Kokkolan American car show hakee vielä muutamaa autoa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja studio57, 3.4.2012.

  1. studio57

    studio57 Gearhead

    Kokkolan American car show hakee vielä muutamaa siistiä autoa tapahtumaansa,
    ajankohta on 14-15.4.2012, jos sulla on moinen niin ilmoittaudu !

    mielellään alle 200km päästä kokkolaa.

    multa saa yhteystiedot oikeisiin henkilöihin.
     
  2. KUE

    KUE 3rd gear

    show

    Isällä olis melkosiisti -66 nova 2ht, kelpaisko se.
    onko liika kaukaa?? :eek:
     
  3. studio57

    studio57 Gearhead

    Re: show

    minä kun en asioista päätä tai en oo kummemmin ees mukana niin en voi päättää mut hieno auto ainakin on ! mut lupasin auttaa.
    pistin yv:llä yhteystiedot
     
  4. GT66

    GT66 Gearhead

    No niin, nyt on Kokkolan näyttelyn kalusto kasassa ja kiitos Masin Overdriveen laittaman "ilmoituksen" ansiosta muutama todella hienon auton omistaja otti yhteyttä ja peruneille pirsseille saatiin paikkaajat. Juhlanäyttelyssä on esillä reilut 30 nelipyöräistä ja 40 kaksipyöräistä. Mukana on muutamia todella "kuumia" tämän kevään uutuuksia, joten ei muuta kuin isolla joukolla niitä tänne näyttelyymme ihastelemaan.
     

Kerro tästä muillekin!