ACCUMULATION)
  Set Condition:
  A large vacuum leak has been detected or both of the TP Sensors have failed based on their position being 2.5 volts and the calculated MAP value is less than the Gas Flow Adaptation value is too high. One trip fault the code will set within 5 seconds. ETC light will flash.
   
 10. VANKKURI

  VANKKURI Gearhead

  Esisarjan HVAC:eissa oli softaongelma, joka mm. jäädytti kennon. Mutta veikkaisin, että sulla on tuo HVAC menee vaihtoon, ellet potikkaa itse vaihda. HVAC:n vaihdon jälkeen pitäisi tehdä kalibrointi, mutta en nyt tiedä onnistuuko se kotikonstein. Toisaalta jos toimii ilman kalibrointia, niin mitä sitten. Ja kun on ollut akun kenkä irti, niin jonkin kalibroinnin tuo silloinkin tekee.
   
 11. toyota...

  toyota... Gearhead

  Täyty vähän tuunata omaa kun tää kylillä on toinenkin ihan saman värinen... Mitä öljyä jarruihin kuuluu? Vois ne vaihtaa
   
 12. MJF

  MJF Double Gearhead

  Mjoo, no pitääpä katella mitä sen kans tekis. Kyllähän tuo vielä on toiminut kun käsin laittaa puhalluksen.
  Toissapäivänä vaihtelin takaluukun kaasujousia. Tai yritykseksi jäi. Tilasin paikallisesta uudet pumput, vääräthän ne tähän autoon oli. Takaluukun puoli oli erilainen. Pallonivel oli liian iso uuteen, lievällä väkivallallakin yritin ja totesin ettei se mene. Aukasin toisenkin paketin tarkistaakseni että onko sekin vääränlainen, ja kappas vaan kun se oli jo rikottu. Ilmeisesti jollain muukin oli jo todennut ettei se mene ja palauttanut rikkinäisenä kauppaan :odrealmad: Mitä netistäkin nyt oon kahtellut niin kaikki on sitä vääränmallista. Katsottiin vanhastakin numero ja oli samalla numerolla mitä ne väärät mitä yritin paikalleen. Onkohan noissa sitten se pallonivelkin muuttunut jossain vaiheessa?
   
 13. N1ko

  N1ko 3rd gear

  Mä tilasin rockautosta omaani Monroe 901508 takaluukun pumput. Ne oli ainakin samanlaiset kuin alkuperäiset
   
 14. Petri111

  Petri111 1st gear

  Täyty vähän tuunata omaa kun tää kylillä on toinenkin ihan saman värinen... Mitä öljyä jarruihin kuuluu? Vois ne vaihtaa

  Laita jarrunesteeksi sellaista, jossa on DOT4 hyväksyntä.
   
  Muokattu: 31.8.2018
 15. Petri111

  Petri111 1st gear

  Sedanissa ja farkussa on eri kaasujouset.
   
 16. toyota...

  toyota... Gearhead

  Tänään vaihdoin parit peruutus tutkan anturit, Rupes toimimaan.

  Löystyykö hemeistä termostaatti? Aattelin ku pihalla liki parikymmentä lämmintä ja saa ajella rauhallisesti (80km/h) liki kymmenen kilsaa et lämmöt normaalit... rock autossa näky olevan monen asteen termostaatteja. Ootteko pcv elikkä huohotus venttiiliä vaihdellut ohjekirjan määräämän välein? Onko tarpeellista vai turhaa?
   
 17. MJF

  MJF Double Gearhead

  Juu, farkkuhan se mulla. Uudet oli molemmista päistä samanlaiset jossa sokkalukitus, autossa paikallaan luukunpuolella avoin lenkkipää ilman lukitussokkaa.
   
 18. the kuningas

  the kuningas 3rd gear

  Mulla uusia sumareita 89e pari. Ja farkkujen takaluukkun kaasujousia, niitäkin kahta erimallia, toisessa pallopäät molemmissa, toisessa reikä ja pulttikiinnitys luukunpuolella.
   
 19. toyota...

  toyota... Gearhead

  Jarrulevyjä kattelin eteen. Mikähän alusta Suomessa uutena myydystä Hemi farkussa on? Vähän tuntuu että touring alusta ei tarkoita koria...
   
 20. kalvetinhet

  kalvetinhet Gearhead

  hyviä jarrulevyjä ei enää saa molemmille puolille, sillä ostin viimeiset.
   

Kerro tästä muillekin!