Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

 1. Putte

  Putte 1st gear

  Meidän rivariyhtiössä kyllä asui ihan asiallinen X5:n omistaja. Tosin sillä "maasturi" oli tyttären kilpaveneen trailerin vetoa varten, eikä se elvistellyt noilla laitteillaan. Oli vanhan rahan miehiä, ei nousukkaita. Noi nousukkaat ne pahimpia on.
   
 2. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Se vanha sanonta että totuus kuuluu lasten suusta näyttäis pitävän paikkansa ainakin mitä autoihin tulee. :rotfl:

  Lähdettiin siipimoparilla pihasta yhtenä päivänä, 3 tarhatätiä + kymmenkunta polvenkorkuista oli justiin menneet meidän liittymästä ohi. Eivät sanoneet mitään, mutta nassikat pysähtyivät tuijottamaan ja vilkuttivat kun ajettiin tielle. Ja tätejä hymyilytti. Ja meitä kanssa, tottakai. :D
   
 3. bblock

  bblock 3rd gear

  Tänään tuli todella erikoinen "kommentti" jenkistä paikallisen S-marketin pihalla... ajoin -70 Chevy Panelin parkkiruutuun jonkun uuden auton viereen ja pieni kaasun polkaisu ennen sammuttamista niin viereisen auton takapenkillä oleva iso harmaavalkoinen pystykorvakoira työntää pään ikkunasta ulos ja selvästi HYMYILEE
   
 4. Antti the Mato

  Antti the Mato Gearhead

  Ite kans ihmetelly mitä hienoa hienoa noissa citymaastureissa on, johtajan poika oli viime viikolla ostanu jonkun nissanin ökymaasturin ja sitä kehu kahvitunnilla yhelle toiselle työkaverille, olivat molemmat sitä mieltä et on tosi iso auto, taidan mennä huomenna impalalla ja ajaa sen siihen viereen ni voidaan vähän vertailla...

  Jaa niin nissanissa on valtava 3,5 litranen v6 moottori joka tuottaa kuulemma käsittämättömät 260 hevosvoimaa, joo joo pojat...
   
 5. mke77

  mke77 3rd gear

  ^ :rotfl:

  niin se oli kaverinki nismo-patrolli kun, vanhat isännät kehus tepoilin kahvios" siin o simmone kauhian kokone 6-sylinterine moottori...turpo ja kaik....vääntöö kuulemma kuin ameriikan autos!!!" :rotfl: :rotfl: oikeen 2,8litrane ja simmone alikokone hyrrä :wc:
   
 6. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

  Juuri äskettäin parkkeerasin Camaroa ahtaaseen taskuparkkiin,ilmeisesti jytinän houkuttelemana tuli liuta teinikolleja hämmästelemään ratinvääntelyäni. Kun lotja oli ruudussa,niin sammutin koneen poikien mieliksi oikein kunnon polkaisulla.
  Heh...tuli sit yks kaveruksista oikein kädestä pitäen kiittämään "kun on niin magee auto".

  Ja kuka sanoo että nykynuoriso olis huonosti kasvatettua? 8)
   
 7. Henko

  Henko 1st gear

  Ei tää varsinaisesti kuulu tähän topickiin, mutta jaan silti kanssanne mielestäni hienon lainauksen yhdestä tuoreehkosta Tarkastaja Ankardosta (en tienny, että niitä tehdään vieläkin):

  "Iso auto? Mercedes, BMW, Audi?"
  "Cadillac Eldorado Biarritz '56, toisesta maailmasta".

  Ankardo lupaa heittää mimmin kotiin baarista, ja pimeällä kadulla mimmi kyselee, että mikäs auto tällä olikaan. Joku iso, oli ainoa tieto.
   
 8. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Sano sille, että sulla olis muuten komee auto, vaan kun se on niin pirun pieni... :lol:
   
 9. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Mistäs noita Ankardoja nykyään löytyy?
   
 10. sbf

  sbf Gearhead

  Juteltiin asiakkaan kanssa sen vanin huollosta.Olin lähössä samalla ovenavauksella himaan niin se sitten kysy että sä tunnut tietävän näistä aika paljon, mahdatko omistaa itekkin amerikkalaisen?
  Kävelin Mercuryä kohden ja totesin että miltä näyttää.
  -No nyt mä ymmärrän, kuului takaa.
   
 11. Henko

  Henko 1st gear

  Mää selasin noita justiin Tampereen Akateemisen kirjakaupan sarjishyllyllä. Eli hyvinvarustetuista kirjakaupoista luulis löytyvän. Mutta en tiedä, onko noi uudet enää niin hyviä, kuin ne klassikot. Parempia ne varmaan on huonoimmillaankin, kuin moni muu parhaimmillaan.
   
 12. Pertura

  Pertura Gearhead

  Tänään kaupan parkkihallissa joku patu kysyi että pelkääkö ihmiset kun ajelen tolla Rampella. Vastasin että en ole huomannut kenenkään pelkäävän, tämä tuntui patua ihmetyttävän kovasti. Kai se ite sitten pelästyi takalaidassa irvistelevää Eddietä :rotfl:
   
 13. SäTäjÄ

  SäTäjÄ 3rd gear

  Joku oli todennut tuosta meikäläisen farkku caprisesta että jaahas voihan sitä ruumisautollakin ajella. 8)
   
 14. Stance

  Stance Gearhead

  Kyllä se aina bajamajalla ajamisen voittaa. :rotfl:
   
 15. Make.Stw

  Make.Stw 2nd gear

  Ihan koska vaan!
   
 16. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  eile tankkasin kylmäasemal ja aattelin ku ei ketää jonossa kahtoo öljyn ( sato kaatamalla vettä), yhtäkkiä kuuluu 10m päästä et vois täti (32v) lopettaa auton huollon et pääsis tankkaa ku emäntä tarttee autoa ja ois kiire. selitin et laitan korkin paikallee, katon et on sen verran öljyöa ( vie ton 5l melkei kuukaudes, enkä ollu kahtonu aikoihin) et pääsen ees seuraavaan sadesuojaan. siin ois ollu viereinen paikka vapaana mut herra ei osannu kääntää rattia sen verran. kaikkee mä oon kuullu mut tädix ei oo kertaakaan sanottu. kyseinen huutelija oli sitäpaitsi noin 60v harmaantunu mies.
   
 17. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Suolahdessa käytiin kaupassa viime viikolla ja asemakadulla tuli vastaan musta tulilintu. Ikkuna oli auki ja kasin höpinät sieltä kuului mukavasti. Tytär 9v takapenkiltä kommentoi :"hieno ääni...".
  Kasvatus kohdallaan, kun buickilla jo synnytyssairaalasta kotia tuli.

  Poika taas kyllä enemmän noteraa vaan jotain audeja ja bemareita, sen siitä saa kun ooppelilla kuskaa synnytyslaitokselta kotia. :odroll:
   
 18. JKF

  JKF Gearhead

  ^^ Tuosta muistui mieleen tapaus kun olin myöskin kylmäasemalla vetämässä tankkia kuivasta täyteen, niin eikös siihen tullu joku eukko jonottaan perään vaikka mittarin toinen puoli oli vapaa. En siihen kiinnittänyt sen kummempaa huomiota, mutta kun se alkoi hetken kuluttua käyttää äänimerkkiä ja vinttilöidä siellä kinderissä. :mad:
  Sen jälkeen se tankkaus meinaan vasta alkokin kestää, kun aloin täyttää lopputankkia oikein hissukseen liruttelemalla ja tulostelin sitten vielä verkkaisesti kuitit perään. Sitkeesti se siellä kuitenkin jaksoi odottaa. :rotfl:
   
 19. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  mä oon tullu laitokselta prince motor companyn skylinellä...

  ilmankos. :odroll:
   
 20. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Niinpä, itse RS40 Crownilla... :D
   

Kerro tästä muillekin!