Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Ootko itse suomussalmen poikia?
     
  2. fudge85

    fudge85 Gearhead

    Blazer -89 i

    Mieltä lämmitti pari vuotta takaperin talvella Ivalossa.. Pakkasta jotain -25 ja blazerilla kävin rautakaupassa ja siinä pihalla rupattelin kaverin niin kaupasta tulee äijä ja kattoo blazeria ja ääneen tokasee että "kellä juuri on varaa piettää kasi konetta käynnissä talvella?" Ilomielin lapa pystyyn ja huusin "MINULLA".. ei nyt joka pysäytyksen takia meikäläinen autoa sammuttaa ja se nyt ei tyhjäkäynnillä bensa lopu. :D
     
  3. Aasi

    Aasi 3rd gear

    Täältähän minä 8)
     
  4. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Komia tuo jenkki, ruotsalaista en leppoisana kainuulaisena uskalla arvostella! :D
     
  5. Aasi

    Aasi 3rd gear

    Kiitosta vaan.. :)
     
  6. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    "Ihan tyhmä auto!", sano parempi puolisko,kun eilen(kin) aamulla kun ei meinannu saaha peruutettua faikkua pois parkkiruudusta. -"no entäs omistaja?" -"se se vasta tyhmä onkii!!!" :poff:

    Pitäis varmaan ryyppyä säätää rikkaammalle kun sammuu kosla kun lyö pakin silmään kylmänä, jos joutokäyntillä on :odroll:
     
  7. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Mulla ei ole missään ollut ikinä (toimivaa) ryyppyä, vaan sopivasti kaasua painamalla silti on hyvin pystynyt kaikki tarvittavat liikkumiset suorittamaan talvellakin.
     
  8. guru

    guru Gearhead

  9. Antti the Mato

    Antti the Mato Gearhead

    ^Onkohan toi hakemassa uutta kuomua koslaansa, aattelin vaan ku on sen verran jätetty tilaa molemmille puolille et saa heti nostaa paikalleen...
     
  10. stangrider

    stangrider Gearhead

    Jos aikoo pitää kyljet ehjinä, toi alkaa olee ainoo oikee tapa parkkeerata.
    Nykyisin se ovi vaan lennähtää autosta auki ja sitten ruvetaan ihmettelemään et osuko se johonkin.. jos et autossa istu niin ei kukaan viestejä enää kirjoittele tuulilasiin.. :mad:
     
  11. Damned

    Damned Gearhead

    Sapettaa kyllä tuommoinen pysäköinti. Sokea lehmäkin älyää että tuo on väärin :mad:
    Harrasteajoneuvo ajetaan parkkiin siten, että auto on neljässä ruudussa! Eikö se opeteta jo autokoulussa?
     
  12. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    on lisäks usein tahallista...
     
  13. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Musta tuntuu ihan samalta, kun kattelee noita letukan 1,5 vuotta sitten maalattuja kylkiä.
    En vaan oikein tajua syytä moiseen kolhimiseen :eek:
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ja sitten on toki näitä puolitahattomia tapauksia paljon, kun ängetään se kiulu sinne metriä leveään ruutuun ja aletaan pyylevän ahterin kanssa repimään kersaa turvaistuimesta pihalle.

    Olishan noissa isommissa marketeissa toki ne perheparkkiruudut, mutta kun ne on säännöllisesti täytetty yksin ajelevan ja varttuneemman väen toimesta , jotka eivät jaksa kävellä senttiäkään kauempaa sisään, niin vaihtoehdoiksi jää joko ottaa kolhut tai ajaa ruutujen väliin. Takimmaisimpaan nurkkaankaan parkkeeraminen ei auta, kun se on lähinnä kutsu tulla ympäröidyksi kylkeen kiinni liimautuneilla autoilla.
     
  15. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    [quote="Jza
    Takimmaisimpaan nurkkaankaan parkkeeraminen ei auta, kun se on lähinnä kutsu tulla ympäröidyksi kylkeen kiinni liimautuneilla autoilla.[/quote]

    Siis tää on niin taivahan tosi asia kuin vain voi olla :eek:
    Ihan kuin magneetti vetäis siihen viereen ...
     
  16. transport01

    transport01 3rd gear

    Eikä muuten tule kyselemään mitään vaikka istuisi autossa. Useimmat pyrkivät vaan karkuun mahdollisimman nopeasti.

    Tässä suhteessa transportitn muoviset helmat on aika hyvät. Ne tulee niin paljon ulos ja ovat sen verran korkealla , että ne suojaa hyvin kolhuilta. Ja liukuovilla ei voi kolhia muita. 8)

    Uskomattoman yleistä on tuo parkkipaikalla kolhiminen. Onneksi nuo käyttikset on niin halpoja, että niissä ei kolhut paljoa haittaa. Vanhan Saabin maali kestää onneksi kolhuja uskomattoman hyvin. Tarkkaan katsoen ovista ei löydy lainkaan suoraa pintaa. Sen verran tarkkaa työtä ovat kanssa-autoilijat yli 20 vuoden aikana tehneet. Silti ei ole ruoste pukannut yhdestäkään paikasta läpi. Auto on kyllä säälimättä pistettu parkkiin kapeisiinkin ruutuihin, mikä tietysti pahentaa tilannetta.
     
  17. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    ei toi kolhiminen o mitään verrattuna naapurin kyljen kyntämisellä auton keulalla. mullakin on jonku kummipuskurin veto mersun takakyljessä... :x
     
  18. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Ja jatketaas tätä hyvin alkanutta ooteetä: takavuosina yhdellä Shellillä pysähdyttiin kahville häjy/vielä häjympi/häjyin mallin mustalla isokoppamoparilla. Viereen ajoi uudehko vaalea Lexus. Takaovi avautui ja perheen about 10v tyttö täräytti sen tietysti lintan kylkeen niin, että valkoista maalia jäi mustaan pintaan ja taisi siihen lommon tapainenkin tulla. Sorry, tuumasi tyttö niin kauhuissaan, että ei siinä voinut kuin hymyillä ja sanoa sitä sattuu (olihan autossa ennestäänkin "pieniä" kauneusvirheitä).

    Mutta mitä tekee perheen iskä, korvausvelvollinen alaikäisen jälkikasvun tekemistä vahingoista?

    Istuu Lexuksen kuskin penkillä, puristaa rystyset valkoisina rattia ja tuijottaa Shellin ulkoseinää niin kuin uskoisi siihen avautuvan reiän josta voi huristella luksusmobiililla toiseen ulottuvuuteen ja karkuun...

    Jos mä olisin mennyt koputtamaan kuskin lasiin ja yrittänyt vaihtaa isännän kanssa muutaman ajatuksen sopivasta parkkiruutukäyttäytymisestä perheenä, se olis kai ajanutkin siitä Shellin seinästä läpi, kyllä sillä oli niin :wc: housuissa.

    Joten annoinpa reppanan olla...
     
  19. ramman

    ramman Double Gearhead

    Meillä kans oli joku vetäny parkkipaikalla emännän käyttöfocuksen kylkeen puskurilla pitkän ventin, eipä ollu vaivautunu lappua jättämään :mad: no tuo focceri on onneks yleensä sen verran paskanen ettei tota juurikaan huomaa.
     
  20. lettumika

    lettumika 1st gear

    Emännän työkaveri oli katsonut parkkipaikalla meidän F-350:stä jota on kohtuullisesti korotettu ja alla 315/75R16 renkaat että kukahan raukka tuollakin joutuu ajamaan :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!