Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Osasyy on varmaan myös se että suomessa ollaan aina oltu erittäin aktiivisia hävittämään kaikki vanha, ainakin näkyvistä. Oli kyse sitten rakennuksista, koneista, käyttöesineistä ym.

    Sitten kun tuodaan näkyvästi esille vanhaa kalustoa niin se tottakai kiinnostaa kun sitä näkee niin harvoin.

    Ei sillä valmistusmaalla varmaankaan suurta merkitystä ole, ihan sama mistä +40v autosta avaat konepellin jossain parkkipaikalla niin kyllä siihen kummasti alkaa kertymään porukkaa ympärille.
     
  2. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Luterilainen kasvatus, SDP ja huono viher-omatunto ja automaattivaihde on syntiä.
     
  3. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    "montakohan kuhmua mulla on ennenku päästää weturitalleille" tokas ukko ku hyppäsin ratin taakse.
     
  4. mallasviski

    mallasviski 3rd gear

    Emännän sisko pyysi kyytiä paikalliseen festaritapahtumaan. Siskolla uudehko farmari folfo. Däässeli.
    Vastattiin, että sopiihan se, pääset kerrankin auton kyytiin.
    Hankki kyytinsä muualta. :D :)

    Emäntä myös Äitiään yrittänyt monesti edes koeajelulle, omalla -65 Buickillaan. Aina on löytynyt vaikka silitettävää tai on pitänyt lähteä vaikka metsään katselemaan puitten kasvamista... :D
     
  5. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Kerrankin näin, kavereitten kanssa oltiin Never grow oldissa (baari), siinä sitten eräs tyyppi kysyi "Vieläkö nönnönnööllä se jenkkirauta, paljokos se syö bensaa?"
    Hetken mietin, että jaksanko edes vastata, mutta sanoin kuitenkin, että noin 16litraa/100km ja sekakulutus toki enempi. Yllätyin vastauksesta, "Tjaa, no eihän se ole paljoakaan, kyllähän semmosella ajelis". :eek:
     
  6. Caideman

    Caideman 1st gear

    Eilen tuossa kylillä pyöriessä kuului jonkun kännisen teinijolpin suusta "Mikä v*tun romuralli täällä on?", kun ohi lipui jokunen viimeisen päälle laitettu auto. =D
     
  7. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Pari päivää joutui ajamaan ilman pakoputkea, niin naispuolinen pomo tuumasi töihin mennessä että jonkun auto käy kolmella pytyllä.
    Vastasin että toivottavasti käy edes seitsemällä.
     
  8. artz

    artz Gearhead

    Yllättävän paljon on tullut kommentteja, useimmat tietty tankkauksen yhteydessä. Pahaa sanaa ei ole vielä tullut keneltäkään. Autoa on ihailtu ja lähinnä kyselty että "Onkos oikein V8 siellä keulilla?". Sanottiin myös että näitä Amerikkalaisia tosi harvoin näkee enään..

    Bensan kulutusta on tietty kysytty mutta ihan keskustelun aloittamismielessä. Olen vastannut yleensä jotain, että 15 litran tietämillä. Sainpa kerran vinkinkin että jos käyttää vakionopeuden säädintä, niin sen voisi saada putoamaan :D

    On pikkunen tankkausongelma tällähetkellä, eli ei saa ilmaa ja lirutus kestää siten huomattavan pitkään. Siitä on moni ihmetellyt että "Kuinka iso tankki sulla oikein on?" Tekisi mieli vastata jollain ylisuurella luvulla, mutta en viitsi alkaa v***uilemaan.
     
  9. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Viikko takaperin poikkesin tankilla tuolla isolohkolla. Toisella puolella mittaria oli joku Audilla: kuski tankkaamassa ja vänkärin paikalla joku kanssamatkustaja. Kun sain autoni sammuksiin, niin kuulin kuskin kommentoivan vänkärille, että "Onpa hyvät ulostuloäänet." Tuohon vänkäri, että "No, eipä ole erikoiset sisääntuloäänet." Kuski tuumasi siihen, että "Taitaa kuitenkin olla myös hyvät sisääntuloäänet." En viitsinyt reagoida heidän keskusteluunsa mitenkään.
     
  10. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Neonin kohdalla perinteisiä paljonko kuluttaa ym. juttuja ei tarvitse kuulla, mutta apukuskin peilin varoitustekstiä usein luullaan joksikin huumoritarraksi.
     
  11. sectoid

    sectoid Gearhead

    Tämä on valitettavan totta. Kaikki muutamaa vuotta vanhemmat esineet ovat "vanhoja paskoja" yms...

    Omistan kaksi 30 vuotta vanhaa isoa Philipsin radionauhuria. Komeasti soivat vieläkin sekä kasettidekkikin toimii molemmissa. Vahvasti epäilen minkään nyt tehtaasta tulevan esineen toimivan 30 vuoden päästä.

    Helteessä oikuttelevasta harrasteesta vittuileville voisi sanoa jotain tämän tapaista. "Katsotaan sitten 40 vuoden päästä vieläkö autosi toimii, vai onko siitä tehty kuppeja tuikkukynttilöihin."

    Harrasteella ajellessani näen monesti aika metkoja ilmeitä ihmisten naamoilla. Osa on inhoa, osalla ei minkäänlaista reaktiota, osa menee ohi mieltä osoittaen. Parasta on kuitenkin kun näkee kauniisti hymyileviä milffejä katselemassa lipumistani. :wink:
     
  12. JaMMu76

    JaMMu76 1st gear

    Espoossa Lauantaiselta yöltä, poliisin suusta, puhalluttamaan tullessa:" *ittu mikä auto, tällähän pitäisi olla ihan luvallista ajaa kännissä!" :eek: Kyllä räjähti porukka autossa nauruun :D
    (ps nollat puhalsin)
     
  13. Tuukka

    Tuukka 1st gear


    Menee kyllä aika rankasti ohi aiheen, mut mulla on kämpässä tietokoneen ja vinyylisoittimen äänentoistojärjestelmä toteutettu jollakin panasonikin ikivanhalla peltikuorisella laitteella jossa on TOIMIVAT kasettisoitin ja radio ja 4 kajarin lähtöö ja kyseisen laitteen löysin jätepisteestä joskus 7 tai 8 vuotta sitten. Toi uudempi 3CD:n karusellilla ja polttavalla CD-soittimella varustettu härveli meni paskaks joskus viime vuonna eikä se ollu kun hädin tuskin 10 vuotta vanha. saatanan kertakäyttöpaskat, perkele kun kaikkia laitteita tarttee ostaa useita kun useimpien ihmisten elinikä on pidempi kun käyttöhyödykkeiden.....
     
  14. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Hyvin sanottu!
     
  15. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Tää oli hyvä! Tänks, täällä saatiin hyvät naurut!!!
     
  16. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Tollasesta autosta tarviais kyllä kuva nähdä!
     
  17. JaMMu76

    JaMMu76 1st gear

    Eihän tuo kummoinen silleen ole mutta ilmeisesti se vaikutuksen teki kun pimeydestä pikkuhiljaa lipui kohti puhalluttajaa :)
    http://ep1.pinkbike.org/p4pb9928320/p4pb9928320.jpg
     
  18. sectoid

    sectoid Gearhead

    Hieno auto omasta mielestäni! :)
     
  19. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Onhan toi komea laitos.
    Kommentista päättelin vaan että olisi joku härskimmän pään lintta vehje ollut.
     
  20. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Komea jenkkirauta!
     

Kerro tästä muillekin!