Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 2. grantorino

  grantorino 3rd gear

  En minäkään kolmea corvettea ostaisi. Jos ylimääräistä rahaa olisi 30 000€ niin en kyllä mitään vanhaa autoa ostaisi, niin hurahtanut en ole. Samalla summalla saisi hyvän uudenkin auton.
   
  hantta tykkää tästä.
 3. hantta

  hantta Gearhead

  Minulla on suht tuore kottero, viimevuotinen, mutta toisessa tilanteessa olisin valmis välittömästi realisoimaan sen ja ostaisin Chargerin.
   
  juko7 tykkää tästä.
 4. Kemer

  Kemer 1st gear

  Sivusilmällä luekellut tätä pitkää ketjua puolisalaa itseltäkin,kommentoisko vaiko ois hiljaa ettei tyhmyyttään paljastasi julkisesti.
  Aihe on mielenkiintoinen ja siitä rönsyilee haaroja laajempaankin kuin luuliskaan.
  Onko Chargerit yhäkin piireissä liikuvaa tavaraa ja miten vuosimallieroja,vissiin ne seiskytluvun puolenvälin ja eteenpäin on kumminkin pohjahinnoissa niistä kaikista 4 korimallista jotka noteerataan vaikka hienoja mun mielestä nekin kuten tos tuli kommentoituakkin projektiosioon jossa aloitettuna semmoinen.
   
 5. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  no periaatteessa -71 ja siitä eteenpäin ei oo kovin haluttuja. 7o luvun puolenvälin vehkeet on toki ihan omaa luokkaansa siinä hommassa.
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead


  Tunnet olosi tällä foorumilla varmaankin aika yksinäiseksi, täällä kun noin 99,999 prosenttia on juurikin noita hurahtaneita.
   
  Gary Grand, juko7, onoff road ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. grantorino

  grantorino 3rd gear

  En suinkaan, on noita vanhoja roippeita tallit täynnä, enempää ei ole enää tarvetta hankkia.
   
 8. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Lambo-ovet.
   
  Gary Grand ja Kowalski tykkäävät tästä.
 9. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  DIablo on muutaman millin leveämpi mitä '70 laturi.
   
 10. rb

  rb Gearhead

  Sanotaanko vaikka näin, että siinä satkun Chargerissa pitää R/T tarrat olla liimattu jo tehtaan toimesta.. :odroll:
   
  Bukero, Jussi289, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
 11. impala67

  impala67 Gearhead

  taisi meinata sitä että niitä lambo-saranoita saa nykyään vaikka mihkä mopareihinkin...
   
  Gary Grand ja Pertti K tykkäävät tästä.
 12. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Rakennettu erikoismalli vaikka olis hyvinkin tehty on vain kopio. Vaikkei muut tietäis tai näkis sitä, mutta pystytkö itse elämään valheessa?
   
 13. rb

  rb Gearhead

  Noi on asioita, jotka jokaisen täytyy itse päättää.

  Tietty jos pakka on oikein kunnossa, niin sittenhän ei tarvitse tehdä kompromisseja, mut sanotaanko me tavalliset tallaajat joudumme yleensä tinkimään jostain.

  Eli ostaako se mieleisellä tagilla oleva raato, vai tyytyäkö siihen, että auto on alun perin varustettu 318:lla, mutta koko lattiaa ja puoleen väliin kylkiä ei tarvitse pellittää uusiksi.
   
  fordgranada tykkää tästä.
 14. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Jos tulee omaan käyttöön niin kyllä, sillähän raaskis jopa ajaa. Sijoituskohteen tarvis varmaan olla aito.
   
  Jussi289 tykkää tästä.
 15. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Onko harrastuksen tulevaisuus hyvä vai huono kun ajatellaan foorumilaisten lapsia?

  Muutamasta on tullut jossain jo ilmi että harrastus olisi turvattu mutta riippuu tietenkin myös vähän iästä ja silleen onko kiinnostunut.

  Eli onko teidän mahdolliset jälkeläisenne kiinnostuneita harrastuksesta?

  Ainakin itseni lisäksi sisko ja veli on harrastuksen tulevaisuuksia.
   
 16. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Meidän 11v tyttö on ainakin innostunut vanhoista jenkeistä. Aina lähdössä reissuille mukaan ja ylpeänä pitää koulussa mopar paitaa ym. Saa nähdä säilyykö innostus vanhempanakin.
   
  duel ja juko7 tykkäävät tästä.
 17. Harri S

  Harri S Gearhead

  Pojista polvi paranee.
  Ei onneksi kiinnosta jälkeläisiä juurikaan näiden romujen kanssa justeeraamiset.
  Käyttävät aikansa fiksummin.
   
 18. rb

  rb Gearhead

  No kundilla on ajoautona 88 Fleetside ja harrastuksena vähän pienempi lava-auto, mitä se ei tosin viimeaikoina ole paljon ehtinyt harrastaa.

  Tytär ajaa kesät 95 GT Mustangilla. Kielsin sitä ruostuttamasta, koska se on Japanin tuonti ja tallissa on osina 91 S10 mihin iskän pitäs talvella tehdä 383 Stroukkeri..
   
  Jussi289, Gary Grand, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. Muki

  Muki Gearhead

  Mä en koskaan saanut lapsia joten niitä ei ole. Mut käännettynä asia toisinpäin, nostanpa esiin muistelon 70-luvun lopusta tai ihan 80-luvun alusta. Dallailtiin faijan kanssa Hangossa Boulevardia pitkin, muistaakseni siitä rantsusta kohti toria, vasemmalla puolella katua.

  No siitä meni '59 Chevrolet jossa tietty pikkunassikan - mitähän olisin ollut kymmenen kieppeillä - mielestä tosi makeat takavalot. Mä niistä jotain sanoin faijalle, joka vastasi äärimmäisen kyynisesti

  "...ja käykin kuin linja-auto..."

  mistä tiesin HETI sillä paikalla että noissa vehkeissä on jotain kivaa, kerta faija niitä nyrpistelee. (Faija oli kapiainen ja ehkä vähän tosikkokin niinä aikoina). No näinhän siinä mulla sitten meni hutiloiden harrastaessa vuosikymmeniä, ehkä joku 25-30 vuotta silleen jotain yrittäen, mutta harvoin onnistuen. Jos ei taidot loppuneet, niin rahat nyt ainakin. Ideoita oli...

  Mitä mä jälkikasvuista tiedän niin yleensä ne kuitenkin ettii omat juttunsa, eikä ehkä näe vanhempiensa touhuja ihan enssijaisina kuvioina. Mut on tässä sekin että ajat on kuitenkin ihan toiset eikä ole ollenkaan sanottua että tää harrastus olisi tulevaisuudessa niinkään suojassa muuttuvalta maailmalta. Eiks jossain etelämpänä ole kielletty esimerkiksi dieselautoja, kyllä ne saa samat lait sorvattua autovanhuksillekin, noin kaupunkien keskustoihin esimerkiksi.

  Ei niin että mä mitään noitavainoja pitäisin todennäköisenä, mut yleensä lapsi menee pesuveden mukana ja niin varmaan nyt pinnalla olevassa ilmastohuolessakin. Se tietysti että aika marginaalista tämä harrasteporukan touhu on maailmankaan mittakaavasssa, mut eihän näitä asioita aina silleen maalaisjärjellä pyöritetä.

  Harrastus voi sit ehkä rajoittua, mut niinhän tietty murehdittiin näitä (silloisia) nykyautoja kun ne on tietokoneohjauksella, mut onhan nyt joka jeppe jo laptopin kanssa siellä kabiinissa nykypäivänä. Ajat muuttuvat, ajatukset juuttuvat.
   
  impala67, junkyard dog, Pertti K ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. karra

  karra Gearhead

  Eiks tää oo selvästi huono. Joo omia lapsia ei oo, ekovalinta nääs :D
   

Kerro tästä muillekin!