Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. pulttirengas

  pulttirengas 3rd gear

  Mä en ymmärrä tämän 17v lumihiutaleen autismia että pitäs kaikilla nuorilla harrastajilla olla joku jenkki ropattavana. Perus amis on aina ostanu niitä autoja mitä on halvalla ja helposti saatavilla ja pääasia että menee kahva edellä. Helpompaa ja suositumpaa tämä harrastus on kuin koskaan. Antaa ihmisten harrastella vapaasti...
   
  xarper, Pertti K, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. simeoni

  simeoni Gearhead

  Väärin, harrastuksen tila on erittäin hyvä kuin myös tulevaisuus. Harrastan koko ajan ja auto edistyy.
   
  redneck1, Gary Grand ja RaiRai tykkäävät tästä.
 3. fxsts

  fxsts Gearhead

  Niin, nämä harrastelaitteet on tehty kauan sitten ja on vaan positiivista että ne pidetään hengissä ja niillä ajetaan. Päästöt ovat marginaalisia verrattuna ajetuttuihin kilometreihin eli aivan turhaa selittelyä koko homma.
   
  xarper, faffeli, juko7 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Luulen että tietyllä osalla on vähän niinku elämänkatsomuksellinen tämä suhtautuminen näihin ameriikan autoihin ja lopuilla sitten ei.
   
  mukko tykkää tästä.
 5. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Mun mielestäni jenkki pickuppeja näkee nykyään useemmin kuin vaikka 2000- ekana vuoskymmenenä. Sillon ei nähny mitään uusia jenkkejä missään. Farmareita joskus ja nekin oli sillo 20 vuotiaita ja näytti vanhoilta.
   
  redneck1 ja juko7 tykkäävät tästä.
 6. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Ei meillä ikinä ollu mitään jenkkejä. Jotain ankeita 90ja 2000- luvun euroautoja. Ei ne kiinnostanu yhtään eikä kyl kiinnosta vieläkään. Amerikan autoihin sekoominen tapahtui oikeestaan sattumalta, en olis kuvitellu tollasia ostavani pienempänä.
   
  redneck1, Jussi289 ja juko7 tykkäävät tästä.
 7. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Harrastaisin kyl Raumallekin, mutta keliennuste on vähän huono nyt vielä.
   
 8. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  ne heittää sen nopalla
   
  Gary Grand ja Jussi289 tykkäävät tästä.
 9. hzemax

  hzemax Gearhead

  Huonoko, entiijä. Ainaski päijäthämeessä tuntuu amerikanautot, ja, tai raggarikulttuuri voivan hyvin, ko nuoret kollit ajaa toria ympäri jenkkirauroilla yhtenään.
  Hakee ajoittain meitä "vanhoja ukkoja ja akkoja" ulos kämpistä vähän tuulettuun.

  Vähänkö siistii lähtee vanhuksena ulos raggareitten mukaan vähän tuulettumaan, viinanjuonnin merkeissä.

  Toki ulkoilutan imperiaaliani muulloinkin, ku cruisingeissa, käynhä mä sil kaupassaki tukkimassa osuuskaupan parkkitunnelin. 5,4m tukkii parkkiluolan easysti.
   
  xarper, ImpJay, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
 10. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Yksi letukka on päivittäin liikenteessä miinustettuna sunnuntait jolloin harvemmin liikkuu. Olds seisonut vuodesta 2005 ja toiset letukat on ollut viimeksi liikenteessä vuosina 2015 molemmat. Tulevaisuudessa päivittäin liikenteessä tulee olemaan Cadillac.
   
 11. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Sanoinko tosiaan niin?o_O Että kaikilla joku pitäisi olla... toki se olisi unelmien täyttymys.:D Se on hyvä että yhdellä amiksella on Mustang 2006 mutta epäilen että halpuus ei ollut mielessä vaikka ne on USA:ssa halpoja. Se amis oli tilannut sen USA:sta.
   
 12. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Milloin ostit ekan jenkin?o_O
   
 13. redneck1

  redneck1 Gearhead

  :eek:o_O Hienoa siellä päijäthämeessä.

  Ainoastaan ihmettelen että miksi torin ympäri ajaminen on niin suosittua vuodesta toiseen paikkakunnasta tai kalustosta riippumatta.:rotfl:
   
 14. rb

  rb Gearhead

  Olenkohan mä ymmärtänyt sitten jotain väärin..

  Mistä Dodge RAM:ista sä oot sitten välillä höpissyt?
   
  Karpov tykkää tästä.
 15. Karpov

  Karpov Gearhead

  Okei eli mielenkiinnon lopahdus koski vain pillurallia
   
 16. Vermilion

  Vermilion 3rd gear


  Itse yritin ostaa kunnon tekniikka käsitteleviä auto lehtiä isäukolle, mistään en saanu sopivia lehtiä. Tarjonta ja kysyntä ei kohtaa.... (käytettynä joku yksi vuosikerta, esim. FastFord/RetroFordMagazine/Fast Car magazine/ jotain lehtiä jossa on muuta kuin museointia, vanteita, madallusta, paineilmajousia ne oli NO-NO en saanu viime jouluna sopivia lehtiä joululahjaksi.Hyvä kun muistutat pitää käydä divarissa kattomassa oisko tänä vuonna jotain sopivaa. Sopivalla etäisyydellä, että vois hakea.
   
 17. simeoni

  simeoni Gearhead

  Sitähän tässä on yritetty selittää, että vaikka en aja toria ympäri ikinä missään, ei se tarkoita etten harrastaisi. Ja sama koskee varmasti lukemattomia muita harrastajia suomessa.
   
 18. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Harrastat siis väärin. Pitää pillurallaa juuri oikeaan aikaa oikeassa paikassa tai muuten koko harrastuksen tulevaisuus on huono. Tai vaihtoehtoisesti jokapaikassa kokoajan. Kumpi sitten onkaan kätevämpää.
   
  Jussi289 tykkää tästä.
 19. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  Ensimmäinen autoni oli -64 chevrolet malibu jonka ostin kesällä -77 kun sain ajokortin . Eli auto oli silloin n. 13v vanha. Nykyhetkessä jos pitäisi alkaa katsomaan vm2005/2006 ensiautoa niin luulenpa että kyllähän se valinta kallistuisi euro/japsi autoon....ei oikein houkuta sen ikäkauden amerikkalaiset.
  Ps. se malibu oli aika räyhä laite silloin , peräkorkealla aikakauden villityksen mukaan. Auto oli alkuperäinen 283 ja nelivaihteinen manuaali, kan-10 rekisteri. Jotenkin mielikuva että olisi muutettu 2d ht:ksi myöhemmin ....
  Muistan vielä mitä maksoin autosta silloin , 4,500 mk. Paljonkohan se olisi suhteutettuna nykyaikaan ?
   
  Muokattu: 20.10.2019
  hantta tykkää tästä.
 20. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Minulla on v8 makasiinin kaikki 1/79-2002 alkupuolelle muistaakseni. Siinä sitä olis jolleen rakentelulehtiä kerrakseen. Niistä ei tunnu olevan kiinnostusta kuten todettiin että joku niistä maksais mutten niitä ilmankaan anna.
   

Kerro tästä muillekin!