Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

 1. Mr.Speed

  Mr.Speed Gearhead

  Kysytään nyt Overdriveläisiltä mitkä ovat hauskimpia/oudoimpia kommentteja/keskusteluja mitä olette kuulleet jenkkiautoista?

  Kommentit ylikokoisista laivoista ja bensakrematorioista ovat varmaan ihan vakiotavaraa, mutta mitä muuta olette kuulleet?

  EDIT:

  241 sivua ja 3600 vastausta. Amerikkalaisista riittää ilmeisesti ihmisillä kommenttoitavaa... :rotfl:
   
 2. mean eyes

  mean eyes 1st gear

  Yksi tyttö sano kerran kun huomasi, että autossani on automaattivaihteet, että kuinka sinä uskallat ajaa automaattilaatikolla. Kysyin sitten, että miten niin. Tyttö siihen, että entäpä kun pitää tehdä mäkilähtö??

  Ei sinänsä liity jenkkeihin, mutta kumminkin jenkeistä yleensä löytyvään laatikkotyyppiin.
   
 3. Yogi

  Yogi Gearhead

  Eräs tuttu kuultuaan harrastuksestani: "Kai sää myönnät, että jenkkimiehet on vähän outoa sakkia..." Oli kaverinsa kanssa ollut hakemassa vanhaa farmaria tammikuussa 150km:n päästä, paluumatka ajettiin sillä. Tuulilasia ei ollut ja apumies (hän) istui jakkaralla etupenkillä toppavaatteet päällä. Kuski vaan toisteli "V**** tää on hienoo, v**** tää on hienoo!" Ei ihmekään, että mies oudoksui amerikanautoihmisiä...
   
 4. S.A

  S.A 1st gear

  Kaveri haukku kaikki jenkit 50's Cadillacista uuteen Corvetteen isoiksi naima laivoiksi, jotka ei koskaan kulje minkään, on paskoja ajaa, syö paljon bensaa ja on rumia...:grin:

  Tota kommenttia kyllä ei voinut ilman lievää hymyä olla kuuntelematta. :smile:
  Tuli muistaakseni vaan siihen sanottua, että juupajoo...:smile:
   
 5. HenkkaTurust

  HenkkaTurust 1st gear

  Ennen lamaa olin juuri vaihtanut työpaikkaa, ja viikon kuluttua tulin ensimmäistä kertaa töihin omalla autolla (sillä hetkellä Imperial). En tuntenut juuri äijiä vielä.
  Aamun kahvitunnille mentäessä vanha ukko rupes huutaan naama punasena:
  "Kuinka jumalauta sä voit ajaa tommosella autolla kun ameriikka on niin rasistinen maa?"
  Johon minä tietty:
  "Vittu mä ittekkään mitään mutakuonoja rakasta"
  Se oli muuten pääluottamusmies se vanha äijä.
  Joskus luottamusmies onkin epäluottamusmies.
  Olishan näitä vaikka kunka perkeleesti, yhdellä työmaalla oli kommunistit sillä kannalla että istutaan Reaganin mies ulos.
   
 6. AMi

  AMi Gearhead

  Paras kommentti on tullut kun ajelin manskua erottajalle päin ja pysähdyin liikennevaloihin; suojatietä ylitti ~80-v mummo keppinsä kanssa selkä kumarassa, pysähtyi autoni eteen ja tuijotti suurta kromipuskuria ja totesi että "WAU" ja jatkoi matkaansa. Kieltämättä tuli hyvä mieli :wink:
   
 7. jiiz

  jiiz Gearhead

  Joskus istuskelin Buick -piilofarkussa ja söin jädeä. Paikalle tuli joku laitapuolen kulkija ja koputti oveen ja tokaisi: "Pontiac on komea auto. Mulla on joskus ollu Coronetti. Anna kymppi."
   
 8. Duster

  Duster 1st gear

  Tässä justiinsa, kun olin kaupasta lähdössä Dartilla tuli joku viiskymppinen mies jutustelee, että sillä oli ollu -71 Dartti ja oli ollu makee ajella mut sen Aspenia kehui että millään ei ollut niin hyvä ajaa.

  Sai vähän ylpeenä Dartin oveen nojata. :lol:

  Muija anto Dartille lempinimen "rottelo" vaikka mielellään kyydissä istuukin.
  Pitää ootella minkä nimen puolisko keksii Dusterille.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Duster 2003-05-24 10:30 ]</font>
   
 9. pena

  pena 1st gear

  Oppitunnin jälkeen lähdin eilen koulun pihasta niin yksi mun oppilaista tuli sanoon että ei saa jarruttaa niin paljon kun renkaat kuluu,vastasin että mä muuten kaasutin.
   
 10. 660

  660 1st gear

  töissä puhelin erään vauxhall miehen kans,ja jonkun ajan kuluttua se tokas ihan pokalla "on toi ford thunderbird täysin verrattavissa karvalakki taunukseen" rupes kyllä naurattaan muitakin läsnäolijoita.
   
 11. ido59

  ido59 Gearhead

  "...no mutta eikös se vie kauheasti bensaa...?"
   
 12. Jza

  Jza Double Gearhead

  Kaveri oli istunut ton Stratuksen kyydissä toistakymmentä kilsaa ja alkoi katsomaan mittaria:

  "Miten helvetissä tässä voi olla mailimittari"

  -"No, eikös amerikkalaisissa ole tapana olla mailimittari"

  "Onko tää jenkki..ei jumalauta, täähän vaikuttaa ihan autolta, ei keinu korokkeen jälkeen viittä minuuttia...jaadijaadijaa"

  ...Joidenkin mielestä jenkeissä tehdään vaan 80 luvun fullsize pelejä ;D (vaikkakin näiden uusien muovilelujen kanssa niitä tosin alkaa kaipaamaan)
   
 13. Ja mikään ei saa näitä ns. "normaali" autoilijoita paremmalle tuulelle kun jos jenkki on jäänyt tien varteen syystä tai toisesta.Mulla hyytyi Suburbani talvella(jotain -35c)niin yhdestäkin autosta näyteltiin keskisormea ja monesta räikäteltiin.Tommosilla pakkasilla jos joku on jossain korvessa pulassa niin mä ainakin pysähdyn jeesaamaan.Eli ainakin toi vahingonilo kohdistuu jenkkiautoihin mun mielestä aika voimakkaasti.
   
 14. Jza

  Jza Double Gearhead

  Jep! Kerran joiduin jeesimään työkaveria, jonka dieseli escort (vm-97) jäi kaupan pihaan...laturi paskana, niin annoin sille virtaa Capricellani.

  Arvatkaapa vaan, kumpaan suuntaan ihmiset kuvittelivat virran kulkevan, kun molemmat vehkeet olivat nokakkain konepellit pystyssä.. Parille naureskelijalla oli pakko kertoa totuus :grin:
   
 15. KPS

  KPS 3rd gear

  Muutama vuosi sitten vein autollani (Pontiac 60´) näyttelyvieraitamme hotellille. Kolmesta kaverista ensimmäinen kysyi hetken ajettuamme," mikä kone tässä on?" -389 vastasin. "Miten Chevroletissa on MoParin kone?" kaveri kysyi. Toinen kyydissä olija sanoi,"Tyhmä, tää on Foordi" Kolmas kaveri sitten jo tiesi tarkan mallin ja muut tekniset tiedot. -Varmaan oli autotietoutta kavereilla, mutta oluen sumentaneilla silmillä tunnistus kyllä kesti hetken...
   
 16. Mr.Speed

  Mr.Speed Gearhead

  kateellisten kommentteja :smile: alkoi kyllä vähän hymyilyttämään kun viime kesänä käveltiin kaupungissa kaverin kanssa ja liikennevaloihin pysähtyi Punainen `69 avo corvette kylkiputkilla ja kaikilla hienouksilla :smile: minä totesin corveten nähdessäni että "ohoh onpas hieno corvette!" johon kaveri sanoi "en kyllä ikinä ostais mitään tommosta jenkki *piip*jatketta! ennemmin ostaisin jonkun uuden euron" tähän minä sanoin "mikset?..vai kulutustako sääkin pelkäät?" kaveri taas jatkoi tähän "en mää sitä kulutusta.." tähän minä taas "no mitäs sitten?" kaveri meni vaivaantuneen tuntuiseksi oli vähän aikaa hiljaa, ja kun ei muuta keksinyt mumisi jotain "...noissa on lehtijouset.." :grin: Eli ainut asia minkä perusteella auto ostetaan on minkälaiset jouset siinä sattuvat olemaan? :???:

  _________________
  Fashions fade,real style never does.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Muscle 2003-05-24 15:49 ]</font>
   
 17. Ventura389

  Ventura389 1st gear

  Mä sain hyvät naurut töissä, kun aimmin oli työmatka kulkenut Tuijotalla ja kulkupeliksi vaihtui pari vuotta vanha Lumina.

  Duunin myyntitykit ihmetteli oletettua kallista auton hintaa. Totesin, että saahan noita primeroita samalla rahalla, mutta joe ei työssäkäynti ole aina hauskaa, niin työmatka ainakin on.
   
 18. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Tosta mäkilähdöstä tuli mileeni, että kerran vaimo just kortin saatuaan kävi hakemassa mut jostain ja jouduttiin pysähtymään ylämäkeen valoihin. Silloin sille iski kauhee paniikki, että miten tästä pääsee liikkeelle, johon sanoin, että painat vaan kaasua niin kyllä se siitä lähtee. No, kun valot vaihtu, niin frouva teki työtä käskettyä. Savun hälvettyä sai kulla lyhyen oppitunnin suomalaisista kirosanoista, eikä muuten oo sillä autolla sen jälkeen suostunut ajamaan.
   
 19. Minttu

  Minttu 1st gear

  Kaikkein yleisin omalla kohalla on ollu se perinteinen "..ja akka ratissa???" Eikä tartte edes hölmöillä liikenteessä..se riittää ku napottaa ratin takana..:grin:
  Toinen mieleen jääny kommentti oli se kun naapuri sano, että "olisit ostanu oikean auton"
  Mun mielestä ku auto ei enää tästä oikeemmaksi muutu..mutta kukin tavallaan :smile:
   
 20. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mimmiä hain joskus duunista mussella ja sen työkaiffari joka ihan simpsakka lyyli eikä edes blondi äkkäsi kysäistä että miten siinä on noin kova ääni.
   

Kerro tästä muillekin!