Koljonvirran rompepäivät ja terva-ajo Iisalmessa 11.-13.8.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja faikku66, 9.8.2006.

  1. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Rompepäivät perjantaina koljonvirran leirintäalueella pe klo 18-21.Lauantaina 9-21.Sunnuntaina 9-15.Terva-ajo lauantaina ,ilmottautuminen alkaen n.klo 8.30.Reitin pituus n. 40-50 km.Rasteja 9 kpl:tta.Palkintojenjako n.klo 16.Ajat ei ihan tarkkoja,radiossa oli juttua tapahtumasta.Eli nämä ajat "lähtevät" mun päästä :rotfl: ,luultavasti aika lähellä totuutta!?
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :cry: Vähällä olin tulossa, mutta tuli voorti hommien kans onkelmia niin eipästä sitten..Ellei joku muu lähe täältä päiväseltään käymään. :-?
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Joo kuuppa mersun kyydillä tullaan täältä kajjaanista ja ismoskosmos arttia ois mukana taskun pohjilla myös jos jotakuta kiinnostaa. Parit pienet mörköpaneelit vois raahata mukaan.
     
  4. köyhä

    köyhä 3rd gear

    Millä mersulla :eek: Malli / vuosi 8)
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: En minä tiiä minkä vuotinen se on. Kyydillä vaan nyt satun pääsemään. Liekö joku 90 lukulainen...Niin ja kuutos kone siinä tais olla. En oikein noita mersuja tunne.
     
  6. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    :lol: Olko Iisalmessa rytkettä.
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D No kuiteskin tulin '60 luvun lintta crownin kyydillä käymään ja rompetta oli mukavasti kaupan, mutta mm. faaro ukkojen ja muiden kans ei tullunna törmäiltyä. Mukavan rennot meiningit aitoon savolais tyyliin. Harmi vaan, ettei ollu aikaa illan viettoihin.
     
  8. hot rod

    hot rod 1st gear

    Huh!Tulihan hikkoiltua tämäkin tapahtuma pois käsistä!Oltiin koko kaarti ja -31:nen.Romutori oli mukavan monipuolinen,hankinnat oli ihan muuta kun auton osia mutta ei se mittään.
    Pois mänömatkalla kahveet Keleperin puarissa ja piipahus asutusmusejossa.Huomenna Mopoparkkiin.
     
  9. caddy61

    caddy61 Gearhead

    terva ajot

    Kylläpä harmittaa vieläkin...
    Aamulla oli aikanen herätys, et lähetään ajamaan terva-ajo lenkki.
    Kaveri soitti sillon aamulla järjestäjille ja kysy, et millasilla saa osallistua.
    Olivat sanoneet ettei auto saa olla lommoinen ja ruosteinen!

    Emme sitten lähteneet edes koettamaan osallistumista, kun autosta ei taida löytyä suoraa kohtaa. Tarkoitus oli lähteä lasten kanssa mukavalle ajo kiekalle.
    Ei taida lintoille olla omaa saman tyylistä "rasti ajoa".
    :mad:
     
  10. kt9001

    kt9001 Gearhead

    :eek: Jaa että olisivat rajjaesia asettanneet ajelukalustolle?

    Viime vuonna myö ajettiin Merkkuurilla Terva-ajot, ja sekkii on kyllä mualimata nähneen näkönen, ee semmonen oksennettu, mutta elähtäny. Ee sillon ollu mittään puhettakkaa, että vaen hyvien ihmisten paremmat kulukineet saes osallistua! Oltiin sillon jopa palakintojen jaossa kakkosena, meijät päehitti Päijät-Hämmeen mopilistit, kun niitä viisaeta mahtu siihen mopiili-onnikkaan varmaan 30 :rotfl: :rotfl: !!

    Tänä vuonna meellä alla oli "huipulle vetävää tekniikkaa" 5kappaletta, vuosilta 61- 74 , mutta niillä ee ajettu muuta ku perille ja sieltä poes.

    Hankintoehin oon tyytyväenen, lööty makneeton koppa vm -51 250cc Puch kaksoismäntämoottoripyörään! Ee niitäkään ihan joka katalookissa tarjotella...
     
  11. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Ae nii, ja tänä sunnuntae-uamuna lööty vielä meijän vuatekomerosta huomattavan rapulaenen turkulaenen!! :poff:
     
  12. *Natsitar*

    *Natsitar* Gearhead

    Re: terva ajot

    Joo-o... näin sanoivat että vain siistillä autolla saa osallistua terva-ajoihin....
    Liekköhän "pussihousut & muut hiplarit" keksineet tän "ei lommosella tai ruosteisella autolla" vain ja ainoastaan silmäterän takia????? :mad:
    Olisihan se ollut hienoa ajaa hieman poikkeavalla autolla hiplareitten harmina!!! :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!