Koneenvaihdon kustannus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja HenkkaS77, 13.5.2004.

  1. HenkkaS77

    HenkkaS77 1st gear

    Nyt kun tuo Caprice meni Ilmavirralle luultavimminkin koneen vaihtoon, niin kiinnostais tietää että missä summissa liikutaan pelkässä työn osuudessa kun vaihdetaan kone? Vikana on siis todennäköisimmin 307 cid koneen kiertokangen laakerit. Ilmavirta tutkii kannattaako vanhaa korjata vai laitetaanko uus tilalle, mutta jos koko kone vaihdetaan, niin vanhasta otetaan apulaitteet uuteen. Ilmavirta ei osannut sanoa mitään hinta-arviota. Sano vaan että parin päivän homma.
    Koneen hinnan tiedän.




    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: HenkkaS77 2004-05-13 21:58 ]</font>
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Siis jos vaihdetaan pelkkä kone samanlaiseen ja apulaiteet siirretään vanhasta niin ei siihen mene amatööriltäkään päivää kauemmin.

    viime kesänä otin 62 letukasta koneen ja laatikon pois alle kahden tunnin helposti, tosin tossahan ei oo mitään "ylimääräisiä" sähköjä eikä saastelaitteita yms.

    Kun et tarkemmin kertonut mitä kaikkee tehdään, niin ei oikeen pysty sanoon hintaa, mutta jos laskussa on parin päivän, tai ylikin tunnit niin tuntuis tyhjän laskuttamiselta.
     
  3. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Tuskin kukaan alle 40e/h tekee, siitä sit vaan laskeen...
     
  4. vatupassi

    vatupassi Gearhead

    Turkulaisessa korjaamossa työ noin 600e.Apulaitteiden asentaminen kuulemma niin työlästä.
     
  5. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Meillä koneen vaihto samanlaiseen maksaa työn osalta 500,- (listahinta, ei sisällä mahdollisia muutostöitä eikä osia).
     
  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Mikalta ei saa ikinä mitään hinta-arviota vaan sanoo "katotaan nyt" jonkun aikaa menee.
    Kyllä ne ainakin minulla on ollut ihan inhimillisiä hintoja.

    Tuo koneenvaihtoon menevä aika: ei pelkkään vaihtoon varmaan paljon mene mutta jos se vanha pitää vielä tarkistaa tekeekö sillä mitään ennenkuin vaihtaa, niin kyllä pari päivää on ihan kohtuullinen minun mielestä. Ja sehän on se aika minkä se on tallilla. Minullakin on pahimmillaan ollut auto kuukauden remontissa mutta ei ne työtunnit koko ajalta ole veloitettu.
     

Kerro tästä muillekin!