Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  En oo itse vaihtanut enkä ostanut mitään. Kaveripiirissä kovasti aktiviteettia.
   
 2. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Aika turhaa on tuolta herralta mitään karhuta muistutuksilla tai muillakaan normaaleilla keinoilla, vähäkin omaisuus on muiden nimissä eikä muutenkaan ole mitään aikomusta hoitaa asioitaan. Muulla ei näytä olevan väliä kunhan saa renkaanpolttovideoita ladattua nettiin.

  Muutaman vuoden oon herran touhuja seurannut ja välillä liiankin läheltä. Toimintamallit noudattaa aina samantapaisia kaavoja, kun on saatu jotain jota ei ole tarvinnut heti maksaa, tai on muuten jäänyt velkaa tai ollut korvausvelvollinen:

  -Yhteyden pito vastapuoleen katkaistaan kokonaan, vaikka aiemmin olisi ollut useinkin asiaa, ja vältellään muutenkin kohtaamasta "samalla puolella katua"

  -Kun aikaa on kulunut ja hoitamattomista asioista huomautetaan, on vastaus että "ei ollu puhetta päivämäärästä milloin pitää maksaa" (suora lainaus)
  Sitten selitellään pitkät lorut kun on ollut kaikenlaista ja akkakin sitä ja pentu tätä ja plaa plaa
  Tässä vaiheessa saatetaan vielä luvata maksaa johonkin mennessä, mutta ei kuitenkaan makseta.

  -Taas on aikaa kulunut ja kun kysytään asiaa, niin yht`äkkiä asiaa ei enää olla muistavinaan tyyliin "nyt en kyllä muista tuollasta" tai "ai onks tää joku vanha juttu?" :eek: !!!

  -Seuraavaksi siirrytään sitten jo todella härskiin vaiheeseen: syyllistetään velkoja.
  Väitetään summaa vääräksi, tuotetta huonoksi tai että häntä tässä on uhkailtu tai jotenkin yritetty kusettaa, joten ei enää edes lupaa maksaa mitään! o_O


  Mahtaakohan tällaisen harrastajan tulevaisuus näyttää kovinkaan valoisalta pidemmällä tähtäyksellä?
   
 3. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Kuulostaa siltä että vielä toistaiseksi ei ole jääty velkaa väärälle henkilölle/väärille tahoille kun ei ole oppi mennyt perille.:soosoo:
   
 4. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  On sille sattunu joskus vähän kiihkeempikin vastapuoli, mutta arvaapa onko virkavalta koskaan väkivallan tekijän puolella...
   
 5. f34

  f34 Double Gearhead

  Sama tyyppi kommentoi toisessa ketjussa, että vuosittainen katsastusmaksu on pikkuraha, joten antaa ymmärtää, että pinkka on kunnossa ja massii taskut pullollaan. Olikin sitten persaukinen.
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Kulissit täytyy pitää pystyssä
   
 7. Mikähän idea noilla videoilla on? Liittyykö se jotenkin niihin sponsoritarroihin kyljessä. Minusta ne videot näyttää lähinnä myötähäpeää herättäviltä, kun renkaista lähtee sateenkaarenvärisiä savuja.
   
  Jummijammi, 440Mag ja artsiracing tykkäävät tästä.
 8. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Sateenkaaret on muotia nykyaikaisessa yhteiskunnassa vissiin.
   
  Norri, impala67 ja Inlinee tykkäävät tästä.
 9. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Tuossa renkaanpolttotouhussa on vielä sellainenkin ikävä piirre, että xarper on harrastanut sitä erityisen paljon paikallisen jenkkiautokerhon tilojen läheisyydessä.
  Herra ei itse ole kuulunut kerhoon aikoihin, ja on ilmaissut että hänen mielestään on ihan paska kerho.
  Lieneekö tarkoituksena että tällainen monen mielestä häiritsevä ja paheksuttava toiminta saadaan kaadettua kerhon jäsenten niskaan.
   
  Jummijammi tykkää tästä.
 10. leemu

  leemu 3rd gear

  En ota kyseiseen tapaukseen kantaa, kun en siitä mitään tiedä, mutta kiinnostaa yleisellä tasolla tuo tarra-asia.
  Mitä tässä sponssilla tuetaan jos pääasiallinen touhu on cruisingeissä kumin polttelu?
   
 11. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Tukee mitä tukee, yritys saa sitten vastapainoksi näkyvyyttä.
   
 12. leemu

  leemu 3rd gear

  Sitä mää juur vähän hämmästelin.
  Ymmärrän hyvin jos ajetaan vaikka jotain kilpasarjaa tai sponssataan urheilujoukkuetta yms. Olen itsekin muutamia seuroja joskus tukenut.
  Mutta, että joku maksaa siitä että ajellaan kylillä ja poltellaan kumia:odeek:
   
 13. xarper

  xarper Gearhead

  On kokenu saavansa enemmän ku hyvin rahalle vastinetta, eli winwin vissiinkii.
  Tulihan tota viimekesänäkin varmaan se 20tkm vai yliki tolla ajeltua ni näkyvyys on kyl taattua, ja huomioo herättänee kaikkialla.

  Tänäkesänä ny nihkeesti pääsee vartille ajelee mut tarkotus sinnekin ku vaan pääsee. Käyttis tää silti on kummiskin eikä mikään kilpa-auto.
   
 14. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Kyllähän tuo kertoo myös sponssista aika paljon.:rolleyes:Eiköhän tässä ole kyseessä joku "kaverin firma" joka antaa vastineeksi vähän alennusta osista tai myy velaksi...:D
   
 15. xarper

  xarper Gearhead

  Eihän tossa ole kun murto-osa tuotteista
   
 16. Keskisuomalaisella mukavan asenteellinen juttu. Ja mainio kuvateksti..

  [​IMG]
  Näky oli kummallinen. Autoilijat pakkautuivat puolenyön aikoihin Keljon kauppakeskuksen parkkipaikalle. Tunnelma tapahtumassa oli rauhallinen, joskin poliisi puuttui muutamien äänekkäimmin autoaan käyttäneiden toimintaan. Kuva: Marko Kauko
   
 17. BigOJS

  BigOJS 3rd gear

  Tässä ketjussa on nyt aika moni kaveri julkisesti kertonut, että olet jättänyt ostamasi tavarat systemaattisesti maksamatta. Aika erikoista, että kommentoit sponssiasiaa, mutta et halua sen kummemmin ottaa kantaa siihen, että onko tapanasi unohtaa maksaa velkasi. Jos olisin sinä niin käyttäisin kyllä tilaisuuden kertoa oma kanta, koska aika rankkoja väitteitä.
   
 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 19. xarper

  xarper Gearhead

  Aika laimeet kinkerit oli kyl.

  Jooh älä huoli, asia viety jo eteenpäin.
   
 20. BigOJS

  BigOJS 3rd gear

  Ok.
   

Kerro tästä muillekin!