Korigrilliä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja v-v, 14.2.2008.

  1. v-v

    v-v Gearhead

    Oisko kellään tässä Joensuun lähistöllä jouten tommosta grilliä lainaan joksikin aikaa?en kehtain ite ruvetä väsäämään niin aattelin jos jollain ois jo rojektit siinä vaiheessa et on piästelty grillistä irti! Korvaus maksetaan kyllä :rotfl:
     
  2. HV

    HV Gearhead

    Mikä auto siihen pistetään "Grillattavaksi" ? Onko Impala työn alla vai tai jotain muuta...?
     
  3. v-v

    v-v Gearhead

    Impahan se on levällään ollu jo jonkun aikaa! Runko ois valmis, jarruputkia vailla....ja taakse pusseille kiinnikkeet tehä loppuun.
    Aattelin et ois toi kopanpohja mukavampi tehä grillissä loppuun niin ei tartteis selällään olla!
     
  4. HV

    HV Gearhead

    Mikä on aikataulu, tuleeko jo täksi kesäksi ajoon? Onko useamman talven työ korissa? Mitenkä pitkä tarvis olisi "grillille" saattais olla yksi tiedossa kenties.
     
  5. v-v

    v-v Gearhead

    tarkotus ois kyllä pohja tehä mahollisimman nopeesti....parista 4-viikkoon laina aika ois....ei oo hirveesti tekemistä...pikkasen hiottavaan ja maalia...hitsaukset on jo tehty! Tarkotus on saada koppa pyörilleen mahollusimman nopeesti


    Oisko mimmonen grilli? missä päin?
     
  6. ftp

    ftp 2nd gear

    HV:llä on lainas mun grilli. Se vois joutaa sullekkin lainaan.
     

Kerro tästä muillekin!