Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. Swinger

  Swinger Gearhead

  Osta cocco bililtä chargeri, lähtee halvalla ku ei näillä amerikan autoilla ole mitään arvoa eikä näitä kukaan enää harrasta ku bensaa ei saa mistään ja jos sähköksi meinaat muuttaa ni pitää olla kaksi samanlaista autoa joista toinen pitää romuttaa törmäystestissä että sillä saa ajaa vuonna 2030. Onneksi suurin osa porukasta ja harrastajista ei oo ihan noin itku kannalla mitä cocco joka viestissä melkein on. Cocon chareri lähtis 500/kk muutama vuosi = 12t€ Siitä tinkii pari ylinmääräistä tonnia pois ni se on siinä
   
 2. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Lisää ahdistusta

  [​IMG]
   
  Inlinee ja Swinger tykkäävät tästä.
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Maailman sivu ihmisiä on peloteltu kaikenlaisella toteutumattomalla paskalla. 70-80 taitteettaassa peloteltiin muiden muassa neutronipommilla. Eppu Normaali värkkäsi oikein peljättelylaulun aiheesta

   
  Swinger tykkää tästä.
 4. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Minkä vuotinen on coccon sarkeri? Kuvia?
   
 5. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Muutama on 3-5. Koska 2 on pari ja kuus on jo puolen tusinaa.. mikä se vuosimalli on, vai kerrotko vain yyveenä? Mulla ei oo rahaa ostaa 22tonnin sarkerii, mut ihan kiinnostavia ne on silti.
   
  Swinger tykkää tästä.
 6. Swinger

  Swinger Gearhead

  Juu, ei näistä netti jutuista kannata mieltänsä pahoittaa. En muistaakseni ollut sun autoa ostamassa, mutta kysyin mitäs autoa olet myymässä.. ja kun olen niin ihana ja ystävällinen ihminen aattelin auttaa sua myymään autosi ja pääsemään irti tästä helvetillisestä ja tuhoon tuomitusta harrastuksesta jolla ei ole tulevaisuutta.
   
 7. XJR

  XJR 2nd gear

  Meikäläinen meni astetta pidemmälle ja ajoi viime syksynä Kuusakosken pihaan 18v omistetun pakan ainoan jenkin. Ei tarvinnut yrittää myydä kellellään renkaanpotkijalle. Kuusakosken äijä vaan kysyi avimet käteen saatuaan, että "Oookko tosissas, että se oli siinä? " Vastasin: " Oon " ja poistuin eukon kuskaamaan euroon.
   
 8. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 9. 69

  69 3rd gear

  Ostin darttin ikkunan tiivisteet molemmin puolin sisä ja ulko. National parts depot. Tuntuu että siä myydään mitä vaan mihin vaa. Tämä siis Ocalassa. Kannataa tsekata nettisivuilta valmiiksi ennen kun menee tiskille.
  Melbournessa oli mopar swappi mistä löysin oven sisäpuolelle Gt merkit 30$ noita en oo 20 vuoden aikana Suomesta löytänyt. Sit tietty t-paitaa ja peltikylttiä.
  Bushnellissa on swap kerran kuussa, sieltä löyty orggis jakaja 25$. Ja kojetaulun muovikoristeet.
  Ja siellä Don Garlits museossa käytte sitten ilman muuta.
   
  simeoni tykkää tästä.
 10. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Pääsitkö tutustumaan näyttelytilaan? Itte oon lähössä kohtapuoliin Orlandoon ja tarkoitus olisi käydä Ocalan npd:llä.Oon tilannut paljonkin osia tuolta netin kautta..
  Onko tuolla paljon osaa "hyllyssä"
   
 11. koivuhalko3

  koivuhalko3 1st gear

  milläs tekniikalla tää kökkön charger On? Oleellinen asia hintaan peilaten?
   
 12. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Joo ja osa aivopestyistä ja manipuloiduista kaappaa lentokoneen ja ajaa seinään....oletko ylpeä itsestäsi vai pettynyt ideologian kasvottomaan isään....Lars Leevi Lestadius sai myös paljon aikaan aikoinaan....aivopestyt lähinnä jälkipolvi hallitsee näkymättömästi eri instansseissa useampaakin pohjois-Suomen pikku kylää......on tämä hommaa.
   
  Swinger tykkää tästä.
 13. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  pari vuotta kun olis uudempi toi sarkeri niin tuskin näyttäis koko harrastuksen tulevaisuus niin huonolta. Jos se on hemi+manuaali, niin pyynti lienee kohdallaa. Vaikea myydä ton korimallista, väittäisin.
   
 14. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Toihan on Laturin laadukkain korimalli.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 15. XJR

  XJR 2nd gear

  Jenkkilotja nyt ei vaan enää sopinut pakan laatuun.
   
 16. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  On se omalla tavallaan hieno ja jos on henk koht innostunu kyseisestä korimallista, niin se on hyvä koska se ei vielä ainakaan oo samassa suosioissa kuin pikkuveljensä. Eli vielä voi saada kohtuu rahaan.
   
 17. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Aivopesty nimimerkki XJR kai harrastaa näitä autoja minkä tämän topicin jatkoksi tänään postasi:

  https://www.overdrive.fi/forum/threads/suomen-arvokkain-auto.243829/page-6#post-3764262

  Ei siihen riviin tusinajenkki oikein sovi.
   
 18. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Eikun, ei se ollut mielipide. Seuraavassa mallissa laadunvalvonnasta ja esmes sisustan materiaaleissa/tyylissä tingittiin. Cokis-chargereita näkee välillä aikalaiskuvissakin suht huolimattomasti kasattuna, paneelit irvistää jne...
   
 19. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Ok, no parempi mulle, helpompi ostaa halvalla tommosia huonosti tehtyjä kuin laatupelejä. Varsinkin kun koko harrastuksen tulevaisuus on huono.
   
  Swinger tykkää tästä.
 20. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Oon kyl sun kanssa täysin samaa mieltä, ykköslähön laturi on saatanan kiihottava kapistus. Yks omista kaikkien aikojen hienoimmista jenkeistä, ehottomasti Top5 listalla ( sillä listalla ei sit muita Mopareita ookkaa, Oldsmobile x2, Ford ja Packard). Ja sitki tulee AMC:tä seuraavaks..
   
  leivonharri tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!