1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Kommentteja Jenkkiautoista...

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

 1. LordMrFord

  LordMrFord Gearhead

  Uudet autot ovat usein ihan hyviä paikasta toiseen siirtymiseen.

  Vanhalla autolla saattaa jo työmatka olla se päivän kohokohta.
   
  leivonharri, Kalu, KajS ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. xarper

  xarper Gearhead

  Juuri tämä jälkimmäinen. Jos se töihin lähtö vituttaa ni se vituttaa vielä enemmän suorittaa jollain riisikipolla. Antaa kummasti uutta potkua heti aamun kun se kasi jyrähtää tulille.

  Enkä nyt kyllä muutenkaan ymmärrä mitä järkeä ostaa uutta auto mistä maksat vitusti lainalla ja kuluja ja kun myyt sen vuoden päästä ni et saa puoliakaan takas enää.
  Kunnon rahan haaskausta kyllä. Noilla lainarahoilla ja kalliilla vakuutuksilla yms mä ajan jenkillä ympärivuoden ja silti kulut on varmaan halvemmat.
   
  moottorinlohko, KajS, isoatlas ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. KajS

  KajS Gearhead

  Just noin niinkuin tuossa yllä. Vatusti lainaa ja kalliit vakuutukset. Meidän perheen yrittäjä-emäntä julisti toistakymmentä vuotta sitten, että hänellä pitää olla uusi ja varma auto, jolla pääsee aina aamuisin sinne firmaan.

  Tilanne on nyt sitten se, että emännälle haetaan mukavasta fordliikkeestä (milloin se on minkin niminen: stockmannautomaalaakkonen...) kohtuutuoreita tai jopa uusia focuksia. Minä sitten pidän pojan kanssa näitä raatojen kokoontumisajoja (tosin poika ei enää asu samassa taloudessa, hänen autot kyllä).

  Se suoran kuutosen (sivuputki huom.) käyntiin täräyttäminen aamuseitsemältä on mulle kyllä yksi päivän kohokohdista. Ajan siis aamuisin slanttivanilla avaamaan sen firman, jonne focus saapuu muutama tunti myöhemmin...:eek:

  Onko tässä autoilussa järkeä? No ei...
   
 4. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Itsellä kun on 4 autoa ja yksi polkupyörä joilla ajelen töihin aika randomina, niin vaihtelu se on joka virkistää. Jopa matkailuautolla on mukava ajaa välillä kun ei ole pitkään aikaan puikoissa ollut. Ja '49 Oldsin kasin rytkytys, oikean sivupeilin puute ja tehostamaton ohjaus alkaa nyppiä kun pari viikkoa putkeen joutuu sillä ajamaan jos muut ei ole käytettävissä.
   
 5. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Sehän riippuu vissiin aika monesta asiasta että onko siinä uudessa autossa kalliimmat vakuutukset kuin vanhassa. Oon kaikenlaisia hylsyjä joskus katellut ja vakuutuksia jonkinverran vertaillut uudempien ja vanhempien kans ristiin.

  Kalleimmat vakuutukset ja ajoneuvoverot on tossa mun Cutlassissa. Paitsi jos jossain on sitten mukaan tullut käyttövoimavero, se kääntää vaakakupin.
   
 6. Karpov

  Karpov Gearhead

  ^No ei sitten oo voinu kovin paljon autoja olla ;)
   
 7. jariha

  jariha 3rd gear

  lopettakaapa jannut tämä vääntö tässä topikissa ja menkää sinne ovikiila topikkiin? anteeksi kun johdin keskustelun harhateille viikkositten:(
   
  1purehell, KajS ja Marklin tykkäävät tästä.
 8. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Sillä on väärä otsikko, pitäis olla kommentteja euroautoista (sivuten aihetta kommentteja jenkkiautoista), sit voisin itekkin sen avata, ja ovikiila on jenkkiauto a.k.a rikkaimuri
   
  jariha tykkää tästä.
 9. sladiaattori

  sladiaattori 3rd gear

  älä oo huolissas ei se ny sun vika ole! eiköhän nää persereiät pian lopeta tämän paskanjauhannansa ja tämä KOMMENTTEJA JENKKIAUTOISTA topic saa jatkaa sille tarkoitetussa aiheessaan rauhas.

  niin se kommentti.. eikö tua kannattaasi sammuttaa niin saisit sen tankin joskus täyteen hymyilytti kovasti tämä harmaan herrasmiehen viisas toteamus
   
 10. jariha

  jariha 3rd gear

  onse vähän kun menin avautumaan ysäri karpaasin käytöstä päivittäisenä kulkuneuvona? tulevalla autolla pitäisi ajaa 100-300km vähintään päivittäin ja iltoja en viihtisi sit kuitenkaan suorittaa "perushuoltoja" tehden? ja anteeksi taas tää jatkaminen aiheeseen johon meillä on muovikiila topikki:( nimi on muuten ihan perseestä tolla topikilla ninku niku tuumas?
   
 11. nova71

  nova71 3rd gear

  Tyttöjen jälkeen asiaan.
  Naapurin naapuri kattos konehuoneeseen kuskin kulmasta ja totes, että eikö tää ookkaan ku nelipyttynen ku rimäärejä laski, mie että on tuolla toisella puolellakki jotain putkiloisia.
   
 12. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Ei mulla ole autossa oikeaa sivupeiliä eikä taustapeiliäkään, en niitä hirveesti ole kyllä kaipaillutkaan vaikka kaupungissa ajan missä erinäiset asiantuntijat ovat minua ohjeistaneet ettei kuulemma pysty ajamaan ilman peilejä
   
 13. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Amatöörit peruuttaa kattoen ikkunasta niska väärällään.
   
 14. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Juu olen sitä ikäluokkaa että mulla on vielä kääntyvä pää

  Olen myös amatööri
   
  Muokattu: 24.9.2016
  Karpov tykkää tästä.
 15. xarper

  xarper Gearhead

  Vähän sama vika, harrastekulkineesta poistettu turhat ulokkaat ja ainut peili on taustapeili taas. Vielä on ainaskin selvitty ilman edes läheltäpiti tilanteita kun niskat toimii mullaki vielä.
   
 16. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Itellä poistettu (tippu pakkasella) taustapeili kunnen halua sitä lerpaketta näkökenttää peittämään
  Molemmat sivupeilit on pakolliset kun vetokoukku löytyy autosta

  En tosin osaa taakse kurkkimalla ees peruuttaakkaan paitti traktoria [naurava hymiö]

  Ja taustapeiliä ei kärryyn peruuttaessa ees tartte kun kaikki jotka on näyttämässä kuvittelee, et kattelen kattoluukusta suuntimaa minne näytetään


  Miten muuten onko suomaliassa sallittu ne venäläisten suosimat lisäpeilit eli pikkuiset kamerat siinä nurkassa ja näyttö peilikolmiossa
   
 17. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Taustapeili tippu multa kun ajoin johonkin monttuun pikatiellä

  Oikea peilin säätövaijeri katkes ja näyttää maata
   
 18. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Ei kannata korjata mukavempi ajaa raadolla. Taitaa loppuki auto olla samaa luokkaa
   
 19. Pikku-Kalle

  Pikku-Kalle 2nd gear

  Eikös kuskinpuolen peili ja taustapeili ole pakollisia poislukien 20-30 lukulaiset tai jotain? Vai miten tää meni?
   
 20. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Juu ei peilien korjaaminen ole ihan ekana prioriteetti listalla. Elämässä on muutakin tekemistä kuin auton korjaaminen, varsinkaan kun noi ei mun liikkumiseen tai mukavuuteen vaikuta pätkääkään.


  Kai ne samalla panen kuntoon kun vaihdan tuulilasin, hitsaan karmin ja otan ovet työn alle.....eli varmaan ens tai seuraavana talvena...

  kyllä ne korjataan kun kiinnostusta ja aikaa tulee. Nyt on pari muuta asiaa kun pitäs ekana tehdä. Kiitos kuitenkin inline huolenpidosta.
   

Kerro tästä muillekin!