Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. mukko

  mukko 2nd gear

  Meillä penskat, 3/5/6/7/9 nuoremmat poikia ja isoimmat tyttöjä, oottavat että Dodge olisi liikennekunnossa + innokkaina ovat olleet apuna parhaansa mukaan.
  Eipä noita autonäyttelyissäkään uudet kamppeet sinänsä kiinnosta (vanhat 2 ja 4-pyöräset kyllä), saapa nähä miten sit muutaman vuoden päästä kun vanhin alkaa haaveilemaan ekasta autosta...
   
  Gary Grand, onoff road ja redneck1 tykkäävät tästä.
 2. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Harmaapäitä on aika paljon, harvemmin kovin nuorta väkeä näkyy paljoa.
   
  redneck1 tykkää tästä.
 3. juko7

  juko7 Gearhead

  Itse aikanaan kiinnostuin jenkkiautoista, koska ne mielestäni olivat hienoja autoja. En siksi, että ne olivat amerikkalaisia. Ihan mielenkiinnosta selailin nyt nettiautosta esim. Chevroleteja. 90-luvun tarjonnasta siellä on vaneja, pickupeja, Corvetteja ja jokunen Camaro, mutta "tavalliset" henkilöautot ovat sitten jotain Luminoita tai Aleroita. Miten sellaista harrastetaan? Ei ole kiinnostavaa muotoilua, tekniikkaa tai suorituskykyä. Epäkiinnostava auto on epäkiinnostava valmistusmaasta riippumatta..
   
  Gary Grand, redneck1 ja mukko tykkäävät tästä.
 4. redneck1

  redneck1 Gearhead

  En itse tiedä miksi kiinnostuin. Ehkä sen takia kun meillä on ollut niitä luotettavina autoina ja ulkonäkö ratkaisee myös paljon.
  Chevy caprice ainakin on tavallinen henkilöauto. Ei ehkä suomalaisissa kanssa autoilijoissa mutta kuitenkin. Ei ehkä noita Luminoita ja Aleroita mutta moni ihmisistä pitää 90-luvun jenkkejä harrasteautoina vaikka ne ovat vielä käyttöautoja. Eikä kukaan silti harrasta niitä siinä määrin. Cruisingeissa näkyy nykypäivänä paljon 80-luvun jenkki farmareita niin niillä ajelee usein melko nuoria kuskeja. Itse en pystyisi meidän farmarilla menemään cruisingeihin. Käsitys cruising letkaan sopivuudesta menee ajatusteni ulkopuolelle. Johtuu varmaan siitä että ovat meillä käyttöautoina. Muuten varmaan ihan sopivia.
  Näkyi yhdessä harrastetapahtuma kuvassa, 90-luvun Chrysler Voyager.o_O
   
 5. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Toiveissa on että likoissa tuo puuhailu ja harrastelu ja itsetekeminen saisi jatkumoa. Isompi (5v) kovasti kärttää että milloin saa tehdä isin keskeneräiset pienoismallit loppuun (niitä sitten piisaa varmaan toistakymmentä). Kuulemma yksikin Revelin iso 1:16?? kupla pitäis maalata kun mattamusta on ruma... :)
  Luvattu on että saa tehdä ja maalata kun hiukan kasvaa.
  Molemmat kattoo sujuvasti töllöstä wheeler dealerssiä ja tenttaa että mitä nyt tehdään ja kohta puuhaavat samoja juttuja omien tavaroidensa kanssa (kannattaa muuten hankkia tenaville ne leikkityökalut, aika hyvin osaavat soveltaa niitä omiin touhuihinsa, joskus käyttökohteet on ehkä kyseenalaisia esim hammaslääkärileikki vasaran ja ruuvimeisselin kanssa piti keskeyttää). Pienempi (kohta 3v) tykkää katsella moottoripyöräohjelmia ja tenttaa milloin saa tuollaisen pörisevän polkupyörän. Eli toivoa on.
   
  Gary Grand, miguelo, Pertti K ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  "hammaslääkärileikki vasaran ja ruuvimeisselin kanssa":D
   
  Gary Grand, Jussi289, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Jep! Ruuvari oli toisen suussa ja vasara lyönti asennossa. joten piti viheltää leikki poikki :) Nää keksii aika paljon hienoja ajatuksia, ilmeisesti vaan liian vähän leluja kun joutuu mielikuvitusta käyttämään.
   
  Gary Grand, mukko ja ImpJay tykkäävät tästä.
 8. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Ihan normisettiä. Tuosta, 2:30 alkaen:
   
 9. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Nuoret on fixumpia.
   
 10. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  ne on kalajoki miitissä pimmer partyssä.
   
 11. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  90- luvulla sentään on jotain capriceja vielä, 2000- luvulla vasta onkin ankee tarjonta ja suv maksaa sen verta että sillä rahalla saisi jo vähä muutakin.
   
 12. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  V8 Magazine 4/93
  [​IMG]
   
 13. tammercity

  tammercity Gearhead

  Voisi liittyä hiukan tähän samaan:

  https://www.helsinginuutiset.fi/art...-autonsa-vahapaastoisyyteen-suomalaistutkimus

  – Ne miehet, jotka olivat saaneet korkeampia pisteitä kognitiivisia taitoja mittaavissa testeissä, ostivat myös vähäpäästöisempiä autoja, Tekniikan Maailman jutussa kerrotaan.

  Ilmeisesti ei olla kovin fiksua porukkaa näin nykymittareilla mitattuna, kun ilmaston "suojeleminen" verottamalla ja salaatin popsiminen on muotia.
   
  zuinula tykkää tästä.
 14. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  "Vaan Dorka ajaa Dodgella" -vanha viidakon sanalasku
   
 15. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Onpas luotettava tutkimus! Muistan omaa varusmiesaikaa back in eighties jolloin mm. kysyttiin älykkyystestissä ”tuntuuko sinusta kuin vanne puristaisi päätäsi?”. Vastasin varmuuden vuoksi päin vittua kaikkiin kysymyksiin varmistaakseni ettei tartte yli 8kk olla. Rebel? Check!

  Meistä nuorista kapinallisista kasvaa niitä vanhoja ukkoja check! ja yllättävänkin äkkiä. Ei o tarvinnu montaa vuosikymmentä ootella ku hulmuava letti on vaihtunu kiiltäväksi kaljuksi. No sehän kuulemma johtuu vaan testosteronin tuotannosta. Mieli on kuitenkin edelleen rebel.

  Mensan kuviopäättelytestiä pitäisin luotettavampana mittarina älykkyydelle ja sekin vain tietynlaiselle. Älykkyyttäkin kun on kovin monenlaista.

  Valinnat autoissa kertoo minusta enemmän siitä kuinka manipuloitavissa on ollut ja kuinka vähän olet itse etsinyt tietoa ja kyseenalaistanut sitä ennenkuin olet päättänyt hankinnoistasi tai ylipäätään mistään elämässäsi.
   
  Gary Grand ja PetteriT tykkäävät tästä.
 16. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  En tykkää.


  • ”Kun musta pässi on vihainen, vapisee viidakkokin.
   • MN 7/89”
   
  leivonharri tykkää tästä.
 17. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Nämä on näitä. Seitkytluvulla puhuttiin "tiedostavista nuorista", jotka oikeasti oli laumasieluisia kommareita, nykyisiä pankinjohtajia.
   
 18. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kuten björn walrus. Nykyinen kapitalistiriistäjä ja entinen stallari. Äkkiä sekin sai kyllä sen takin käännettyä kommunismista ruattalaiseen kansanpuolueeseen. Heija!
   
 19. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Sanotaan myös että älykäs selviää helposti tilanteesta johon viisas ei koskaan joudu. Yhteiskäyttöauto onkin erinomainen käytännön esimerkki.
   
  Petri R. tykkää tästä.
 20. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Tulkitaanko tuo niin että viisas ei edes osallistu yhteiskäyttöauton hankintaan ja älykäs kääntää tilanteen jos taas on harhautunut kommuuniin jossa se on, niin että se on hänen käytössään koko ajan?
   
  Gary Grand, fxsts ja Pertti K tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!