Kokemuksia GMC Typhoonista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GN 87, 16.9.2003.

 1. GN 87

  GN 87 1st gear

  Jos jollakulla on kokemuksia otsikossa mainitusta autosta, niitä otetaan mielellään vastaan. Mahdolliset heikot kohdat jne. Kiitos.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Luultavasti samat perus kommentit kuin S10 Blazerista. Eroina jatkuva neliveto, reilusti enemmän tehoa ja ABSt vakiona. 280hp turbotettu V6 ja kiihtyvyyslukemiksi Road&Track sai 14.3@93mph. Vuosina 91 ja 92 valmistettiin yhteensä 3500kpl joten kohtuu harvinainenkin.

  Varmaan olisi ihan mukava talviauto :wink:
   
 3. GN 87

  GN 87 1st gear

  Jees, S-10 faktat pätee varmaan aika pitkälle, mutta lähinnä kaipaisin käytännön kokemuksia. Noi muut fakta tiedot löytyy aika pitkälle http://www.syty.net ja http://www.syty.org sivuilta. Suomen Typhoon / Syclone kannan tietäen vastauksia tuskin hirveesti putoilee, mutta jos kuitenkin tärppäis...
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

 5. hietala81

  hietala81 1st gear

  minäs vuosina näitä on valmistettu?
   
 6. hietala81

  hietala81 1st gear

  minäs vuosina näitä on valmistettu?
   
 7. GN 87

  GN 87 1st gear

  Syclonea tehtiin -91 ja Typhoon -92 ja -93. Eli aika harvinaisuudesta puhutaan. Herra Helanto muistaakseni aikoinaan tarjosi Typhooniansa myyntiin about vuosi sitten noin 60 K eurolla, eli aika kovalla Suomi-lisällä. En viitsi ketään suoraan meilitse pommittaa, mutta jos joku foorumin jäsen omaa autosta jotain omaa kokemusta niin kiitos jo etukäteen.
   
 8. onbuicks

  onbuicks Gearhead

  Taas hienoa toimintaa; arvostella täysin ulkopuolisen henkilön auton hintaa, jos se on ollut ainoa tarjolla oleva tapaus tuhansien kilometrien säteellä. Harkitsin itse tuollaisen tuomista vanhan veron aikaan ja lasketutin vero- osuuden tullilla. Tuolloinen summa olisi ollut enemmän, kuin mainitsemasi auton hinta, joten se siitä suomilisästä.
   
 9. GN 87

  GN 87 1st gear

  Tarkoitus ei suinkaan ollut arvostella. Saahan jokainen pyytää autostaan mitä haluaa. Eikös se vero sitäpaitsi ole juuri se Suomilisä?
   
 10. Tapi

  Tapi Gearhead

  Hinnoista puheenolleen, se toinen Suomessa ehkä myynnissä oleva saattaisi olla nyt hyvän tarjouksen tarpeessa...
   
 11. coupedeville

  coupedeville Gearhead

  Eikös tämän GMC Typhoonin moottori ole syntynyt GNX-projektin yhteydessä?.
   
 12. Anonymous

  Anonymous Guest

  Suomessa olen nähnyt 3 Typhoonia, kaksi mustaa (toinen näistä on tuo mainittu Helannon yksilö, toinen ollut joskus jossain näyttelyssä) ja yhden valkoisen (samassa pihassa seisoo myös Buick GN turbo...). Lieneekö niitä enempää, tuskimpa.

  -ata (pitäisi varmaan rekisteröityä joskus...)
   
 13. MadMike

  MadMike Gearhead

  Buickin High perf inssit tylsistyi kun GN Regalille eivät saaneet jatkajaa mutta GMC sai tehdä vielä yhden joutsenlaulun jossa samat herrat mukana. Siinä se tarina pähkinänkuoressa.
   

Kerro tästä muillekin!