Kokkolassa tapahtuu Jussina

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja GT66, 23.6.2010.

  1. GT66

    GT66 Gearhead

    Made in USA Garage Kokkola ja ACD of Kokkola järjestää yhteistuumin joka harrastajan "Jussi-ruisailut" perjantaina 25.6.2010. Kokoontuminen Kokkolan Urheilutalon takapihalle kello 19.30, josta siirrytään taipaleelle noin kello 20.00. Päristelyn päätteeksi joka pojalle tarjolla makkaraa ja virvoitusjuomia. Tytöille kans!
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Pitäsköhän oikein kerrankin tulla omalla katoksella kun sellanen sattuu kerrankin liikenteessä olemaan,vai liftaisko jonku kyytille virvoitusjuomien kera :eek:
     
  3. agm

    agm 3rd gear

    ei oo kuskia...... ite ei pysty :D
     
  4. Banzuik

    Banzuik Double Gearhead

    Pitääsköhän sitä olla niin hurja ja eksyy käymään Kokkolas vielä tänään :odroll: :D

    Olisko jotain tarkempaa osotetta tolle urheilutalolle?
     
  5. agm

    agm 3rd gear

  6. studio57

    studio57 Gearhead

    pitäkää hauskaa , me ollaan mökillä jussi ja pysytään. keli on ainakin suotuisa. tulkaa make käymään jos ei mitään muuta tuu mieleen ;) paremmin osaat tänne ku minä itte :rotfl:
     
  7. kime2

    kime2 Gearhead

    Tulihan käytyä ja mukava pikku ruisinki,kauhavalaasilla vahvistettuna :D
     
  8. Banzuik

    Banzuik Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!