kokemuksia mopar performancen jakajasta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja keimo, 9.4.2006.

  1. keimo

    keimo 3rd gear

  2. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Ihan hyvä perusjakaja, en tiedä missä tulee rajat vastaan jos viritettyyn meinaat, meillä toimii hyvin tollasessa miedossa 318 patissa, ~9:1 rutulla, mopsin ~224@0.050" nokalla (en muista tarkkaan enää), peltisarjat ja dual plane imusarja+600 vak. holley tonne +5500rpm, vaikkei siellä enää mitään tehoa tullut, meteli vaan kasvoi ja pelko perseessä kestääkö paikat. Niin puola on msd:n blaster2 ja etuvastus joku mikä tuli auton mukana.

    Just tolla osanumerolla ei kannata ehkä tilata, sijoita $40 lisää niin saat oranssin boksin, johtosarjan, etuvastuksen ja jotain muutakin sälää mukaan jakajan kanssa.
    Eli tämä DCC-3690426 LA koneisiin.

    Niin onhan tossa säädettävä alipainekello, mä en säätänyt mitään, laitoin perusennakon jonnekin 12° paikkeille, tökkäsin pillin kiinni imusarjasta alipainekelloon ja se rokkas hyvin. Tosta mekaanisen ennakon käyrästä en tiedä onko aggressiivisempi kuin vakiona, jossain 34° paikoilla se huiteli vähän yli 2500rpm.
     

Kerro tästä muillekin!