Kommentteja Jenkkiautoista...

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

 1. puu

  puu 3rd gear

  "Niin menee ja mäkin lopetan aiheen tähän. Kommentoin kuitenkin vielä että aika harvalla lienee oikeasti kokemusta uudesta jenkistä. Varsinkaan niistä arvokkaammista malleista.. Tilannetta vääristää vielä aika vinoon se, että esim. S60 Volvo ja letukan uusi Camaro hyvillä varusteilla on jenkeissä samoissa hinnoissa keskenään. Täällä se camaro maksaa tuplaten-triplaten. Eli se mikä täällä mielletään "uudeksi jenkiksi" on siellä se halvin p*ska joka annetaan perheen juniorille ensiautoksi. Neoni nyt tuli ekana mieleen. Kyllä mulle joku Impala tai Chargeri varmaan kelpaisi kauppakassiksi ja siihenhän ne on tarkoitettukin. Urheiluautot sitten erikseen. Sillä rahalla vaan kun saa täältä jo auton, mikä taas jenkeissä maksaa parin corveten hinnan, niin ei mitään järkeä"

  Niin, minäkin lopetan tämän tähän ja pahoittelen jos joku
  suivaantui kirjoituksestani.

  En vain ymmärrä yhtään, että joku tällaisella palstalla hekumoi
  jonkin kaupasta ostettavan auton perään kun oikeasti sillä ei
  ole mitään tekemistä harrastuksen kanssa.
  Joku Olavi Virran Chevrolet on vain niin sata kertaa hienompi,
  vaikkei siinä olisi mitään muuta erikoista, kuin joku Volvo
  tai Hyundai jonka voi mennä kaupasta ostamaan sanoen: "otan tuon."
   
 2. Jokeri

  Jokeri Gearhead

  On se olavi virtakin joskus vaan mennyt kauppaan ja sanonut "otan tuon", ja kas sormen eessä sattui olemaan se chevrolet
   
 3. Mansikkamies

  Mansikkamies 1st gear

  Joku hippi oli laittanut pyyhkijänsulan alle erektiohäiriö flaparin.
  Ei tainnu Oldssi miellyttää silmää?!
   
 4. hzemax

  hzemax Gearhead

  Joku vuosi sitten bensiksellä isolohko furya tankkaamassa, ni Volvo rouva viereisellä mittarilla kysy et mitä järkee tollasessa autossa on?

  Sanoin et ei vissiin mitään, mut et tällain menee kokoonsa nähden aikas hyvin. Pääasia et pojat viihtyy.

  Noh, tänään vaimo kävi käyttiksel ( Crown victoria p71)kaupas, ni parkkihallissa notkuva telttahousu totes et swiddu jätkät kattokaa poliisiauto.

  Piste jangsterille.
   
 5. Hoke

  Hoke 2nd gear

  Miten hitossa oot saanu padan viemään tommosia määriä ?
   
 6. NUS-50

  NUS-50 3rd gear

  huom kirjoitin että mitä minulla on ollut, eipä kyllä ole ollut muita niin vanhoja autoja. totta tuo että auto kuin auto kun 30v ikää alkaa olemaan niin tottakai enemmän melkeen kuluu aikaa korjaamiseen kuin ajamiseen, mutta toisaalta eipä oikein paljon muita noin vanhoja autoja liikkeellä enää näy kuin jenkkejä että sekin kertoo taas jostakin :odroll:
   
 7. Marklin

  Marklin Gearhead

  Tänään toiseen suuntaan Stadissa.
  Valoissa jalkakäytävältä pari mukavannäköistä ja hyvinmuodostunutta tummaa tyttöä katseli Firebirdiä. Toinen sanoi jotakin ja toinen nyökytteli kovasti ja hymyili leveästi.
  Olikohan kyseessä positiivinen kommentti autosta vai humoristinen toteamus omituisesta kuljettajasta ? :rotfl:
   
 8. T5

  T5 Gearhead

  Ihan normikulutus tuo tuntuu olevan tuolla koneella, 4.10 perällä ja th400-laatikolla istutettuna tämmöiseen koppaan.
   
 9. Barracuda-65

  Barracuda-65 3rd gear

  Melko härski :webmaster:
   
 10. Mr.Speed

  Mr.Speed Gearhead

  Kymmenen vuotta ja 337 sivua! Ilmeisesti näistä vehkeistä riittää ihmisillä juttua ja tarinaa... :rotfl:
   
 11. sectoid

  sectoid Gearhead

  Tästä on jo melko paljon aikaa. Oltiin kaverin kanssa paikallisen pankin pihalla automaattikäynnillä.

  Pihalle tuli viininpunainen vectra. Kuski tuli Dodgen viereen ihmettelemään ja sanoi näin. "Siellä on ihan kunnon pata pellin alla. Kunnon kasi eikä mikään kuutonen!"

  Sanosin miehelle että kyllä siellä on kutonen konehuoneessa. Ei uskonut, joten avasin konepellin. "Miten se noin käy?! Siinä on jotain vikaa kun se tuolla tavalla käy!"

  Moottoriin on asennettu Cliffordin peltipakosarja sekä imusarja. Pakoputkena on 2,5 tuumaista rosteria, sekä jokin vaimenninpönttö jonka merkkiä en muista. Ääni on todellakin melko paljon erilainen kuin alkuperäisillä.

  Tuo kutosmyllystä vittuileminen on asia jota en pysty käsittämään. Yleensä vittuilijat ovat vielä henkilöitä joilla ei ole mitään harrasteautoa.
   
 12. kapa

  kapa 3rd gear

  KATO HIENO AUTO! Se on... se on............... LENTOAUTO!
  Pikkupoika kaupan parkkiksella fleetwoodista :lol:
   
 13. juha745

  juha745 3rd gear

  Ajelin farmari-Coronetilla Seppälän Citymarketin pihassa, nii joku pentu sano isälleen: "Kato limusiini!"

  Ja lisäks vielä näin ikään kuin offtopic-bonuksena isän vastaus: "Mikä?" äänellä, joka toi mieleen sleepysleepperssit. :lol:

  Ainiin, ja tulihan eilen myös klassinen: "Taitaa aika usein joutua käymään tankilla." :lol:
   
 14. Barracuda-65

  Barracuda-65 3rd gear

  tänään terminaalin parkkiksella. Oli dodgessa ikkuna auki siinä lähtöä tehdessä käynnistin auton ja poika siinä vastapäätä sano papalleen et osta sä pappa kans tollanen. En kyllä kuullut et vastasko pappa mitään siinä kun se itseään uudehkoon audiin tunki :)
   
 15. jorkki107

  jorkki107 Gearhead

  täälläpäin kun päästelee tolla FRAUN :pinup: 54 chopatulla chevyllä,ni Svetlaanat ja Igorit tuijottaa ja sohivat kilpaa.nelikaistaisella ajelevat hiiiljaaaa ohi ja kuvailevat kännykällä.
  eka kerran kun kävin venäjällä ni tullissa kesti puoltuntia ylimääräistä ,kun tullitäti tahtoi kuvauttaa itsensä ja kaverinsa autoon nojaten.sen jälkeen ihmeteltiin muuten vaan ja joutui pitämään jonkunlaisen esitelmän :rotfl:
  posmotus oli hirveä,enkä puoliakaan ymmärtäny.

  huoltoasemalle kun pääsin, ni kassa tyttö ampui pihalle ja riemastui/kiljui hulluna.se ois varmaan tahtonu lähteä kyydissä Suomeen?? :eek: :D . taaskaan en ymmärtäny juuri paljoa,mutta pointti tuli selväksi.
  vuosimalli niitä ihmetytti eniten(onpa vanha) ja paperit kopioitiin varmuudeksi(muinaismuisto yms.. lain takia)

  tulipahan jotkut hyvälle mielelle.
   
 16. lojo80

  lojo80 3rd gear

  ihmettelyä riitti Haapsalussa ku..Corvairin kanssa siel oltiin..monen paikallisen naama veny aina napaan asti ku kysyin että "konee haluat nähdä" ja takakannen avasin ku odottivat kiltisti että avaan keula pellin.. :lol:
  Kisapaikalla joku paikallinen alkoi hoono soomella väittämään että..Porchen lohko siihen on laitettu :argue: ..ei meinanut millään uskoa että ehan Chevyn 6 pata siel on.. :lol:
   
 17. Karpov

  Karpov Gearhead


  Venäläiset osaa nauttia ja arvostaa amerikan pelejä :D

  Ei tartte kun perus farkulla käydä tankilla niin tulee hyväntuulisia katseita ym. Sillä aikaa kun kaistalla moni Suomalainen katsoo kyrpä naamassa että mitä tommonenkin romu täällä tekee.
   
 18. Puutera

  Puutera 2nd gear

  Ehkä vain meillä osataan olla kateellisia. :D
   
 19. jaketin

  jaketin Gearhead

  Joku näissä "romuissamme" ihmisiä kiehtoo. Kävin tässä jokn aik suku tapahtumassa tuolla patinoituneella dartillamme. Parkkipaikka oli täynnä uudempia, parempia ja kiiltäviä autoja. Seassa oli jopa vain 200 km uusi auto. Kummasti vaan kaikki ihmiset pyörivät tuon kuluneen dartin ympärillä, mitkään muut autot eivät kiinnostaneet. Kaikenlaisiin kysymyksiin tuli vastailtua.
   
 20. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Kyllä tässä varmaan olisi jollekin tutkimuksen paikka. Itse olen analysoinut asian niin että kaikki johtuu peri suomalaisesta luonteesta jonka taas muodostaa ikiaikaiset käsitykset siitä että pitää elellä vaatimattomasti ja eleettömästi. Eletään ja asutaan samalla tavalla. Ei millään tavalla poiketa massasta ettei joku katso pahalla silmällä ja ettei tule pahoja puheita. Tällä tavalla meistä on muodostunut toijota ja ooppeli kansa kun ne ovat yleisesti hyväksyttyjä ja niitä on lähes kaikilla. Kun joku tästä poikkeaa on se em. ryhmälle kauhistus. Kokemukseni mukaan suurin osa ihmettelijöistä on vanhempaa saapumiserää joille vaatimaton elämäntapa on ollut selviö itäystävän teoista johtuen. He eivät tunnu millään ymmärtävän että ajat ovat muuttuneet. Kaikki poikkeaminen em. porukasta aiheuttaa heille ihmeteltävää ja sadon voi korjata tästä topikista. Lisäksi he tietämättöminä ( eivät erota merkkejä / malleja/ värejä/ auton ikää) lähes aina luokittelevat jenkkiautolla ajavan kuuluvan esim rikkaisiin.
  Esim mun -93 STS on luultu olevan 2000 vuodelta tai uudempi. Eräs henkilö kyseli että miten minulla on varaa pitää 20k€ arvoista autoa, kattelin ympärilleni enkä voinut ymmärtää että hän tarkoitti mun tonnin arvoista Cadillacia...
  Tämä siis minun mielipiteeni eikä varmaankaan se ainut oikea.
  Vilkuna, jatkatko "analysointia", olen aina luottanut sun näkemyksiin. :odroll:
   

Kerro tästä muillekin!