Kokemuksia firmasta www.oitracon.fi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Puli-Song, 22.5.2012.

  1. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Minkälainen firma? Luotettava? :eek:
     
  2. karivanner

    karivanner 2nd gear

    kerran tilannut

    Kerran tilannut Cadillac ovitiivisteet.

    Tuli nopeasti ja tiivisteet oli hyvät. Eipä mitään muuta sanottavaa.
     
  3. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    caminoon joskus -02 tilasin oventiivisteet. hintavat oli mutta vielä nuo vettä hylkii 8)
     
  4. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Ok! Kiitos tiedosta! 8)
     
  5. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Firman tuotteiden laadusta en tiedä, mutta yhteydenpito asiakkaaseen ei ainakaan kovin hyvin suju. Kyselin tiivisteitä, luvattiin soitella... soittelin niistä uudelleen parin viikon päästä, tilaus oli hukkunut, lupasivat soitella... soittelin puolen vuoden päästä, lupasivat soitella... nyt on mennyt kohta vuosi ja vielä ei ole puhelin kilissyt Oitraconista soiton takia. Odotellaan :rotfl:
     
  6. jylppy

    jylppy Gearhead

    Sama juttu! Tiivisteet ollut hakusessa viime joulukuun lopusta asti. lupasivatten ilmotella.... juupajoo.
     
  7. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    sama homma mutt tilasin tiivarit n. 8 vuotta sitte......mutta ei oo kylläkään enään tarvetta :rotfl:
     
  8. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Ahaa! Eli ei ihan sinisilmäsesti kuitenkaan kannata luottaa? Rahoja ei vissiin kuitenkaan oo kukaan menettäny, eli tilauksia hukkuu, mutta ei maksettuja sellaisia? :eek:
     
  9. Tepi

    Tepi Gearhead

    Itse tilasin kolme-neljä vuotta sitten prätkään jouset, ei olisi saanut yhtään halvemmalla vaikka Saksasta olisi suoraan valmistajalta tilannut. Mun kohdalla homma toimi eli ukko varmisti sopivuuden katalogeista, soitti vartin sisällä takaisin ja tehtiin tilaus samalla istumalla. Postiennakolla ja Matkahuollon kautta, kamat olivat sitä mitä pitääkin.

    Taitaa vaan vähän olla niin, että jos ja kun vanhan liiton miehet pelaavat keltaisten tarralappujen kanssa niin hommat tahtovat jäädä vaiheeseen jos tulee mutkia matkaan. Jos ei viikkoon soittoa kuulu niin unohda... Olisi noissa uusissa tietokoneistetuissa hianoissa tilaus- ja tikettijärjestelmissä hyvätkin puolensa...
     
  10. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    ihan hyvin on toiminut.
     
  11. DD6

    DD6 Gearhead

    Yhdet tiivisteet olen tilannut. Kesti siinäkin useampi kuukausi, muutamassa sähköpostien vaihdossa osattiin haukkua amerikkalainen toimittaja alimpaan helvettiin.
    Sitten ikään kuin luovutin ja unohdin koko tilauksen, mutta yllätys oli suuri, kun sain puhelun, että osat ovat lähteneet oikeasti tulemaan.
    Siellähän ne olivat Matkahuollossa heti seuraavana päivänä.
     
  12. Make.S

    Make.S Gearhead

    Ite tilasin novaan oven tiivisteet, ja tuli muutaman päivän sisällä.
     
  13. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Ite tilasin ohi Oitraconin suoraa Steele Rubberilta, en muista enää paljo siinä säästi vai ei mitään, mut Steelen sivuilta oli selkeempi kattoo tarvitut tiivisteet eikä ollu tilauksen kanssa mitää ongelmia.. :wink:
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mustangiin ja suburbaniin olen kyselly tiivisteitä ja vastausta ei ole vielä tullut.Mussen tiivisteistä on aikaa 2v ja subun tiivisteistä 1v.Vastausta ei ole vielä tullut,mutta ei ole tarvettakaan.Seppo Niemensivulta sai musseen todella nopeasti jas subuun tilasin suoraan jenkeistä.
     
  15. Holley

    Holley Gearhead

    Minäkin tilasin sekä Steeleltä että Mac's Automotivelta eri tiivisteitä, kun en edes tiedä missä fyysisesti tuo Oitracon edes sijaitsee. Muutama maili ehkä, mutta ne tiivisteet tulivat kyllä suoraankin USA:sta.
     
  16. Jukka66

    Jukka66 1st gear

    Muutaman kerran olen tuolta tilannut ja aina on todella nopeasti ja oikein tavarat tulleet. Minusta hintataso on ollut ihan kohdallaan, ainakin noissa mun tilauksissa.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Rauman liepeillä tuo Oitracon sijaitsee.
     
  18. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Pari kertaa tullut tilattua ja homma toiminut! Jos putiikkia pitää edelleen sama hemmo niin en ihmettele jos vähän unohtelee....Ikää alkaa äijällä oleen....
     
  19. Putte

    Putte 1st gear

    Oiva tuota firmaa edelleen pyörittää ja lienee pyörittänyt alausta alkaenkin.
     
  20. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Vieläköhän siellä kauppaa käydään? Kun en tavoita puhelimella enkä sähköpostilla.
     

Kerro tästä muillekin!