Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. xarper

    xarper Gearhead

    Kerrankin rehellinen pankin autolla ajeleva kaveri :rotfl:
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    "Otatko ton taas käyttöön"
    "En siirrän vain pihalla"
    "Hyvä"
    "onko siinä kovat äänet?"
    "ei muuten mutta 0500 aamu herätys ei ole mukava"
    6.2D suorilla 2 1/4" putkilla.
     
    juhamann tykkää tästä.
  3. ata

    ata Gearhead

    Viime viikolla kotipihalla: kävelen kohti Pontiacia ja kuulen kun naapurin mies sanoo lapselleen, "kohta kuuluu hienot soundit autosta, kuunteles". Sitten istun autoon ja akku onkin vähän tyhjä ja veekasi ei lähdekään käyntiin... noloa... :) No sitten kävelen toiselle Pontiacille ja naapuri sanoo lapselleen "no nyt tulee tuoltakin kyllä hienoa soundia"... :) No toinen veekasi tulille ja antamaan virtaa ensimmäiselle. Naapuri tulee vähän ajan päästä kysymään tarvitsenko apua... :)
     
    Jsp, kapa73 ja rane58 tykkäävät tästä.
  4. sectoid

    sectoid Gearhead

    Tunnet melko suurella todennäköisyydellä. En tiedä miten tosissaan oli, mutta jokaiseen huumoriksi naamioituun vittuiluun sisältyy aina jotain todellista.
     
  5. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Ei varsinaisesti kommentti, yhtäkkiä eilen tuli mieleen.. Tuossa ~1-2kk taaksepäin ajelin Oulun Toppilassa, yhdessä risteyksessä sitten poliisiauto tuli oikealta, päästin ohi vaikka olisin kerennyt mennä. Kohdalla sitten yhtäkkiä alkoi hirveä heilunta Transporterin hytissä ja kuski repii vänkäriä hihasta ja osoittelee minun autoa :D

    Olisipa ollut hauska kuulla mitä siellä hytissä kommentoitiin :D
     
  6. Jsp

    Jsp Gearhead

    Eniten kuuluu vanhojen autojen, ja etenkin jenkkien omistajille vittuilua kulutuksesta..

    Aina sama viulu:
    -Noh paljoko kuluttaa
    -Vastaus
    -(Korvasta korvaan hymy ja vittuileva lällättävä virne)

    Mutta lapset ymmärtää hyvän päälle :)
     
  7. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Jep, taas tänä kesänä hoksannut, että lapsilta tulee ne parhaimmat kommentit, "Vähänx siisti" tai sitten repivät vanhempiensa hihoja ja osoittelevat. Aina pistää hymyilyttämään :)

    Ja vanhemmat yleensä niissä tilanteissa eivät vahingossakaan katso kohti :D
     
    rane58 ja Mäöräkoera tykkäävät tästä.
  8. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Tampereella Koikkarin pizza-kebabista saa aina kehut, kun ajaa mustalla ja äänekkäällä Excursionilla hakemaan safkaa :)

    "Tulitko tuolla mustalla Foordilla? Se on oikea miesten auto!" :D

    Ai niin, ja safkakin paljon parempaa kuin perus-kebumestoissa!
     
  9. sectoid

    sectoid Gearhead

    Auton kulutus lisääntyy automaattisesti, mikäli se on kasattu Yhdysvalloissa. Näin sanoo ukkolauma "esson baareissa".

    Aina tuntuu ukoilta unohtuvan se, että autoja pitäisi vertailla toisiinsa samojen kokoluokkien/ryhmien sisällä. Tietenkin iso Cadillac kuluttaa enemmän kuin Fiat 500. Pitäisi vertailla kulutusta litroina per kuutio, (koneen tilavuudet), tai sitten auton massan mukaan, litraa per tonni. En jaksa laskeskella.
     
    rane58 ja palontie tykkäävät tästä.
  10. karra

    karra Double Gearhead

    Olen tarkoituksella pidättäytynyt kirjoittamasta tähän topikkiin mersuista, koska joillekin tähtikeula on punainen vaate. Mutta auta armias millaista kyselijää ja kommentoijaa tulee tuolla vastaan, melkes aina positiivista tosin. Tummat ei enää kommentoi, pl pari poikkeusta kun W126:lla ajaa... kehuja siis...

    Mut kulutus, helvetti vanhat 60-luvun ruiskumersut 220, 230, 250 ja 280 koneella vie ihan helvetisti bensaa, niissä on häkäprosentti tyhjäkäynnillä joku 6% eli ei mitään säästömalleja. En pienemmistä tiedä mutta 1968 280SE vei joku 16 l sadalla maantieajossa, en tiedä mitä sen piti viedä. 6.3 litrainen ässä pitäs viedä 16-17 maantiellä mutta boschin rivipumppuni kävi New Yorkissa rempassa niin se säädettiin nykybensalle, ennätys on 14,8 sadalla stadin reissulla. 6.9 ässä horii sen 16 sadalla kuten G500 vaikka ko kuutio on jo tämän vuosituhannen auto. Ja nää siis maantiellä... G vei kaupungissa yli 33 l sadalla talvella nurkka-ajossa, ainakin se tietokone näytti sitä ja sen pitäs olla optimistinen.

    1983 Caprice stw vei 9,2 l sadalla kun ajettiin aikanaan Lappeenrannasta Hankoon ja takas pintakaasulla. Et sillee...
     
    rane58, HendriXXX, leivonharri ja 1 muu tykkäävät tästä.
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mulla kun oli w126, lähinnä mustalaiset oli aina kyselemässä. Niistä pääsi kun hommas amerikkalaisen auton :D
     
    rane58 tykkää tästä.
  12. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Tänään Tapiolassa Heikintorin parkkihallissa tuli tavattua harmaantunut herrasmies, joka oma-aloitteisesti tuli paikalle tarkistamaan, etten vaan peruuta seinään asti.
    Hänellähän oli Oldsmobile t-paita päällä ja siitähän sitten keskustelu sukeutui, viisi Oldsia oli elämänsä aikana omistanut plus nykyinen talviauto Alero.
    Nyt oli liikkeellä viimeistä vuosikertaa edustavalla täysikokoisella takaveto-Cadillacilla, jonka oli ostanut aikanaan Indianapoliksen liepeiltä.
     
    rane58 tykkää tästä.
  13. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Näin saman hemmon Olarin Prisman parkkihallissa, kiirehti oikein juttelemaan kun parkkeerasin Oldsiani muutaman ruudun päähän hänen Caddystään...:D
    -Juttua sillä riitti, muijani koetti hoputtaa minuakin ostoksille mutta.... :p
     
    Karpov tykkää tästä.
  14. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    On se muuallakin kuin Esson baareissa, ihan näiden autolehtien testeissäkin.
    Mainitaan amerikkalaisten isosta kulutuksesta vaikka kyseessä olisi ollut Koreassa tehty Chevrolet tai Jeepiksi maskeerattu Fiat.
     
    sectoid tykkää tästä.
  15. sectoid

    sectoid Gearhead

    Luin vanhan Chrysler Stratuksen TM koeajon. Yllättävän positiivisen suhtautumisen Stratus sai. Jossain vertailussa taisi Stratus olla viimeinen, mutta ei se minua haittaa. Hyvä sillä on ajaa.
     
  16. bathory

    bathory Gearhead

    Esson baarin jutut vituttaa eniten maailmassa. Esson baarihan koostuu autoasiantuntijoista keillä ei itsellä ko.autoja ole ollut:
    -Jenkit kuluttaa
    -Ne lentää ojaan mutkissa
    -Ranskalaisissa ei toimi sähköt
    Ja jos Volvo vie 17l, niin se on normaalia.
     
    sectoid tykkää tästä.
  17. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Myös sämpylä-Caprice oli viimeinen Tuulilasin edustusautovertailussa 1991. Perusteet on suorastaan surkuhupaisia, ja kaikenlaisia väkisinkeksittyjä vikoja löytyy. Tekisivät nyt uuden vertailun samoista autoista, ainiin se voi olla haastavaa kun muut ropposet on jo paalattu. Audi 100, Saratoga, Scorpio, Sonata, Sable, Sigma, Maxima, Omega, 605, 9000, Camry ja 940. No, jäljellä saattaa olla muutama Audi 100 ja Saab 9000 sekä Volvon 940 on jäljellä varmaan kaikki.
     
  18. sectoid

    sectoid Gearhead

    Nykyään pyrin olemaan moittimatta mitään sellaista autoa, jota en ole itse omistanut. Päätös on melko uusi, ja siinä on vaikea pysyä. Olen omistanut niin vähän autoja, että kokemuspohja on melko olematon.
     
  19. Jsp

    Jsp Gearhead

    Itse taas olen pyrkinyt omistamaan mahdollisimman monta eri merkkistä autoa että saa laajennettua vähän kokemusta ja ymmärrettyä jokaisen merkin kikkoja..

    Ranskan patongit jäi kyllä melko lyhyeen. (1 auto tuli kokelitua.)

    Vähiten ollu ongelmia voorttejen kanssa joten pysyn niissä.
     
  20. bathory

    bathory Gearhead

    No niinhän se pitääkin olla haukkumatta ilman tietoa.

    Eilen myin opelin pois. Ei ollut enää priimaa mutta ostaja sanoi, että eipähän ole ranskalainen. Eli hänellä on siis vankka tietämys yhden citroen jumperin(vai mikä se on) perusteella ranskalaisista autoista.

    Volvo ja vag kuskit pahimpia. Työkaverilla v70 missä koko ajan ihme vikoja mutta jotenkin ne eivät volvoissa vain ole vikoja.
    Eilen kävin katsastamassa citroenia (oli parkkivalo ja rekisterikilven valo palaneet, vitun ranskisten sähköviat). Mutta ihmettelin kun siinä oli uudehko volkkari, mikä ei mennyt päästöistä läpi. Kauhea savupilvi tuli. Ja näytti, että autoon olisi tyyliin toista katsastusta tekemässä.
     

Kerro tästä muillekin!