Kokemuksia Poikoselta ostetuista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja linjari1, 3.11.2018.

 1. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  20.5 auto saatiin kontista ulos, puuttuu sisäkaton verhoilu, muutama merkki, pyyhkijät ei toimi etc etc. Muuten auto oli ok ja siitä saa pienellä siistimisellä hyvän.
   
 2. jaj

  jaj Gearhead

  8.10.2020 ostin auton Aki Poikoselta ja yhteydenpito toimi tasan niin kauan kuin rahat oli siirretty Akin firman tilille. Auto ei ole vieläkään Suomessa eikä Poikoseen saa mitään yhteyttä. Luotettavaa autonvälitystä
   
  z 900 ja Peeaa tykkäävät tästä.
 3. z 900

  z 900 Gearhead

  Itse en ole poikoselta yhtään autoa ostanut,mutta joskus aikoinaan otin kuitenkin yhteyttä ja aikomus oli jotain hankkia. Alkoi melkoinen sähköpostittelu hänen suunnalta,hän kauppas mulle kaikkia oikeastaan mitä olin jo gragslistalta itse hylännyt. Kaikki oli hänen mielestään pikkuhommilla kuntoon vaikka jo ilmoituksessa selvis ihan toista. Lopputulos oli että yhtään autoa en hänen kauttaan hankkinut. Kaikki aikoinaan ostamani autot hankin noin 25 kpl, Minkkisen Samin Kautta .
  Kaikki autot sami kuvasi ja kaupat yleensä tehtiin ihan livenä Samin ollessa myyjän luona. Suosittelen.
   
  Muokattu: 19.9.2021
  Peeaa tykkää tästä.
 4. Jack

  Jack Gearhead

  Kaksi olen Poikoselta ostanut nimittäin ensimmäisen ja viimeisen.
  Epäilyttävä maku tyypistä jäi, eikä autokaan ollut kehujen mukainen, ja kuljetuksessakin oli sattunut omituinen "haaveri". Osien kanssa lupasi autella, mutta lupauksien tasolle sitten jäivät.
  Ensimmäisen vaihtoehdon mentyä sivu suun alkoi minullekin tarjoamaan jos jonkin näköistä projektia.

  En suosittele kyseistä myyjää, jos muita vaihtoehtoja on tarjolla.
   
  jaj tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!