Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Totta toinen puoli. Kun on illan pajottanut yhtä suuriruokaista rotteloa, on "mukava" nousta toiseen samanoloiseen suuriruokaiseen rotteloon ja ajella kotiin iltateelle. Kokonaisvaltaista harrastusta.
   
  Jake tykkää tästä.
 2. Vallu 426

  Vallu 426 3rd gear

  Just äsken soitin pojalle,ajaa opiskelun ohessa taksia( kun isä opettanu,ettei rahaa tule ilman työntekoa) onko jo nostaneet bensan/ dieselin hintaa...ei ollu vielä,ihme kyllä.
  Yleensä kun tuuli yltyy Meksikon lahdella,hinnat nousee heti...siinä ei tupakoida turhaan.
  No,jos Suomi on vielä kesällä 2022 olemassa,Trans Amilla 98 oktaani poltetaan minkä töiltä ehtii ja yksin tein poltan myös 275 Nankang kumia!!!!
   
 3. Rebel_1996

  Rebel_1996 2nd gear

  Tosta jännäämään, mitä se kumin poltto tulee maksamaan.

  https://www.marketwatch.com/investing/future/crude oil - electronic
   
 4. Vallu 426

  Vallu 426 3rd gear

  Voihan se olla,että menee viimeiset kumit, en ole vielä reppua kuitenkaan pakannut.
  Ei kelpaa tään ikäiset,kuin miinanpolkijoiksi.
   
 5. Rebel_1996

  Rebel_1996 2nd gear

  Ehdotan niihin hommiin tänne soluttautuneita ja kallisarvoisen Suomen kansallisuuden saaneita r..ssiä.
   
 6. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Suomi ei ole venäläisen öljyn varassa,ottaako edes TB sieltä vaikka näin joskus tehnyt
  ja itäänpäin kallistunein ehkä jo omistuspohjaltaankin,mikä tilanne nykyään en tiedä.

  TB on Lukoilin omistuksssa lisäyksenä eli ottanee kotimaastaan ehkäpä raakaöljynsä?

  Sillä ei siis voi perustella jos taas kehitetään öljyyn lisähintaa koska pääosin Neste on toimittajana kaikille jakelijoille (mutta ei 100%) ja mistä Neste milloinkin raakaöljyn erät ostaa on eri juttunsa.
  Meidän verotus on sillä tasolla että tasaa muuten aika huimiakin barrelinhintoja jos maltettaisiin pikkasen verotusta alentaa mutta eihän toki kuten välikysymyksen vastauksista olemme kuulleetkin,pikemmin päinvastoin käytännössä koska kuten PS kyseleekin niin pumppuhintoihin ei 5centin(!) korostettu työmatkakorvaus tankatessa vaikuta ja tulee sitten vuoden päästä jos tulee ikinä.
  Vapaa ajan ajoihin työmatkojen ulkopuolella ei mitään korvauksia tai alennuksia edes harkita,piste.
  Ammattidiesel on "harkinnassa"ja asiaa mietitään =ei tapahtu yhtään mitään koska hallituskin vaihtuu ,dementia iskee ja tulee uusia korotuspaineita puhumattakaan että juuri ne vanhanaikaiset dieselkuormurit ja muu bensa/dslkalusto onkin nimenomaan saatava pois liikenteestä eikä takaisin tuhoamaan maapalloa .
  Tuhotkoot muualle perhana,meillä on mallimaa kuluista viis tai jostain reiluudesta.

  Aika tekee tehtävänsä eli raskas liikenne ajautuu suuriin ongelmiin kuten maatalouskin joka kaadetaan saappaat jalassa nätisti näillä polttoaineen,sähkön ja lannoitteiden hinnoilla eikä lehmätkään passaa piereskellä saati röyhtäillä eli varmaan jotkut suodattimet hommata ylä ja alapäähän Suomessa maajussillekin karjansa kera.
  Kaikki saa vapaasti kallistua,firmat kaatua ja työttämyys lisääntyä hurjasti sekä liikkuvuus loppua maaseudulla kunhan etelä suomi vaan etusijalla ja investoinnit sinne.

  Muuttakoot pois sieltä böndeltä ,syödään ilmastoystävällistä tuontiruokaa potuista possunlihaan ja norjanloheen + ostakoot sähköisiä kulkuneuvoja tai ajakoot vähemmän ellei intoa/älyä/rahaa osallistua ilmastotalkoisiin eli selkosuomeksi tehkööt kukin mitä parhaaksi katsoo kunhan veroa maksavat,näinhän ne menee kovalla vauhdilla eikä tämä mikään vitsi ole kuten monet oireet tunnistavat.

  Tankin täyttäminen ei siis ratkaise yhtään mitään ellei sen tarkoitus jäädä viimeiseksi olipa harraste tai käyttöauto,pitäisikö miettiä pikkasen radikaalempeja toimenpiteitä nenäänsä pidemmälle ellei halua maksaa maksamisen ilosta lisää ja lisää ja siirtyä sähköiseen elämään kuten kehoitetaan ja mikäs siinä,onhan se vaihtoehto siinä kuin joku muukin.

  Sähkön riittävyydestä+puhtaudesta ,hinnasta ja touhun järkevyydestä voidaan keskustella pitkäänkin eikä itäystävän varaan kannata laskea yhtään mitään,saattaa sähkökytkin kääntyä 0ff asentoon varoittamatta tai joku muu kumma toimituongelma..

  Nuorille ja keski-ikäisillekkin tämä taitaa olla taistelua tuulimyllyjä vastaan mutta tämmöinen 50+ kuin minä haluaisi ajaa fossiilisilla polttoaineilla ja oikeilla autoilla sen ajan mitä enää ajaa,edes 20v vielä.
  Minä aloitin vanhalla 65 suomi 4d Cutlassilla 18vuotiaana ja ajattelin päättääkkin autoiluni bensan ja dieselinkatkuisena käyttö ja harrastepeleissä,muut voimanlähteet ei kiinnosta pätkääkään.

  Seuraavat sukupolvet ajakoot mun puolesta sähköpyörillä töihin tai vaikka vetybemareilla sukkuloivat sekä kerätkööt energiansa lämmitykseen aurinkopaneeleilla kesää talvea ja tasavertaisuuden näkökulmasta muuallakin kuin Suomessa jossa varmaan ei juuri kellään enää oikein varaa asua,syödä ja liikkua tavallisena suomalaisena palkkatyöläisenä näillä näkemisillä niinkin pian kuin 2030.
   
  Muokattu: 25.2.2022
  kruisaaja, Zejk1, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Voiha sitä bensaa maksella rinteen vappusatasilla.
   
  always bb, Inlinee, vanilla ja 1 muu tykkäävät tästä.
 8. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  jos naapurin hihhuli innostuu on paljon muuta mietittävää kuin bensa
   
  vanilla tykkää tästä.
 9. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Kuten uutisista kuulimme,itäystävä ystävällisesti haluaa vapauttaa Ukrainan sortamat kansalaisensa tästä ikeestä ja peräti natseistakin(?)...hmmm...venäläisiä on noin 30 000 suomessa joten siitä voi kukin miettiä mikä hyvä keppihevonen kyseessä täälläkin puhumattakaan venäläisomisteisista kiinteistöistä joita piisaa.
  Onkohan täälläkin natseja,eikait sentään enää ainakaan niitä originaaleja vanhaa kaartia sentään vaikka kovia kavereitahan ne ollen ehkä vieläkin uhka Putinille jos rollaattorinsa kera hyökkäävät.
  Kannattaa siis pidellä kuin kukkaa kämmenellä venäläistavaraa....venakkoeukkoja ja kiinteistöjä:rolleyes:
  Huomionarvoissa oli että hetikohta mainittava heijastusvaikutus suomeen on ...arvatkaapa?
  Jep,polttoaineiden hintoihin korotuksia,niinpä niin.
   
  Muokattu: 24.2.2022
 10. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 11. Tähän jatkoksi sopii tämä:

   
  chevytb02 tykkää tästä.
 12. Rebel_1996

  Rebel_1996 2nd gear

  Jussi on älykäs kaveri. Hänen jälkeensä Persu -riveissä on tyhjää, tyhjää, enemmän tyhjää, ei mitään.
   
  karra, pe-le, vanilla ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. Swinger

  Swinger Gearhead

  Toi on kyllä perussuomalaisten ongelma, mutta onneksi ongelma ei ole niin paha kuin muilla puolueilla. Siellä ei ole kuin tyhjää, tyhjää, enemmän tyhjää, ei mitään.

  Asiaa tarkastellessa huomaamme jo viimmeistään nyt olevamme aikamoisessa kusessa vailla minkäänlaista kohtuullista tulevaisuutta
   
  karra ja vanilla tykkäävät tästä.
 14. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Ristiriitainen joukkue. Katto korkealla ja seinät leveällä. Venäjän mielistelijöitäkin riittää.
   
  vanilla tykkää tästä.
 15. vanilla

  vanilla Gearhead

  Samaa voisin sanoa vuonna 1965 syntyneenä harraste veljenä, tästä ei hyvä heilu, ja koskettaa myös meitä suomalaisia, ei ois kyllä uskonut 7 vuosikymmentä eläneenä että euroopassa on sota 2020 luvulla...Rauha on paras ratkaisu, tästä ei hyödy kukaan...
   
 16. vanilla

  vanilla Gearhead

  Ja nyt vois hieman miettiä niittenkin sinivalko paitojen ongelmia vaikka Tytillä oli kelta sininen paita. Meillä on edelleen , työttömyys, hirmu valtionvelka, kalleinta polttoainetta ja asumiskulut, pohjoismaiden huonoin talouskasvu, kauppatase alijäämäinen, mahdolliset tulevat pakotteet, miten siitäkin selvitään, ?Sitten vielä Ukrainan sota....Ei taida talouskasvua valitettavasti olla oletettavissa... Vähään aikaan... Taviksilla tulee vieläkin huonommat ajat... Valitettavasti.
   
 17. max

  max Double Gearhead

  Ryssä lyö ryssää,joten ei kannata tätä hommaa suuremmiten jännittää.
  Kohta ovat suut ammollaan vaatimassa sitä ja tätä tukea.
  Vitut,hoitakoot slobot omat huolensa.
   
  Zejk1 tykkää tästä.
 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  soiku antanut isolle pomolle sellaista infoa mitä hän on halunnut kuulla. ja sitten lähdettiin. on lukemani mukaan 1939 käynyt vähän vastaavanlainen episooti.
   
 19. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  ukrainassa yli 40 miljoonaa asukasta ja paljon isompi maa, paripäivää otti toverilta mennä kiovaan. suomessa 5 miljoonaa asukasta ja pieni maa...mitä arvelette kauanko ottaisi venäläisiltä aikaa tallustella helsinkiin ? ja ihan oikeasti...älkää eläkö sodan aikaisissa harhakuvissa että meille ei mahda kukaan mitään ja ajatelkaa asioita. entinen pomo oli kiihkeä, ja nuuka, "soturi" aina uhosi että sissisodalla lyotäisiin vihulainen. kysyinkin mistä löydät sissitnykyään niin käsi hänellä samantien ylhäällä. kun naurultani siinä sain henkeä oli pakko kuitata että ajatteles nyt, oot itekki jo 64v ja se on eka puolukan varsi kun oot rähmälläs ja siitä et ylös pääse.
   
  Isamu, Stang_81 ja Slant Sickness tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!