Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. Oswald

    Oswald 1st gear

    Älä hemmetti, jos mun toiminta nälänhätää aiheuttaa ni pitänee muuttaa tapoja. Avaatko hieman enemmän niin ehkä paremmin ymmärrän.
     
  2. toyota...

    toyota... Gearhead

    Yksi ärsyttävä puoli on talvi ajoa ajatellen. Se että ei saa pyyhkijöitä pompautettua ylemmäksi ettei jäätyisi. Välillä oikein pahaa tekee kun vääntää viiksestä, ja oikein pamahtaa liikkeelle.
     
  3. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Miten biojätteen hyödyntäminen polttoaineena lisää nälänhätää?
     
    MudMax, Oswald ja Pertti K tykkäävät tästä.
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Eikö niitä saa parkkiin lasille kun katkaisee virrat kesken pyyhkäisyn ja sitten nostettua pystyyn? Pitää kyllä sitten ottaa alas ennenkuin pistää virrat päälle... Jääskrapalla saanee piikattua irti lasista ala-asennossakin.
     
  5. toyota...

    toyota... Gearhead

    Ajon aikana tarkoitin.
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Missäs autossa saa pompautettua? En ole tuommoista tavannut.
     
  7. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Etupyyhkijöistä tiedä mutta jeepin g.cherogeessa talasinpyyhin nousee irti lasista ihan muoviohjurilla. Täytyy toyotan rakennella hemiinsä samanlaiset
     
  8. Bukero

    Bukero Gearhead

    touringissa sillä takapyyhkijällä mitäänjärkivirkaa ole, omasta nakkasin pikapuoliin mäkeen koko moottorin ja nostin cryslerin logoa n. sijansa verran ylöspäin peittämään akselin reikää..
    on ehjä moottori joutilaana jos joku välttämättä haluaa lasiaan "kiillottaa":cool:
     
  9. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Mulla alkoi taas 42 RLE vaihteiston ravistus ja lukon humppausongelmat alle 80 nopeuksissa. Hakkaa niin stanasti tasakaasulla ja saattaa kesken kiihdytyksen lyödä lukkoa kiinni ja vapauttaa ym.. 3000km pysyi oireettomana uusien öljyjen ja sopeutuksen jälkeen.
    Öljyt on ihan kirkkaat ym.
    Taidan tuupata koko paskan paaliin.:(
     
  10. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Niin silleesti. Aattelin että parkkeeraavat ylemmäs, lämmityslaitteen ulottuviin, vähän niinkuin wanhemmissa yenkeissä tihkuasennossa.
     
  11. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Kokeilitko jo tota shudder fixx mömmöä? Mulla on jo toiminu yli 10 tonnin sillä hoidolla.
     
  12. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Tossa öljyssä sitä ei ole. Ihmettelen vaan kun taas toimi kuin ajatus tuon jokusen tonnin ja alkoi yhtäkkiä ilman mitään järkevää syytä.
    Luin jostakin jenkkilässä olevan laatikkopajan sivuilta, että tähän ei sais ton osaluistavan lukon takia mömmöjä laittaa, muta taidan tänään painella Motonetin kautta.
     
  13. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Ei varmaan saisikaan. Mä ajattelin sen asian niin että kun se laatikko kerta on jo rikki niin mitä väliä. Uusitaan sitten koko roska kerralla kun porsii lopullisesti. Hyvä että saanut lisäaikaa tuolla jo vuoden verran. Moni pulju ei edes suostu remontoimaan pelkkää laatikkoa tai turbiinia erikseen.
     
  14. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Litkut lisätty. Vähän helpotti lukon humppaamiseen ja epämääräiseen käytökseen. Silti ravistelee vielä silloin tällöin riippuen tilanteesta.
    Tarvii varmaan alkaa henkisesti varautumaan pikku remppaan...ei olisi kannattanut huoltaa laatikkoa kun se meni siitä rikki.:odroll: Eli - älä koske kun se on ehjä.
     
  15. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Joo kyllä se jyrkässä ylämäessä alkaa ravistaan mullakin ja välillä pamahtaa vaihde päälle nykäyksellä. Mulla alko alunperin ravistaan sen takia että lootan öljypohja ruostu puhki ja sinne kondensoitu vettä.
     
  16. Petri111

    Petri111 1st gear

    Tänään tuli itselleni EBC Turbo Groove levyt ja Red stuff palat. Vaikuttaa todella hyville.
     
  17. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Mulla itselläkin ollut joka nurkassa nyt 30000km. Hyvin toimii. Levyt edelleen todella hyvässä kunnossa. Ainoa miinus on, että palat vinkuu joissakin tilanteissa aika miehekkäästi. Ilmeisesti aika kovat. Ehkäpä ensi kerralla kokeiluun keltaiset, oli muistaakseni vähän pehmeämpää materiaalia.
     
  18. ++++++

    ++++++ 3rd gear

    Tommonen nelikko farkku hemi kiinnostas! Onko nelikossa jotain kalliita tyyppivikoja? Tai muuta huomioitavaa verrattuna takavetoon?
     
  19. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Onkohan vilkun viiksi sama mikä on Sprintterissä osanumerolla A9065450110 on? Tilasin Rockautosta kolmesatasen viiksen, mutta se ei palauta kun oikealle on kääntynyt. Ja toinen korvaava osa tekee samaa oiretta.

    Spiraali siinä ratin keskellä on myös uusittu, eikä siitäkään ole sitä muovinystyrää rikki, joka palauttaa viiksen keskiasentoon. Vika on mielestäni tuossa harakiriviiksessä. Mutta olisiko Sprintteri/Crafer-linjassa vastaus tähän ongelmaan? Ken tietäisi? Nuo viikset ovat paljon halvempia, mitä Chryslerin merkin alla myytävät.
     
  20. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!