Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Ja vielä täytyy jatkaa että täälä Orivedellä liikkuu liikenteessä hyvin vanhoja jenkkejä ym harraste kalustoa. Osa jopa nuorisoa et hyvä tulevaisuus
   
 2. bathory

  bathory 3rd gear

  Kysymys tähän aiheeseen liittyen. Jos nyt laitan ok-kuntoisen '69 Chargerin myyntiin vaikkapa 30 000 eurolla. Niin meneekö tollaiset kaupaksi. Tosin jos kattoo nettiautoa, niin halpahan tuo olisi. Mutta liikkuuko tollaset kalliimmat autot laisinkaan oikeen?
   
 3. grantorino

  grantorino Gearhead

  Vähän on ostajia tuohon hintaan, samalla rahalla saa 3 uudempaa corvettea, joista löytyy ajo-ominaisuuksiakin ja varusteluakin mukavasti. Yrittää aina voi, onnea.
   
 4. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Chargeria ostaessa tuskin varusteet tai ajo-ominaisuudet on ensisijaisia valintakriteereitä. Corvetessa ei oo takapenkkiä :D
   
  Gary Grand ja Jussi289 tykkäävät tästä.
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead


  Monella saattaa myös tila muodostua ongelmaksi. Yksi Charger vie vähemmän tilaa kuin kolme Corvettea.
   
  Gary Grand, juko7, Jussi289 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 6. pantera

  pantera Gearhead

  Liikkuu, kuudenkympin sarkerit ei liiku
   
 7. Muki

  Muki Gearhead

  ^^^ tuossa vähän ylempänä Aulis kirjoittelee muun muassa 1990-luvusta. Joo, sikäli tuttua että about 300 kilomarkan juttua sai maksella ainakin 2 milj. takaisinpäin, siinä kohtaa en viitsinyt enää kerätä kuitteja, meni joku 18 vuotta siinä lystissä. Joku ehkä muistaakin "Interstate" - nimisen pikku puulaakin, joka ehti hetken aikaa tuoda alkuperäisiä GM-osia yms., mutta se kaatui monestakin syystä, nuoria ja liike-elämän kannalta kokemattomia jeppejä asialla.

  Sen voi sanoa, että niihin aikoihin toteutettiin oikein valtiojohdon siunauksella sen mittakaavan ryöstö, että oksat pois. Mut "tallessa eletty elämä" kuten edesmennyt V. Huovinen tapasi sanoa, niistä ajoista selvinneet tosiaan tietää mitä ovat käyneet läpi.

  On sen nyt mullakin talo, talli ja kolmekymmenvuotias vani tossa pihalla, joinakin takavuosina ei ehkä olis ollut ihan niin helpoksi kutsuttavaa tämä elämä. Mutta: jokunen kaveri heittänyt veivinsä, joku toinen sairastunut vakavasti.

  Aina kun aamulla herää voikin todeta: "kappas perhana, tässä vielä potkitaan."
   
  onoff road ja vernando de hoto tykkäävät tästä.
 8. bathory

  bathory 3rd gear

  Samalla hinnalla saa myös 30 000 euron maksavaa tikkaria. Luulisi, että sellaisia joku ostaisi sitten.

  Vähän tätä hain takaa.
  Onko ne kuudenkympinkin joskus liikkuneet sitten vai?
   
 9. pantera

  pantera Gearhead

  Jos ottaa rekkakuorman kakkoslaadun palahuopaa ja 6 kylpytynnyriä vaihdossa niin . juu
   
  juko7 tykkää tästä.
 10. rb

  rb Gearhead

  No tässä nyt hetki taitaa mennä..

  Mut jos se kerran on hyvässä kuosissa, niin palataan asiaan, kun olen myynyt yhden talon....:odroll:
   
  Jussi289 tykkää tästä.
 11. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Uskoisin että ok kuntoinen charger menee käsistä tuohon hintaan. Ne sadantonnin vehkeet autoliikkeiden myynnissä ei helpolla mee.
   
 12. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  30KE ei ole kallis. 1969 Charger menee alle viikossa kaupaksi.
   
 13. hantta

  hantta Gearhead

  Itse en halua kolmea Corvettea, mutta 69 Charger on ollut märkä päiväuni 40 vuotta, ikävä vain, ettei ole edellytyksiäomistaa ;)
   
  Gary Grand, rb, PPRCuda ja 1 muu tykkäävät tästä.
 14. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Kyllä mullekin kelpaisi 69 Charger ja ei myöskään ole edelletyksiä omistaa. 30 000€ tuntuu aika halvalta ja epäilyttävältä sellaisesta autosta kun miettii sitä että USA:ssa pyydetään jotain 50 000-100 000 dollaria.
   
 15. hantta

  hantta Gearhead

  Yleensa auton ostamattomuuteen on selityksenä kiukkuinen muija, rahat loppu tai koira poikii, mutta minulla on niinkin raadollinen selitys; rivarissamme on 1 autopaikka/ asunto, ja se on katospaikka, karvan päälle 2 m leveys, jossa ei Chargerin ovi mahdu aukeamaan, ja kun vierasparkki on 24h, on kortittomana hankala siirrellä sitä päivittäin. Lähin yleinen parkkiruutu on jossain kilsan päässä ;)
   
  redneck1 tykkää tästä.
 16. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Niin sekin on aika yleinen ongelma. Oikeastaan olen nähnyt häkkiovellisia autopaikkoja rivitalojen pihoilla ja sinne mahtuu ainoastaan Toyota Yaris kokoluokkaa helposti. Isolla jenkillä sinne ei voisi ajaa kun tulee joka suunnasta seinä vastaan. Varsinkin pakettiauton kanssa myös ylöspäin tulee este vastaan.
   
 17. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 18. grantorino

  grantorino Gearhead

  En minäkään kolmea corvettea ostaisi. Jos ylimääräistä rahaa olisi 30 000€ niin en kyllä mitään vanhaa autoa ostaisi, niin hurahtanut en ole. Samalla summalla saisi hyvän uudenkin auton.
   
  hantta tykkää tästä.
 19. hantta

  hantta Gearhead

  Minulla on suht tuore kottero, viimevuotinen, mutta toisessa tilanteessa olisin valmis välittömästi realisoimaan sen ja ostaisin Chargerin.
   
  juko7 tykkää tästä.
 20. Kemer

  Kemer 1st gear

  Sivusilmällä luekellut tätä pitkää ketjua puolisalaa itseltäkin,kommentoisko vaiko ois hiljaa ettei tyhmyyttään paljastasi julkisesti.
  Aihe on mielenkiintoinen ja siitä rönsyilee haaroja laajempaankin kuin luuliskaan.
  Onko Chargerit yhäkin piireissä liikuvaa tavaraa ja miten vuosimallieroja,vissiin ne seiskytluvun puolenvälin ja eteenpäin on kumminkin pohjahinnoissa niistä kaikista 4 korimallista jotka noteerataan vaikka hienoja mun mielestä nekin kuten tos tuli kommentoituakkin projektiosioon jossa aloitettuna semmoinen.
   

Kerro tästä muillekin!