Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Lauantaina kävin vähän ajelemassa ja tulin takasi kotikylään, päätin käydä ostoksilla lähikaupassa ja parkkiksella pari ~8-10v naskalia fatbaikkeineen kommentoi "Vähänks siisti!" kun akkuna auki ajelin... Mieltä ylentävää kuulla, että joku muukin pitää 76 vuoden Fury farkkua hienona :D

    Kaupasta tullessa oli kolmas nassikka pyöränsä kanssa vieressä katselemassa mutta ei kommentoinut mitään.. :)
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vanissa en ainakaan oo ikinä nähnyt hyötyä ajaa dieselillä kun kulutusero mitätön vs tehoero + jos jotain koneesta laukeaa.


    Tohon kärrynvetoon.. Mulla nyt passatissa (hyi) 180hv 420nm eli melkeen 5.7 vanin lukemat. Entiedä miksi se huonommin vetäisi tai rupeis tosi janosaksi? Tottakai raskaammalla autolla tukevampi vetää.


    Nimittäin moni noista parjatuista dieseleistä kehittää ihan hyvin nykyään ruutia ihan jo marketista ostettuna.
     
  3. grantorino

    grantorino Gearhead

    Hyvä suoritus sinänsä, vaikkakin köyhtyy siinä pelkästään polttoainekuluissa yli kaksi tonnia rahallisesti.
    Onko myöhemmin tämän 10 vuoden aikana tullut tehtyä yhtäpitkiä reissuja?
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Näin yhden frendin tänään onen vuoden tauon jälkeen kaupan parkkihallissa kun suben parkkeerasin sen tdi v70 viereen,turistiin subun kulutuksesta,ja sanoin että nyt sai säätöjä vähän kohilleen ja keskikulutus huitelee siinä 25ltr,mutta juuri sain pudotettua 5ltr kun lähes 30meni ja saa vielä vähän pudotettua,kun alipainevuota ym vielä on.Kaveri nauro katketakseen,että toi vitun volvo vie sen 5ltr satasella,mutta näköjään kyyti ykkösluokassa maksaa:D
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Keski-ikänen rouva kyttäs tullijonossa murhaavaasti viereisestä autosta. Mulla vani tottakai kävi ja toi sähköpumppu taas kako ja naputti kun viimeistä kesäpäivää.

    Olin jo varautunut nasevaan vastakommenttiin.
     
    rane58 ja palontie tykkäävät tästä.
  6. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Pari varhaisteiniä tuli kaupan parkkiksella kehumaan "muskeliautoa" kun hain sen tänään talvisäilöstä.

    Joutu toteamaan et ei toi Valiantti vuotavalla pakosarjalla ja kylkiputkella kyllä mikään muskeli ole 101 hepallaan jotka siellä joskus tehtaalla lähtien oli, ja nyt varmaan vähemmän. :D

    Mut eipä tuntunu haittaavan. :)
     
    DX, MJF, palontie ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. jariha

    jariha Double Gearhead

    ostitko jäätelöö;)
     
  8. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ostin. :rotfl:
     
  9. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Itselle vai kehujille;)
     
  10. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kyllähän siinä pedon merkin saa helposti otsaan jos tenaville jäätelöä ostelee.
     
  11. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Omalle ja emännän juniorille sekä emännän siskon tytöille. ;)

    Toki saatan mäkin ehkä yhden maistaa. :D

    Jälkikäteen mietin kyllä, että olishan niille kehujillekin voinu jädet tarjota, mut enpä tajunnu sitä siinä ostoksia autoon laitellessani.
     
  12. C '70

    C '70 3rd gear

    Mulle tuli s-marketin pihassa vähä tuiskeessa oleva seppo selvittämään et oonko noita elokuva ohjaajia. Kysyin että mitenkä nii ja en kyllä ole, vastas että pelkästään elokuva alalla olevilla on varaa ajella tämmösillä laitteilla. :):)
     
    rane58 tykkää tästä.
  13. DX

    DX Double Gearhead

    mää oon aina sillontällön ostanut kun kassalla olevien tenavien laskelmat tai budjetti ei oo ihan täsmännytkään ja osa tarkoin valituista herkuista meinaa jäädä saamatta.

    Ei ainakaan vielä oo merkattu. :rotfl:
     
  14. DX

    DX Double Gearhead

    hauska ajatusmalli.

    tommoseen vois vastata, että olen stara oman elämäni saippuaoopperassa.
     
    rane58 tykkää tästä.
  15. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tragikomediassa.
     
    onoff road, Camino'79 ja rane58 tykkäävät tästä.
  16. Holley

    Holley Gearhead

    Kaverilla oli joskus sellainen "Kawasakin-vihreä" Hornet, jossa oli takuulla paha ääni ja paha se oli sisällekin, kun koko kabiini oli jotain alumiinipeltiä... liekö sama auto mahdollisesti? Chevyn tekniikalla oli 90-luvulla, scooppi konepellillä ja jotain semmoista.
     
  17. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    :) Ollu noita pikku reissuja vaan ton pikku reissun jälkeen. Toissa vuonna mentiin esim Viron FullSizen kerhon miittiin "suorinta tietä". Eka Keskiviikkon kotoa Lahden lähelle VTCF:n miittiin sieltä Hämeenkyröön kun kersa halus Hämyfestareille (3h paikalla) siitä yötä vasten Kirkolle ja oltiin reilu tunti "huilaamas" kunnes päästiin laivaan (oli sunnuntai aamu) Tallinnasta ajeltiin Riikaan, Riikasta Jelgavaan RAF:n tehtaiden kautta Siguliaan Liettuaan. Sigulias käytiin Ristikukkulalla ja kissa museossa. Sitten takaasin kohti Eestiä jossa pidätettiin yöksi Moe nimiseen kylään kaverien luo. Aamusta vani taas tulille ja JärvaJaanin vana tekniikan museon kautta miittipaikalle joka oli reilu 50km Tallinnasta etelään. Matkaa kertyi edestakaasin noin 2500km (1,5 viikkoa) Mitä sitä suoraa ajaa kun autot on tehty ajettaviksi.
    Ai niin ja silloin kun ajeltiin toi pidempi reissu oli 95 bensa itäreunassa eurooppaa alle 1€/litra eli polttoaine kulut oli jotain 1300-1500€.
    Akan vani vie nykyään noin 14-16l/100km (ilman vaunua) Olds 350 (-vm 1978)+th-350 lockup,600 cartteri perfomeerin päällä ja liian tiheä perä. 80km/h noin 2800r/min.
    Viime ja edellis kesä oli akan vani ilman leimaa ja kaikki miitit kierrettiin Internationaalilla (ex paloauto) viime kesänä tuli noin 1700 km 28l/100km (matka-ajossa)

    Oho meni hieman offiksi sori. Piti vaan vastata grantorinolle :oops:
     
    leivonharri ja rane58 tykkäävät tästä.
  18. spinout

    spinout Gearhead

    YLEn aamu-tv:ssä oli tänään kaksi herrasmiestä hienoine 30-luvun Packardeineen ja lopuksi toimittaja esitti pakkokysymyksen paljonko vie satasella ja siihen vastattiin 14-15 litraa toimittajan ison hymyn valtaessa lähitienoon.

    Ylen nettiuutisissa aiheesta oli artikkeli, jossa todettiin, että jos museoauton näkee jossain, on todennäköistä, että se lipuu rauhallisesti ohi. Autojen tuntivauhti on nimittäin 14–15 kilometriä tunnissa
     
    rane58 tykkää tästä.
  19. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    ^^nyt on tuuheeta faktaa Ylellä, ei mennyt vero hukkaan!
     
    jariha, juha745, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
  20. Nyypäle66

    Nyypäle66 Gearhead

    Nyt kun autossa on kartturi (lue mies) niin mulle ei tule kommentteja :p
     

Kerro tästä muillekin!