kokemuksia Maxima -akuista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 13.1.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Millaisia kokemuksia jenkkiläisistä Maxima -merkkisistä akuista? Akkusalo Tampereella tarjosi moista Camaroon, mutta ainakaan äkkiseltään ei tunnu merkki tutulta.
     
  2. hagle

    hagle Gearhead

    Oliskohan kyseessä ollut Exide Maxxima spiraalikennoakku??
    Hyvä akku, kilpailija Optimalle, halvempaan hintaan.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jeps, hyvinkin mahdollista, koska kaveri puhui jostain spiraalitekniikasta. On ilmeisesti 'kuiva' akku, joka tuo mukanaan hyviä ominaisuuksia?
     
  4. komu

    komu 1st gear

    Minkähintainen ex.max.akku on?Oliko myyjällä hyviä perusteluja?Oisko jollakulla Optiman hintoja tiedossa?2.8 dieseliin passeli akku sekä venekäyttöön,esim 2-tahti 50 hp.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Akkusalo kinuaa siitä 143 e. Sopivuus nelosgeneraation Camaroon kuulemma pitää vielä varmistaa. On 3 cm 'vakioakkua' pidempi.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo, Maxxima ei sitten sovi viimeisimmän sukupolven Camaroon :sad: Tila loppuu sekä pituus- että korkeussuunnassa. Että semmosta.
     
  7. karjalai

    karjalai Gearhead

    Optima maksaa Imatralla 240 eur ja Exide Maxxima 150 eur. Itekin oon harkinnut Maxximan ostoa.. Lisää käyttökokemuksia!?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: karjalai 2003-01-19 14:49 ]</font>
     
  8. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    mulla on Saupart Oy:n myymä "Extreme Power Battery", 12v/110Ah/640CCA, maksoi 66 euroa ja vuoden takuu. Toiminut vit*n hyvin pakkasillakin, neljällä työkaverillakin on samanlainen ja pelkästään hyviä kokemuksia.
     
  9. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Johan on Imatralla suolaset hinnat optimalla, luulevat varmaan että sisusta on kultaa
     

Kerro tästä muillekin!