Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Taitaa olla niin että Darwinin teorian mukaan vahvimmat selviää.
   
 2. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Nuorethan on kautta aikain kapinoineet ja ottaneet omalla tavallaan kantaa asioihin....teoin ei sanoin niinkuin poliitikot....
   
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Jos katsoo tuota sponsorien kirjoa niin ei tuo hirvittävän huonolta näytä. Siis se harrastuksen tulevaisuus. (Kuva SARKERI-71)

  [​IMG]
   
  redneck1, MJF ja Inlinee tykkäävät tästä.
 4. leemu

  leemu 3rd gear


  Forssan ympäristössä harrastus voi toistaseksi kohtuu hyvin.
  Ottaen huomioon, että on kuitenkin melko pieni kylä, niin kesälauantaina ihan päiväsaikaan patsastelin torin nurkalla sen aikaa, että ehdin jäätelön syödä niin helposti likemmäs kymmenen harrastevehkeeksi katsottavaa jenkkiä meni silmien ohi..
   
 5. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Aivan turha näitä on verrata keskenään. Ne jotka teslan tai muun sähkövatkaimen ostaa, ei ne mietikkään minkään samanhintaisen harrasteauton ostamista. Kun teslalla liikkuminen on monesti sitä pakollista liikkumista, harrasteautolla useammin ei.

  Kyllähän kalustoa on saatavana ja lainaakin, jos vaan sellaista haluaa. Nyt vaan näkee että kalustoa on paljon ja jopa asiallisiakin kohtuurahaan eikä ne tee kauppaansa. Et jokinhan yhtälössä mättää.
   
  MRKM tykkää tästä.
 6. MRKM

  MRKM Gearhead


  Kyllä siinä on "koko harrastuksen tulevaisuudella" pohtimista "sijoittaako" rahansa klassiseen polttomoottori V8-jenkkirautaan, vai ostaako samalla rahalla sittenkin kenties tuliterän tai vähänajetun ympäristöystävällisen sekä vähäkulutusvirtaisen jenkkisähköauton esim. 7-8 vuoden akustotakuulla. Nämä ovat isoja tunnepuolen kysymyksiä, "koko harrastuksen tulevaisuudella" o_O.[/QUOTE]

  Ei mahdu mun kaaliin miten jotkut jaksaa jankata tätä Teslaa jokapaikassa.
  Mun ajatusmaailmassa ei vanha jenkki ja Tesla ole missään mielessä vaihtoehtoja toisilleen kun harrasteautoa haetaan. Teslalla hoituis kyllä minunkin arkikaupunkiajot varmasti oikeinkin vaivattomasti, mutta harrasteautoksi en uusista autoista suurintaosaa kyllä miellä?
   
  Rollercam, Isamu, Stang_81 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Mee töihin ja lopeta tuilla eläminen ni on varaa ostaa bensaa ja saada muittenki ku Emma Karin huomio.
   
  Rollercam ja Turnn tykkäävät tästä.
 8. GeeTeeO

  GeeTeeO Gearhead

  Rullanokka saa tunkea korkeanostoisen kyhmykepin sinne minne ei päivä paista. Oma harrastelelu on 52 -vuotias, siinä vaiheessa Teslat ja muut pyörillä kulkevat dildot on jo moneen kertaan kierrätetty ämpäreiksi ym. kukkaruukuiksi. Minkähän arvoinen tuo Elon Muskin aivopieru on siinä vaiheessa, kun akkupaketti on kypsä? Taitaa olla yhtä arvokasta kierrätysmateriaalia, kuin Saksassa pelloille hylätyt tuulimyllyn siivet. Jossakin sivistysmaassa on vielä sadan vuoden päästäkin bensaa saatavilla ja harrastus voi hyvin, se kauanko on Suomessa riippuu ihan kansasta. Annetaanko viherpiipertäjäfeministilesbojen tuhota tämä maa vai pitäisikö tehdä jotain?

  Kaikille Tesla-kuskeille ja muille ituhipeille uudeksi ekokulkuneuvoksi suosittelen tuota keksintöä.  Tämä mielipide on keski-ikäiseltä lihaa syövältä heteromieheltä, joka asuu öljylämmitteisessä omakotitalossa ja omistaa 2 polttomoottorikäyttöistä autoa ja 2 moottoripyörää ja perikunnan toisena osakkaana traktorin.
   
  Rollercam, Retem, kad_boost ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ei ne kaikki välttämättä ole lesboja koska puolisen tusinaa on paraikaa siunatussa tilassa tai ainakin hiljattain tehnyt ilmastorikoksen.
  Tosin onhan keinosiemennyskin mahdollista.
   
  arskazone tykkää tästä.
 10. Pikuppeilija

  Pikuppeilija 1st gear

  Jaa taas yks aivopesty ituhippi, etkö vois mennä jauhamaan tuota kakkaa jollekin toiselle foorumille.
  Ja miten se co2 nyt tuhoaa suomen kauniin luonnon, kun antaa kukille niitten happea niin nehän vaan kukkii kauniimmin :)
   
  Rollercam ja Vermilion tykkäävät tästä.
 11. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Trolli.
   
  Rollercam tykkää tästä.
 12. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Sitäkin. Ja todennäköisesti näitä mielensäpahoittajia, jotkä lähti OD:lta ovet paukkuen uudemmille vesille. ;)
   
  Rollercam tykkää tästä.
 13. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Nettiautossa itseasiassa yllättävän vähän jenkkiautoja myynnissä. Jenkkiautoja tällä hetkellä 73 sivua, vaikka pari vuotta sitten oli jotain yli 100 sivua.
   
  Rollercam tykkää tästä.
 14. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Ja murto-osaan rahasta minkä laittaa teslaan voi ostaa vaikka dodge caliberin tai minkä tahansa vastaavan ja hirveän määrän polttoainetta. Siltikään ei ne sen ihmeemmin jenkkiautoja ole suurimman osan silmissä.

  Kun se sähkö vaan ei ole sen jenkkiautoilun juttu. Diiseli ainoastaan noissa lava-autoissa.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 15. Kalja imuri

  Kalja imuri 2nd gear


  Siinä kohtaa kun mun 10 000e bensa vanilla, johon tankkaan sen 50 000e gasoa että ollaan siinä patteri dildon hinnassa oon ajanu aika kerpeleen pitkälle:lol:
   
  Rollercam, Desoto57 ja Inlinee tykkäävät tästä.
 16. Kalja imuri

  Kalja imuri 2nd gear

  Eli yli 10v menee että ollaan patteriämpärin hinnassa, vasta sen jälkeen pääsee ajelee halvalla sähkölläo_O
   
  Rollercam tykkää tästä.
 17. Kalja imuri

  Kalja imuri 2nd gear

  Sitäkään ituhipit ei noteeraa että akusto kestää latauskertoja 1000kpl. 300km rangella niin 300 000km ja dildo paaliin. Mun edellinen -06 V70 2.4 bensa automaatti volvo jatkoi seuraavalle omistajalle kun mittari lukema oli 440 000km. Joista itse ajoin 295 000km. Eikä tarvinnut avata mosaa tai laatikkoa noille kilsoille, täydellisen huoltohistorian kanssa:D
   
  Rollercam ja Peeaa tykkäävät tästä.
 18. leemu

  leemu 3rd gear

  Mä sain joskus autoliikkestä caliberin lainaan oman romun huollon ajaksi ja siinä oli "jenkkiä" just sen verran, että mittarivalot oli sellaiset kivan vanhahtavan vihreät:lol:
  Kyllä ne henkilöautot 2000-luvun puolelta joista tulee jenkkiauto mieleen, niin ovat ylipäätään aika vähissä:odroll:
   
 19. spinout

  spinout Gearhead

  Kyl mul tulee jenkkiauto mieleen esim. 2k-luvun retro Challenger, Camaro, Mustang muskeleista..

  Se rullanokkainen tesla-fani kirjoittikin hiukan pidemmälle tulevaisuuteen, koska aihe oli sitä. Tarkemmin ajateltuna siinä pitäisi 50 kiloeuron bensarahalle etsiä muita käyttökohteita, kun hallituksen tavoite on, että tieliikenne on päästötöntä v. 2045 mennessä..
   
  Rollercam tykkää tästä.
 20. leemu

  leemu 3rd gear

  Joo, meinasin mainitakin näistä muutamista "retromalleista", mutta tavallisten käyttöautojen joukossa on aika hiljaista..
   
  Rollercam tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!