Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

 1. toyota...

  toyota... Gearhead

  [​IMG] olisko osto haluja?
  Tää sopii sedan/ farkku ja dodge Charger/Magnum rt. Kuukauden ollut käytössä.
   
 2. MJF

  MJF Double Gearhead

  [​IMG]

  Nämäkin vois olla jouten, ei ole vielä löytäneet tietä auton alle niin joutaa myydäkin. 20x8,5" ja 20x10" Uudet vielä paketeissa.
   
 3. toyota...

  toyota... Gearhead

  Vaihdetaan:D
   
 4. toyota...

  toyota... Gearhead

  Onko kukaan vaihtanut 5,7 nokka-akselia? Aattelin vaan että saako näihin tyhjäkäynnille yhtään rötinää ja kierroksille menohaluja? Ja sillain että menis vie pakokaasu testistä läpi.
  Normaalissa rauhallisessa ajossa kierrokset on aika alhaalla. 1400-1600 nopeudesta riippumatta :D kun tarvis toimia vie silläkin alueella...
   
 5. challenger500

  challenger500 Gearhead

  Jenkkifoorumeilta löytyy keskustelua esm. CA smog limitin läpäisevistä komboista, kyllä siitä vähän kestää rouvimpaa nokkaa vaihtaa, mutta enny muista lukemia. silloin menee myös suomen päästöistä läpi about
   
  toyota... tykkää tästä.
 6. the kuningas

  the kuningas 3rd gear

 7. VANKKURI

  VANKKURI Gearhead

  Onko pissapojassa takaiskuventtiiliä? Nyt kun pissapoikaa käytän, ei vettä tule tuulilasille heti, vaan pitkän odottelun jälkeen. Mieleen tuli, että letkustossa ei vesi mahdollisesti pysy, vaan tyhjenisi takaisin pesunestesäiliöön? Sitten kun vettä tulee lasille pitkän odottelun/viiksen painamisen jälkeen, niin vedet tulee lasille ihan hyvällä paineella.
   
  elkamiina tykkää tästä.
 8. elkamiina

  elkamiina Gearhead

  Jep, samaan kysymykseen vastausta myös haeskelen. Sama vika. Oon epäillyt vikaa viiksessä tai moottorissa, mutta kun sitten tosiaan toimii kunhan saa ensin veden liikkeelle.
   
 9. VANKKURI

  VANKKURI Gearhead

  Aamulla kun kokeilin, niin meni toisaan tovi, että vesi pääsi tuulilasille. Pissapojan moottori piti kuitenkin ääntä, joten ei virroissa tuntuisi olevan ongelmaa. Ja kun uudestaan kokeilin minuutin päästä, niin silloin tuli vesi samantien lasille. Letku ilmeisesti siten tyhjenee ajan kanssa.
   
 10. toyota...

  toyota... Gearhead

  Mulla kans odotutti veden tulo, mut sit huonontuneen suihkukuvion takia vaihdoin suuttimet, rockauton myymiin mopar suuttimiin, niin samalla hukkui toi viive, että vissiin suuttimissa takaisku.
   
 11. kingsway

  kingsway Gearhead

  Siinäpä on semmonen juttu että:
  KUN ajovalot eivät ole kytkettynä, niin vesi tulee ikkunalle heti.
  JOS ajovalot ovat kytkettynä, niin vesi tulee ensin ajonvaloille ja vasta hetken päästä tuulilasille.
  Tämä on siis ominaisuus. Mikäli kuitenkaan tästä ei ole kyse, niin vikaa sitten lienee jossain.
   
 12. VANKKURI

  VANKKURI Gearhead

  Kokeilin pesuria valot päällä, kun auto oli seissyt yön yli. Ei tullut vettä lampuille, vaikka valot olivat päällä. Ja pitkään kesti, että tuulilasille asti vesi pääsi. Ensin tuli vettä pelkääjän puolelta ja sitten kuskin, joka kertoo linjan olleen tyhjä. Mutta tämän jälkeen vettä tuli tuulilasille nopeasti. Ajovalot pysyivät kuitenkin kuivina vailla vettä.
   
 13. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Nyt tulikin jännä oire. Oikea etujarru on alkanut naputtamaan. Kun ajaa hiljaa kuuluu jatkuva nak nak nak nak. Otin satulan irti, vaihdoin palat sekä ne ohjurilärpäkkeet sekä putsasin kaikki paikat ja vedin pultit uudelleen momenttiin. Kuuluu edelleen. Ääni loppuu kun painaa hieman jarrupoljinta. Voiko noi koiranluut oireilla tuollalailla? :odeek:
   
 14. Bukero

  Bukero Gearhead

  ettei vaan pyöränlaakerista kuulu, mulla äännelly kans jonkin aikaa vasen takunen ja pariin otteeseen jo käyttänyt levynkin pois että jossain täytyy olla kivi tms.
  kai seuraavaks vaihettava napa...
   
 15. toyota...

  toyota... Gearhead

  Mistähän saisi konepellin? Ja edullisesti tietenkin :D
   
 16. kingsway

  kingsway Gearhead

  Oisko vanteesta paino lähdössä irti ja naputtelee satulaan?
   
 17. toyota...

  toyota... Gearhead

  Monenkohan asteen kulmassa on alkuperäiset vanteen mutterit? Kaikissa orkkis vanteissa sama? Takaveto, neliveto, srt8?
   
 18. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Sain korjattua. Purin koko paketin irti putsasin uudelleen kaikki osat ja vääntelin uudelleen ne jarrupalojen ohjurimetallitpalat vähän tiukemmaksi. Loppui kolkotus. Aika helkkaristi ne näyttää vaikuttavan.
   
 19. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  toyota... tykkää tästä.
 20. toyota...

  toyota... Gearhead

  Noi orkkis mutterit, joissa irtonainen rst kuppi päällä on ärsyttäviä:D osa hukkunut kupeista. uudet vanteet tulee joskus, ja tarvis varmaan mutterit vaihtaa samalla uusiin. Jotain myytiin 60asteisena?
   

Kerro tästä muillekin!