Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. bathory

    bathory Gearhead

    harrikat vie sit taas vähemmän bensaa ku nää yleisesti hyväksytyt hajabusat yms..
     
  2. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    Oisit sanonu että sinä taas oot rumin täti minkä oon koskaan nähny.Aika harvinaita että joku vanhasta cadillacistä noin sanoo.Ihme muori.
     
  3. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    ko täti varmaan on muutenkin aika känkkäränkkä vai mitä? ainakin totaalisen tyylitajuton. ...
     
  4. juku_h

    juku_h Gearhead

    Noh.. sarjassamme räpätäti, paljon puhetta ilman sisältöä! 8)

    Tämän alkukesän on auto seissu niin sattu Keskon huoltomies näkemään käkkylän hallissa niin tuumas, että "-Tuolla se on hyvä kulkee riiuulla, sopii kunnolla panemaan" ja heilutteli lanteita helvetin levee hymy naamalla!

    -Jukka
     
  5. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Joo-o....Volvo ja "ei jää jalkoihin :wc: "...Olkoon näissä jenkkiautoissa kulutus mitä tahansa,niin valitettavasti ei ole vielä sellaista volvoa edes tehty,jolla ei jäis jalkoihin :rotfl: ....Yhtään oikeasti tehokasta volvoa ei ole ruottalaiset liukuhihnalta ulos saaneet :-?
     
  6. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    noin 4 vuotias lapsi torivarrella meni vakavaksi kun Elli Edselin näki , sanoi ilmeisesti mummulleen " Hassu auto" , mummu korjasi: "se on vanha auto"
     
  7. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Riippuu mihin vertaa. Jonkin vakion GM stw:n pieksemiseen kiihtyvyydessä ei taida tarvia 300-sarjan Volvoa tehokkaampaa mallia.

    Ja kyllä Volvolla on oikeasti aika tehokkaita ja ajettavia malleja ollut.
     
  8. reynolds

    reynolds 3rd gear


    Niinpä...Kun esimerkiksi minä en omista minkäänlaista vakio GM stw:tä....Vaikka GM:n tuotteen omistankin 8) ....Silti ei ainakaan minun mittapuun mukaan ole volvolta tullut yhtäkään oikeasti tehokasta autoa....jotain etuvetoisia/alitehoisia paskakasoja sieltä kyllä tulee....Ja jopa ihan volvoliikkeisiinkin asti myyntiin tavallisille ihmisille....Jota ihmettelen suuresti :eek: :wc: :wc: :wc:...Yhtään myöskään ajettavaa volvoa en ole vielä nähnyt....Täysiä PASKOJA kaikki volvo merkin alla olevat pyörien päällä olevat keksinnöt...valitettavasti :odroll:
     
  9. Sluiza

    Sluiza 3rd gear

    No mulla ollut toyotaa,fordia,mersua,nissania ja volvoa käyttöautona...Niin kyllä volvot on nuista niitä parhaimpia ollut,ajoltaan ja teholtaan! Harraste laitteet sitten erikseen!
     
  10. Sluiza

    Sluiza 3rd gear

    Tää viesti ei kyllä liittynyt jenkkiautoihin mitenkään :)
     
  11. eldorado

    eldorado Gearhead

  12. sbf

    sbf Gearhead

    Jeeppikuski kysy tänään että onko toi aito jenkki?
    -ei, tää on kanadassa kasattu...
    -aijaa, mutta onko toi aito poliisiauto?
    -ei, tää on ihan itse varusteltu mutta kattopaneelikin on aito smith&wesson.
    -aijaa, hieno peli
    -kiitos.
     
  13. Substitute

    Substitute Gearhead

    Kun on tarpeeksi vaatimaton jenkkiauto, niin saa ihan positiivisiakin kommentteja. Joku aika sitten olin paikallisen Lidlin pihalla pakkaamassa grillausostoksia autoon. Ohi pyöräili nainen tyttärensä kanssa ja totesi että "on sulla komee vauhtikiesi"...
    Ja kyseessä on mattaantunella maalipinnalla ja kuhmuiset sekä monin paikoin ruosteiset pellit omaava GS Buick, turvakaarilla. Jäivät vielä kuuntelemaan kun käynnistin auton. Asenne ratkaisee.
     
  14. sbf

    sbf Gearhead

    Niin että otit kohteliaisuutena?
     
  15. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    en minäkään Volvo fani ole mutta tuon kommentin perusteella heräsi kysymys, että mitähän ikäluokkaa nimim. reynolds edustaa? Eipä silti, taitaa omankin nimimerkin alta löytyä sellaisia viestejä, että aina jälkikäteen hävettää.
    Joo. Astro on semmoinen vehje, ettei se herätä ilmeisesti suuria tunteita. Edelleen kukaan ei ole kulutusta kysellyt tms. Se on ulkoasultaan tietysti sotkettavissa johonkin vitoon tai transporteriin eikä sitä mielletä jenkiksi.
     
  16. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Alitehoinen etuvetoinen paskakasa? Esim. tämä:

    http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288557985573.html
    http://www.polestar.com/hr-hr/performan ... ncept-car/

    Ihan perus S60 R -mallissakin on vakiona 300hp ja neliveto. Melkein ajaa kahdeksikkoa kiihdytyksessä vastustajan ympäri, vaikka olis mikä 454 Chevelle kilpakumppanina. :rotfl: Oikeasti, ei nuo vanhat rassit vakiona ihan niin kulkevia ole, miltä ensiluulemalta tuntuu.

    Vaikka muussa mielessä kivempia ovatkin, kuin mitä uudet Volvot...
     
  17. venakopan.kansi

    venakopan.kansi 1st gear

    toi vertailu näiden vanhojen paskojen ja uusien romujen välillä on hieman turhaa, vanhat autot tehtiin miellyttämään silmää ja uutta omistajaa, uudet "autot" tehdään mielyttämään sitä naapuria ja duunikavereita.
     
  18. sbf

    sbf Gearhead

    Pikkuhiljaa euroautoissa alkaa olemaan tehoa ja varusteita niinkuin amerikkalaisissa kuusikymmentäluvulla.
    Kahdeksankymmentäluvulla volvon omistajan mielestä 300 hv:ta oli rahvaanomaisen pröystäilevä luku eikä kukaan tarvitse koskaan moista määrää...
    Hyvähän se tosiaan on nyt vertailla 71 chevelleen kun traktoriinkin on kaikki gudikset saatu kehiteltyä.
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Jos haluaa vertaa jotain merkin nopeinta mikä on vielä vähän virityspajan kautta kiertänyt, niin eikös verrokki pitäisi olla vaikkapa samanikäinen letukka, rotke tai voortti? En mä varmaksi mene sanomaan, mutta muistelen että noiltakin merkeiltä on tälle vuodelle joku ihan kivasti kulkeva kapine julkaistu :lol: Tiedä vaikka löytyisi jokunen lisävarustekin niistä.
     
  20. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Eiku "hedelmällisen" argumentoinnin pitää joidenkin nimimerkiltä mainitsemattomien mielestä olla sellaista, että pistetään viivalle uusi virityspajalta pihalle tuotu euro/japsiauto ja toiseksi kilpakumppaniksi joku kuuskytlukulainen muutamasatatuhatta kilometriä ajettu jenkkirauta, jolle ei ole tehty mitään muuta kuin tankattu ja öljyt vaihdettu. Silloin vertailu on reilua.

    Mutta mites sitten suu pannaan, kun tehtäisiinkin Jza:n esittämällä tavalla? Tai vaikkapa rakenneltaisiin se kuuskytlukulainen tekniikaltaan alusta loppuun aftermarketosilla piristeltyinä? Taitaisi vapari riittää ilman ahdintakin...

    Meni aika paljon offtopiciksi, mutta näin hieman harkinnan pohjaksi.
     

Kerro tästä muillekin!