Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

 1. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Pietarissa todistin viime viikolla ihan vastaavaa roikkumista ja puolikuun ulkoilutusta Buhareskajalla mattamustasta Ladasta? Olikohan nuoriso käynyt hakemassa mallia Suomesta? :poff:

  Näin ne kulttuurin rikkaudet ja erityispiirteet leviävät? :rotfl:
   
 2. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

  Tulipa todistettua että en oo HARRASTAJA 8)
  Ei oo yhtään merkkiä nahkarotsin hihassa (liivissä on useampiakin alaan liittyvää merkkiä), ja en oo ikinä koittanut tota lankkukyljen ikkunasta roikkumista... Jaa no oon joskus oman Auton penkiltä ottanut viitsimättä avata ovea (siis olen itse ollut ulkopuolella):)
   
 3. MJMM

  MJMM 3rd gear

  Voi olla kyllä aika työmaa. Kyseinen kaveri just suunnitteli ääneen, että täytyy ajaa pari vuotta vanhalla euro :wc: :lla vielä pari vuotta, että saa sen maksettua ja on mahiksia ottaa uus laina ja ostaa joku uudempi auto :eek:
   
 4. Make.Stw

  Make.Stw 2nd gear

  Se on kyllä totta , että vaihteita päällekytkiessä pitää painaa jarrua :wink:
   
 5. tammercity

  tammercity Gearhead

  Viikolla taas tuli huomattua tämmöstä mikä ennenkin on tullut huomattua..

  Kiihdyttelin olssilla mäkeen sopivasti puolikaasulla sillain ,että putkissa soi ja mäen päällä yliopiston porukka juoksee pysäkille minkä kerkiää (aikaisemmin myös muorit kauppakasseineen saatu juokseen) ,koulun lähellä kun olin.

  Ajoin sitten pysäkin ohi ja taustapeilistä katoin, kun osa porukkaa kattoi perään ja "suu kävi".

  Olis ollu mielenkiintosta kuulla mitä siellä tuumailtiin.
   
 6. MoodyBlue

  MoodyBlue 3rd gear

  Joo mullakin on kokemusta kun päät dösäpysäkillä kääntyy, kun lähestyy. Vielä kun tuli ajeltua sillä meidän kalkattavalla moottorivikaisella Cutlassilla, monesti ihmiset pysäkeillä kääntyi, kun luulivat että bussi tulee. Ei se ollutkään dösä, lällällää! :lol:

  Ei tolla stw-Buickilla ollenkaan sellasta efektiä tule. Se vissiin sulautuu paremmin äänimaisemaan, vaikkei sekään nyt ihan hiljainen ole!
   
 7. janne r

  janne r 1st gear

  Meillä kävi ympäristöviranomaiset huutamassa et valiantti pittää viiä pois ku se rumentaa maiseman :rotfl: Valsu on täysin orkkis ja lommoton mut maalipinta on TOSI ajanpatinoima
   
 8. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  katsastettu ajokuntoinen tai sit öljytön rullaava jenkkirovi omalla tontilla tuottaa haittaa terveydelle toisin kuin lähempänä olevat mazdanraadot...
   
 9. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  hah hah, ei se oo sun käyttis sentään ???
   
 10. janne r

  janne r 1st gear

  Ei vielä.Tällä viikolla jos helmat ja vääntösauvan palkin sais hitsattua nii sitte on.Tämä on kerrostalo ja 3 ympäröivän talon asukkaita tuntu häirihtevän.Herra ympäristöviranommainen oel sitä mieltä että kilivissä pittää olla nii suapi olla parkissa,jännä homma ku ulukonäkö ee oo muuttumassa mihinkää :rotfl:
   
 11. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  kilvetön auto = jäte :mad:
   
 12. janne r

  janne r 1st gear

  [​IMG]
  Siinäpä kuva valsusta :poff:
   
 13. Banzuik

  Banzuik Double Gearhead

  Viikonloppuna ajelin miehen pikapilla kauppaan. Pysähdyttyäni parkkikselle viereiseen kulkuneuvoon menossa ollut mies pysähtyi katsomaan ja totesi pikapista noustuani "onpa mahtava auto". :lol:
   
 14. rusteri

  rusteri 3rd gear

  Mitä pahaa tuossa nyt on. Nii kommee ku olla voi. :)

  Muistui tossa mieleen joku vuosi takaperin kun systeri soitteli että kaverin raketti oli stumpannu läheisen marketin pihaa. No siinä sitte kaverin kanssa lährettiin omalla 68 Valtterilla kattastamaan tilanne. Aikansa siinä opelin pellin alla ihimeteltyä, viereisestä olympiavolkkarista kipittää jonkun sortin daami vierehen, jonka jälkeen käytiin seuraavanlainen keskustelu.

  D: Kenen tuo auto on? Osootellen Valsua.

  Mää: No munhan se on. Totesin siinä sitte.

  D: Mikä se oikeen on?

  Mää: No son tommonen sininen. Eihän se merkki ny tietenkää keulassakaan lukenu(kovin isolla)

  D: Onko se mersu? Tuli daamilta aikasta terävää.

  Mää: No eiku perkele rampleri. Tokasin takaasi yhtä terävää.

  Daami meni kohtuullisen hämilleen hoippui takaasi DKW:lleen. Olis vissii pitäny sanua että son volvo, niin olis flikkaki tuntenu merkin. Sama vaikka olis sanonu plymouth, tuskin se olis sitäkää tuntenu. :D
   
 15. Ponu65

  Ponu65 Gearhead

  Töissä jouduttiin kesken päivän lähteen muualle hommiin ja poika toi puikin ku runnerin reuhu ei kulje. Kaks rouvaa tuli kyytiin ettei tarvinnu pyörällä mennä, heti kättelyssä toinen sano, että älä kohella, en ehtiny ku vähä kaasua painaa mut ehkä ääni oli sille liikaa, hän ei sit tullu kyytiin ku tultiin takas, vähä päättelin ettei tykänny.
   
 16. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Tänään paikallisen autotarvikeliikkeen pihalla ; "Hieno auto" kommentti n. 35 mieheltä.

  Ja kohteena vain vanha GM Stw..
   
 17. Damned

  Damned Gearhead

  Eräs kaunis päivä tultiin kuuskasi kaukolla töihin ja tuohon työpaikan pihhaan porvaripaikalle oikein (maksaa mansikoita ja mustikoita kun päivän siinä pittää). No minä lirpettiä lähin maksuautomaatista hakemaan, ja siinä katoin että ettäällä joku naisimmeinen paarustaa vastaan. Hirmu levvee hymy oli huulilla jo vaikka ties mistä asti ja eikun leveni ku kohti käveli. Viimein siinä muutaman metrin piässä se sai vihdoin sanottua mitä jo varmaan viimeset 50 metriä ehti miettimään:

  "Hieno auto sulla!"

  ja hirmunen kiherrys piälle :D

  Se näytti toen perrään siltä että hyvä että läjässä kestää ku niin innoissaan oli. Kaikenniilaisia sitä :poff:
   
 18. captainpera

  captainpera 2nd gear

  tankkaamassa

  Olin taannoin tankkaamassa vanhaa letukan pikkariani. Viereiselle mittarille ajoi yksi karmeimmista ilmestyksistä mitä maanteillämme liikkuu eli mulkosammakkosilmä micra!

  Ukko tuli kans tankkamaan ja normaalikommentti: "Taitaa kuluttaa aika paljon?!" Sanoin että ehkä mutta sun autos kuluttaa vaikkei se liikkuisikaan!

  "Mitennii?" kysy ukko. Vastasin, että tossa arvo tippuu siihen malliin että sulla menee rahaa koko ajan. Samaan tapaan ku tää mittari nyt raksuttaa!

  Ukko huokaisi syvään, vilkaisi repsikan paikalla istuvaa akanrohjoaan ja totesi, että olet muuten täysin oikeassa. Siihen loppu kulutuskeskustelu! :rotfl:
   
 19. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  tänään salon torivarrella seiso pari ca. 70v jannuu,
  kun galaxiella ajoin ohi, toinen sanosi toiselle: "kato mikä tossa tulee"
  toine otta rypyssä: " juu, mutt siinä on modernit vanteet !"

  17" torque thrustit alla... juu, jannut tiesi mistä puhuvat.

  Viikko sitte satuin löytämään pari sopivaa peltivannetta,
  kohta galaxieen alle menee aluperäset 14" peltivateet, XL spinneri kapselein ja valkosivurenkain!
   
 20. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Re: tankkaamassa

  Näihin tankkaus- ja kulutuskyselyihin käytettäväksi kaveriltani hyvä lainaus, oli kerran katsomassa jossain marinassa kun jotain isoa luksuspaattia tankattiin ja tankkaus maksoi tuhansia euroja:

  Kaveri: -Taitaa olla aika kallista ajella tuolla veneellä?
  Kippari: (jokaista sanaa painottaen): -Persaukisesta saattaa äkkiä siltä alkaa tuntumaan.
   

Kerro tästä muillekin!