Kokemuksia uusista Daewoo-Chevroleteista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Warlord, 9.11.2005.

  1. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    oki! Mun autovalinnoissa saattaa olla enemmän tunnetta kuin järkeä mutta miksikään punaniskaksi en itseäni tunnusta.. nykyinen käyttöauto on aikoinaan hankittu ns. järkiperustein mutta jälkeenpäin ajatellen olis voinu päästää vähä enemmän tunnetta peliin niin olis valinta ollu hieman erilainen.. :lol:
    Annetaan vaan kaikkien kukkien kukkia, kaikki kuitenkin palaa luontoon takaisin ennemmin tai myöhemmin...
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Side topic: Tuossa pari viikkoa sitten kun otin Camaron tallista viimeisen kerran kaudelle ja kävin heittämässä pikku lenkin iltapäivällä, liikennevaloihin tuli rinnalle jokin uusio-chevy joka oli värilleen JUST samanlainen kuparin ruskea kuin Camaro. Nuori sälli ratista näytti thumbs uppia ja hymyili leveästi. En oikein tiennyt mihin katsoa..teki mieli vähän polkaista ja häipyä paikalta mutta onnistuin hillitsemään itseni :odroll:

    Mutta itse asiaan: Eihän noissä nousevan auringon suunnalta tulevissa ole yhtään ameriikan osaa paikalla (pl. se korni kullanvärinen bowtie -badge) mutta ei se välttämättä ole paha asia, pikemminkin päinvastoin ?

    Meidän kakkosauto on Punto ja odotan innolla jos joku päivä GM ja Fiat saavat omistus-suhteensä selviksi ja tuosta rasvatukkien suunnittelemasta tulisi ihan oikea Kenraali Moottorin auto, niinkuin vaikka Opel tai Vauxhall :rotfl:
     
  3. Caprice87

    Caprice87 1st gear

    On noita Daewoo-Chevrolettaja. Tullu pidettyä täysinä leluina mutta kyseessähän on vaa ihan tavallinen käyttö/Perhe auto ihan hyvillä varusteilla. En usko että laadussa on mitää valittamista varmasti toimii samalla tavalla ku mikä tahansa niin sanottu "Normaali" Käyttöauto. Ja hinnassakkaan ei ole valittamista. Onhan noita Nubiran Sedaneita ja Farkkuja myyty ihan Ruuhkaksi asti. Nytkin on tomituksessa Ongelmia sen takia kun ihmiset on ostaneet niitä paljon. http://www.iltalehti.fi/osastot/autot/2 ... 2_at.shtml Tuntuuhan se tietysti oudolta kun Chevroletit tunnetaan ja mielletään enemmän isoiksi ja paljon kuluttaviksi Autoiksi. Käytännössä sama hommahan se olis jos vaikka Dodge ostas Kia:n. Varmaan ajelis sen jälkeen vastaan Dodge Ceratoja ja mitä näitä nyt onkaan. Minusta Korealaiset merkit on tervetulleita Suomeen. Halpoja ja Hyvin varusteltuja autoja. Ja lisäähän nämä uusien autojen valikoimaakin. Mitä Suomessa ei ole ollenkaan liikaa. Ja ainahan kaikki epäilee että kestääkö sellaiset kestäähän Japsitkin eikä se Koreakaan ole kuitenkaa kovin kaukana Japanista. Moniahan mietityttää juuri noiden Sähköherkkujen kestävyys varmaan ne kestää samalla tavalla kun Jenkki-autojenkin sähköt. Hyvä se vaan on jos jollakin maalla on tarjota meille Edullisia ja Hyvin varusteltuja autoja. En usko että tästä aiheesta olisi syntynyt edes keskustelua jos Daewoota olisi heti Suomeen tullessa alettu Markkinoida Chevroletin Logoilla. Ja antaahan se meille hyvät edutkin 5vuoden tehdastakuun. ja ties mitä muuta. Eikä noi ole kovin Pahoja ajaakkaa suosittelen koeajoa.
     
  4. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Repesin :rotfl:
     
  5. Petteri75

    Petteri75 1st gear

    Uskon kyllä, että vaikka Daewoot olisivatkin tulleet Chevyinä heti Suomeen, niin "keskustelua" olisi syntynyt. Muualla maailmassa korealaismerkkejä on myyty pidempään ja onhan niiden tuonti esim. Viroon ollut näkyvämpää jo 90-luvulta alkaen. 5 vuoden takuu on saattanut olla melkein ainoa asia, jolla jotain markkinoinnillista kilpailuetua on saatu aikaan - tämä vain vaatii ahkeraa huoltokirjan leimaamista; näistä takuurajoituksista on ollut käsittelyä suomalaisissakin medioissa (muistaisi vain milloin..).

    Esim. Isossa-Britanniassa viime vuosina on tullut oikein korealaisvyörytys, mitä on hiukan ihmetelty. Etelä-Korean kustannustaso ei nykyään ole todellakaan enää kovin halpa, saattaa jopa lähennellä suomalaista. Autot tehdään pääosin vielä Koreassa, joten kuljetus ei ainakaan pienennä kustannustasoa kuluttajille jne. Kaikki tämä näkyy takuuvarmasti autoissa (no, ainakin oman kokemuksen mukaan esim. muovipaneleja saattaa irrota.. :odroll: ).

    Vakavinta on kuitenkin melkoisen kova arvonaleneminen, joka "korvaa" muita merkkejä halvemman hintatason jälkimarkkinoilla. Arvon puolittuminen muutamassa vuodessa ei ole mitenkään harvinaista.

    Mutta juuh, toivotetaan korealaishaastajille kaikkea hyvää. Jos ei mitään muuta, niin ainakin pitävät kilpailijat varpaillaan. Ei se laatutaso & sen ylläpito aivan yksiselitteinen asia ole, ehkä USA-Chevyjen laatukaan ei aina ole japanilaisten tasolla ja mm. MB:lle on ollut ongelmia selittää rasvaista hintaa muka paremmalla laadulla.

    Jos haluaa halpaa & jotenkin kelpaavaa, niin leimattuja Saab 9satkuja saa nyt alle 500 euron. Maakunnissa löytyy tuohon hintaan sitten jo ruiskua, ohjaustehostinta ja parhaimmillaan automaattilaatikkokin..
     
  6. Sreet Hemi

    Sreet Hemi 1st gear

    Eiköhän unohdeta nuo daewoot samantein :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
     
  7. Tenox

    Tenox 1st gear

    Kappas vain. Itse kuvittelin, että Aygo+ olisi ilmastoitu, mutta eihän se olekaan ja taas perus Aygo malliin ei edes saa ilmastointia... Kuitenkin esim. Corolloissa on kaikissa jo kylmäkone.

    Laskin tuossa, että minimivarusteltu 3-ovinen Aygo tosiaan maksaa jo sen yli 14 000e. Minimillä tarkoitan ilmastointia yms. Tuohon ei enää tarvitse lisätä kuin 2000e ja saa paljon pätevämmän Citroen C2 1.4i VTR auton. Tosin Toyotan ovh:sta saanee käteisostaja pois sen 7%, kun sitikasta vain 3%.
     
  8. challenger500

    challenger500 Gearhead

    meitil o muistaakseni mökillä daewoon mikroaaltouuni ja on se kyllä toiminu :rotfl:
     
  9. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Mahtaakohan noissa jo olla sellanen CAN-väylä?
    Kiinnostais vaan tietää, mutta kaverin äitee vois hieman huolestua jos mentäis sen silmäterästä availemaan lattiamattoja tms..

    011001101 011001001 ?????? Eikö kukaan tiedä? :eek:
     
  10. PauliP

    PauliP 1st gear

    Tästä juuri on kyse. Kun liimaa Chevy tarran Koreassa tehtyyn kikottimeen, niin kas kummaa, oikea jenkkiharrastaja "Chevrolet - Heartbeat of America" t-paitapäällä ostaa vaimolle sen Daewoon ihan vaan sen tarran takia. Ihan niinkuin ryssä ostaa Chevrolet-Lada Nivan samasta syystä.

    Toisaalta, ostaahan jenkkifoordiharrastajakin mieluummin eurofoordin kuin jonkun muun merkin.

    Kiitos ameikkalaisten mafiajohdettujen ammattiliittojen, autotuotanto siirtyy pikkuhiljaa muualle ihan niinkuin suomesta paperintuotanto. V**tu muoei kiinnosta enää mikään, taidan muuttaa Koreaan. :mad:
     
  11. Lutra

    Lutra 1st gear

    Työmaankahvipöytäkeskustelua aiheesta:
    Kaveri päätyi uuteen Letukan farkkuun (chevrolet nubira); edullinen uusi hinta ja GM:läinen.

    Ajoi kaksi kuukautta ja vaihtoi takaisin oikeaan autoon pää syyt:
    -kova meteli sisälle
    -'kova käteen' ja heppoisen tuntuinen ajettava.
    -aina ikkunat huurussa kelillä kuin kelillä, automaatti-ilmastointia ei saanut ohitettua (pelkästään laseille puhallus ei onnistunut)
     
  12. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Pitäisköhän tunnustaa vihdoin että omistan myös Daewoon..?!
    :oops:
    ..nimittäin sellainen 21 tuumainen mitä mustan pörssin Topi joskus takavuosina mainosti..!
    :rotfl:
    sori huono vitsi mutta helpotti kummasti kun sai sanotuksi!
     
  13. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Tuleekohan seuraavaksi mikroaaltouuneihin ja telkkareihin chevroletin merkki? Uutuutena camaro videot ja impala leivänpaahdin :rotfl:
     
  14. Tenox

    Tenox 1st gear

    Kävin Nubiran farkun koeajamassa ja ainakaan koeajorenkailla meteliä ei ollut normaalia enempää. Ajotuntuma oli normaali n. 15min. ajossa. Jäin ihmettelemään tuota huuruasiaa. Onko varmaa, ettei ollut ns. käyttäjästä johtuva ongelma? Tai sitten jotain rikki autosta?

    Tosin halvemmallahan saa mallin jossa on nappi-ilmastointi ja siinä moista ongelmaa tuskin on. Mielenkiintoni johtuu lähinnä siitä, että olen moista farkkua harkinnut. Tilava ja koeajon perusteella ihan OK auto. Hinnaltaan n. 3000e halvempi kuin suht vastaava esim. Nissan Primera tai Toyota Corolla. Jotenkin tuon mieluummin ottaisin kuin saman hintaluokan Fiat Stilo Multiwagonin.
     
  15. hannux

    hannux 1st gear

    Daewoo JonWoo Hundai Kia ............

    Apua! Kohta ei kehtaa sanoa ajavansa Chevroletilla ilman että kertoo tyypin ja vuosimallin!
     
  16. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Re: Daewoo JonWoo Hundai Kia ............

    Ja valmistismaan :lol: Kuka ekana heittää herjana vanhaan chevyyn daewoon merkin :eek:
     
  17. dollarihymy

    dollarihymy 1st gear

    nämä keskustelut luettuani..on pakko mennä ajamaan uudet korean ihmeet ..IHAN mielenkiinnon vuoksi :rotfl:
     
  18. subu-96

    subu-96 3rd gear

    GM ja muut isot

    GM ja muut isot tehtaa ostavat noita pieni moottorisia automerkkejä sen vuoksi, että he voivat valmistaa tulevaisuudessa myös isolla moottorilla varustettuja auto. Kaikki johtuu siis noista tulevista "päästökaupoista" ja Kiotonsopimuksista ym. päästö jutuista.
    Valmistamalla pienimoottorillisia autoja osan saa GM omia tulevaisuuden päästö maksuja pienemmäksi. Siinä on suurin syy miksi nuo isot sotkeentuu kaiken maailman Daewoo ym.
    Näin olen kuullut erään ison merkin työntekijältä?.
    Tiedä häntä sitten pitääkö paikkansa? olis aika loogista.
     
  19. 454SS

    454SS 3rd gear

    Re: Daewoo JonWoo Hundai Kia ............

    Niitä alkaa kohta löytyä kun Daewoo kuskit haluaa päivittää autonsa merkin.
     
  20. miekkonen

    miekkonen Gearhead

    hyvä auto se on.muijalle ostettiin tollanen lacetti ja hienosti on toiminu jo lukemattomia kilometrejä takana(7000tuhatta tuli just täyteen).ihan asiallisesti rakennettu kärryhän toi on,mutta ei se meillä 2vuotta kauempaa ole (takuu3v/100tkm).toimii kuin muutkin vino silmien tekeleet mutta ei niistä koskaan tule cadillacei. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!