Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    aihetta sivuuttaen. Oma 5v tyttö tokas ajelulla et eikö noi neloskoneet ole vähän semmosia äitien juttuja 8) tätä nykyään käyttöautona astro mut silti "muriseva" auto on paras :lol:
     
  2. Epanen

    Epanen 1st gear

    Viikonloppuna ajoin rammilla yhelle parkkipaikalle ja siinä oli jonku euroavoauton päällä teinejä. Yks sitten innostu ja ruopes kovaa äänee kavereille kertoo et tos on nyt semmone duramax -,- olin vähä silleee et, "juuujuu. Sepäs se onki"
     
  3. JaMMu76

    JaMMu76 1st gear

    Totta joo, ehkä edellinen laulukäkkylä olisi ennemminkin ansainnut tuon kommentin :D Olihan tuo kuitenkin vaihtelua mitä kommenttia yleensä tuolla saa, vaikka "Myö kateltiin että Kekkonenko sieltä tulee tankkaamaan" tai jotain muuta kyseiseen herraan viittaavaa :D (kuskilla on kyllä tukka päässä)

    Ja kiitokset muillekin autoa kommentoineille :)
     
  4. Mutku

    Mutku Gearhead

    On se! Erittäin hieno ilmestys. Onnittelut autonvalinnasta. Auto isolla AAlla, kunnon jenkkirauta. Älä ihmeessä ikinä hävitä tuota, katuisit myöhemmin varmasti!
     
  5. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    ei kommentti, mutta nykypäivänä silti hämmentävä asia. olin liikennevaloissa astron kanssa, vastapäätä minua oli valoissa joku opel zafira tms ja sisällä koko perhe. opeli lähti sitten valoista kääntymään vasemmalle eli minusta katsottuna oikealle, ja kun siitä edestäni meni ohi niin takaikkunasta joku n.14v poika laittoi oikeen reteesti käden ulos ja näytti peukkua. olin vähän että häh :rotfl:
     
  6. captainpera

    captainpera 2nd gear

    Tuli tuosta parkkipaikalleajosta mieleen: Kerran kaarsin ramilla yhden pirkanmaalaisen ostoshelvetin parkkipaikalle, niin äiti + kaksi pikkupoikaa odottivat, että menen ohi. Äiti veti pikkupojat viereensä kuin kanaemo poikaset siipiensä suojaan vaaran uhatessa.

    Pikkupojat katselivat ihaillen silmät suurina ja toinen sanoi: Oooh. Mää ostan isona tommosen! Niin minäkin, sanoi toinen. Mamma sanoi, että Äiti ei kyllä tykkää yhtään! Hyvin kuului kun oli lasi auki ja luu pihalla. Morjestin lopeille ja polkaisin tuplaputkista savupilven. Lopit olivat yhtä hymyä ja akan ilme hapan niinkuin olisi myrkkyä juonut. 8)
     
  7. JaMMu76

    JaMMu76 1st gear

    Kiitoksia :) Kyllä tuosta on nyt tarkoitus pitää kiinni, miellyttää omaa silmää kovin ja noita 60-sarjalaisia kun ei pahemmin tule vastaan(tuota vuosimallia valmistettu muistaakseni 3550kpl)Myös auton historia on ihan hyvin tiedossa, hautaustoimiston saattoautona melkein 30 vuotta jonka jälkeen oli Pennsylvanian Cadillac clubin piälliköllä ilmeisesti siihen asti kun rantautui suomeen. mm auton alkuperäinen kauppakirja yms papereita auton historiasta on paljon tallessa.
     
  8. Kartsa67

    Kartsa67 3rd gear

    Korostin tuota alinta lausetta. Noissa tilanteissa se on ihan sama miten paljon sitä rahaa palaa bensaan, hymy oikeassa paikassa korvaa sen kaiken vaivan :)

    Toinen kommentti, olin rysyllä duunissa ( -64 farkku ) ja eräs työkaveri alkoi sen perinteisen kyselyrumban auton nähtyään, koneen koko, paljonko vie yms. Sanoin että kone on 6.6l niin seuraava kysymys oli, onko diesel? :eek:
     
  9. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead


    kyllä totuus tulee lapsen suusta!

    vanhemmiten ihmiset muuttuu yleensä vttumaisiksi nipottajiksi :odroll:
     
  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Eilen Hämeenlinnan keskustassa Linnacruisingin letkaa seuraavan yleisön keskuudesta kuului jalkakäytävältä: "mistä noita oikein riittää?" :D
     
  11. JKAVS

    JKAVS 1st gear

    Parin vuoden kuluessa kolme eri henkilöä on luullut isän -90 Fleetsideä ihan uudeksi.
     
  12. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Eilen Kalajoella cruisingissa: "Jos mulla olis tämmöinen, niin pitäisin sitä vain tallissa, enkä ajais ollenkaan!"

    :-?
     
  13. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Eilen US-Partsin luota lähtöä tehdessäni ilmestyi siitä viereisen Kalatukun ovesta vanhempi herrasmies, joka tuli juttusille Oldsin viereen.
    Kuultuaan, että pellin alla majailee 7,5 litraa, herra totesi: "eipä ne nykyään tee enää kunnon kokoisia koneitakaan".
    Kulutuksesta emme keskustelleet, joten se tuskin häntä kiinnosti.
     
  14. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Kävin tuossa kuluneella viikolla yhdellä pienemmällä kylällä viemässä isovanhempien haudalle kukan. Olin Capricella liikenteessä, ja kun lähdin pois parkkipaikalta, vastaan käveli vanhempi herrasmies, joka pysähtyi ennenkuin oli auton kohdalla ja otti hatun pois päästään ja painoi pään painoksiin. Ymmärrän kyllä että hän erehtyi luulemaan Capricen olevan virka-ajossa, mut kyllä mua jostain kumman syystä nolotti kovin tän tapahtuman jälkeen... :oops:

    Ja siinä kuva vankkurista....

    [​IMG]
     
  15. capri30S

    capri30S 1st gear

    Työkaveri näki tämän näyn:
    [​IMG]
    Ja kommentti oli;
    "Äijällä on Miami Vice ihan omassa pihassa"
    Hieman pisti hymyilyttään.

    Porukoille piti käydä näyttämässä tuota uusinta hankintaa, niin äijä oli yhtä hymyä ja sanoi että kyllä se on varmasti hienoo kun on iso moottori autossa ja äitee oli perinteiseen tapaan vaan sitä mieltä ettei tommosessa oo mitään järkee, ja oli huolissaan vakuutusmaksuista (!)
    Eipä oo kyllä Camaroon kallis vakuutus ollenkaan.
     
  16. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Onko tuo Camaro haettu Marttilasta?
     
  17. capri30S

    capri30S 1st gear

    Juu, sieltä mää sen viikolla hain.
     
  18. Rusty

    Rusty Double Gearhead


    Niin mää vähän ajattelinkin..
     
  19. capri30S

    capri30S 1st gear

    Tuttu peli?
     
  20. Helkkari

    Helkkari 1st gear

    Itsellä on vielä ainakin joku autokoulun märkärataajo jäljellä, niin opettaja sanoi että olisi kyllä ensimmäinen kerta kun joku tulee radalle pelleilemään tälläisella lossilla! :rotfl:
    (ajo kuuluu suorittaa omalla autolla)
     

Kerro tästä muillekin!