Kokkolan American Car Show 16.-17.4.2016

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja GT66, 3.2.2016.

 1. GT66

  GT66 Gearhead

  Perinteinen Kokkolan American Car Show järjestetään 16.-17.4.2016. Tapahtuman pitopaikka on vanha tuttu Kokkolan Urheilutalo. Näyttely on avoinna lauantaina 16.4.2016 kello 16.00-21.00 ja sunnuntaina kello 10.00-17.00. Esillä on reilut 30 amerikkalaisvalmisteista nelipyöräistä ja saman verran kaksipyöräisiä mopoista Harrikoihin.Lauantaina hallilla on myös Pin Up Show. Lauantai-iltana pidetään rokkibileet paikallisessa ravintolassa, jossa saattaa esiintyä tunnettu kansainvälinen bändi jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Bileistä lisää kun asiat selviävät. Lisätietoja puhelinnumerosta 044-780 9283/Paul.
   
 2. Elky70

  Elky70 Gearhead

 3. GT66

  GT66 Gearhead

  Tänks! Kalusto alkaa olemaan pikkuhiljaa kasassa ja ihan kohtuullisen hyväksi tarjonta näyttäisi muodostuvan. Lisäinfoa mm. iltabileistä tulee myöhemmin.
   
 4. GT66

  GT66 Gearhead

  Iltabileiden esiintyjä on nyt varmistunut ja se on Crazy Cavan, joten reipasta rokkabillya on tiedossa lauantai-illaksi. Myös autot ja pyörät alkavat olla kasassa ja silläkin rintamalla näyttää ihan hyvältä. Siinä on useampikin hyvä syy tulla käymään täällä Kokkolassa katsomassa ensin näyttely ja sitten jatkoille iltabileisiin, jotka ovat näillä näkymin Kokkolan Sokos Hotel Kaarlessa.
   
 5. GT66

  GT66 Gearhead

  Nyt alkaa kalusto olemaan kasassa ja hyvältä se näyttää. Näytillä on mm. -59 Letukka sauna perässään, se paljon puhuttu -70 Hemi-Cuda, muhkeamuotoinen -73 Pantera jne. Myöskin runsaasti rakennettuja kaksipyöräisiä saapuu paikalle kiitettävästi. Oheisohjelmakin on mm. pienimuotoinen rompetori Urheilutalon parkkiksella, lauantain Pin Up Girl -show hallilla ja uutuutena tatuointinäytöksiä. Lauantai-illan Callen Night Clubin bileissä soittaa kaiken lisäksi itse Crazy Cavan. Siinä on aika monta hyvää syytä tulla Kokkolaan ja näyttelyymme.
   
 6. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Mitäs tuonne maksaa liput?
   
 7. Huhankolli

  Huhankolli 1st gear

  10 e, ja alle 12 vuotiaat ilmaiseksi vanhusten seurassa
   
 8. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Kiitoksia infosta. Jospa tänä vuonna eksyis paikalle ku on jo monena vuonna pitäny...

  Onkos tuolla harrasteparkkia erikseen?
   
 9. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Vai että oikein -70 Hemi Cuda näytillä !!!
  Pelkästään tuon takia kannattaa lähteä Kokkolaan viikonloppuna.

  Itellähän tämä tapahtuma on muodostunut perinteeksi jo parinkymmen vuoden aikana.

  Mokomanille tiedoksi että koko piha alue on yhtä suurta harrasteauto parkkia :)


  Sain kaivettua näyttelyjulisteenkin netin syövereistä.

  [​IMG]
   
 10. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Mokoman kiittää ja kuittaa. :D

  Toivotaan notta sääennuste heittää häränpyllyä ja olis kiva keli, ny lupasivat kylmää ja vetistä...
   
 11. GT66

  GT66 Gearhead

  Kiitti Miksu julisteemme laittamisesta tälle palstalle. Ihmettelen vain, mistä sen olet oikein "imuroinut"... "Ennätysmäinen" on hyvä sana kuvaamaan meidän tämän keväistä näyttelyä, sillä esillä on nyt kalustoa enemmän kuin koskaan aikaisemmin elikkä lähemmäs 90 neli- ja kaksipyöräistä. Etenkin pyöräpuolella on tavanomaista enemmän katsottavaa niin määrän kuin laadunkin puolesta. Ei muuta kaikki joukolla Kokkolaan! :)
   
 12. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

 13. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  No nih! Tulipa eka kertaa käytyä Kokkolan tapahtumassa ja erittäin positiivinen vaikutelma jäi vaikka ahdastahan tuolla meinas välillä autojen ja immeisten seassa olla.

  Ja kelikin oli ainaki lauantaina kohdillaan, eli parkkipaikallaki oli kiva seikkailla ja bongailla lisää nähtävyyksiä.

  Kiitoksia ja katotaan jos pääsis ens vuonna uudestaan. :)
   
 14. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  kaierkki, musse27 ja Nutlass tykkäävät tästä.
 15. musse27

  musse27 3rd gear

  Kiitoksia Paul ja Kokkolan porukka,olitte taas jälleen kerran hienon näyttelyn järjestänyt,ja onnittelut myös lentopallomestaruudesta,taas...
   
 16. Yeldorado

  Yeldorado 1st gear

  Olipas Kokkolan poppoo järjestänyt mukavan viikonlopun. Järjestelyt toimi hienosti, henki ja tunnelma hieno ja rento... Kokoonsa nähden tasokas kattaus kaikilta osa-alueilta. Vanhoja ja uusia tuttuja tuli puhuteltua ja Grazy Bileet päälle ;)
  Kiitos kaikille menossa mukana olleille!!!
   
  Muokattu: 17.4.2016
  blt4spd ja musse27 tykkäävät tästä.
 17. GT66

  GT66 Gearhead

  Kiitos kehuista. Parhaamme aina yritämme että näytteilleasettajat ja yleisö olisi tyytyväisiä. Mutta ilman autojen ja pyörien tuojia ei meillä olisi näyttelyä, joten suuri kiitos "Kokkolan poppoolta" teille että toitte kalustoanne meille näytille ja teitte näyttelystämme onnistuneen tapahtuman. Tulokset laitan tulemaan kunhan ehdin.
   

Kerro tästä muillekin!